Jump to content
RyLa

Oare mai exista ? mai mult ca sigur nu

Recommended Posts

Posted

normal ca exista 8-| dar daca tu nu vezi decat pitipoance in jurul tau inseamna ca nu cauti unde trebuie. ah, si renunta la romantism si fii barbat! femeilor le place sa vada mai multa tarie de caracter si mai putin sentimentalism.

Posted

la varsta asta iti faci probleme de genu ? =)

esti in " cei mai frumosi " ani din viata, traieste viata la maxim. . .

daca acum suferi pentru atat, daca la 40 de ani te lasa sotzia/sotzu ( poate te reprofilezi ) te voi vedea la stirile de la ora 5: un om si-a pus capat zilelor deoarece la lasat " iubita ".

Danule taci baaaaaaa...ca varsta asta e cea mai "propice" pentru sentimente dastea. N-are experienta de viata sa stie ca totul trece. Si stii bine ca si tu ai plange dupa pante =))

Posted

@LuckyShot: nu e vorba neaparat de romantism, chestia asta se incadreaza mai degraba la sentimentalism penibil. :D

da corect, dar am zis la sfarsit de sentimentalism si n-am vrut sa ma repet :P oricum vorbeam din punctul meu de vedere (accept romantismul in masura in care nu e penibil sau exagerat) :D

Posted

Danule taci baaaaaaa...ca varsta asta e cea mai "propice" pentru sentimente dastea. N-are experienta de viata sa stie ca totul trece. Si stii bine ca si tu ai plange dupa pante =))

du-te ba invartindu-te =))

Posted

@LuckyShot: nu e vorba neaparat de romantism, chestia asta se incadreaza mai degraba la sentimentalism penibil. :D

Eu nu pot fi de aceeasi parere. Presupun ca ai fost si tu macar o data beat in viata ta, deci stii cum e sa nu iti poti controla actiunile, ca si cum n-ai mai fi tu. Si, de asemenea, mai cred si ca n-ai mai fost indragostit pana acum.

du-te ba invartindu-te =))

MILKAAAAAAAAAA, daca recunosti ca il iubesti cum te iubeste el pe tine ma duuuuuuuc...sa sarbatoresc cu pupak =))

Posted

sunt, numai ca trebuie sa stii unde sa cauti si daca nu poti sa iti gasesti fata visurilor tale te orientezi la o fata dintr-un oras mai mic (ex: de la tara), ele nu cer prea mult =)

Dimpotriva,cred ca alea se asteapta la ceva mai mult. :)

Posted

ieri innainte sa fac acest topic m-am despartit de iubita mea care erea exact cum am caracterizat aici ,intrebarea mea este oare mai exista precum ea :( ? eu cel putin nu mai vad viata fara ea dupa 9 luni cat am fost impreuna cu ea .Am jurat ca voi fi cu ea pana cand moartea ma va desparti ,acum ne-am despartit :( ar trebui sa urmeze moartea... ,haideti sa nu discutam neaparat despre cum se imbraca unii si altii , am nevoie de intelegere ,e mult mai bine daca stiu parerea voastra ,pentru in prieteni nu am incredere atat de mare ,cel putin aici datorita faptului ca este o comunitate foarte mare sunt destul de multi oameni trecuti prin viata

Aseara mi-a zis sa ne vedem azi ,i-am zis ca nu pot din cauza unor probleme si parea ca totul se indreapta spre bine ,dar dupa 20 de minute i-am zis daca vrea sa ne vedem maine si mi-a zis ca nu mai vrea sa ne vedem niciodata ,azi ma trezii de dimineata si aveam deja un mesaj pe telefon de la ea ,, NU POT RENUNTA LA TINE " o sunai si ii zisei ,, NICI EU NU POT RENUNTA LA TINE " mai schimbaram doua vorbe si imi zise ca nu mi-a trimis ea mesajul .... e nehotarata :(

eu zic sa te intrebi de ce v-ati despartit, daca erati potriviti unul pentru celalalt, si cum vad ca sunteti amandoi nehotarati, ar fi bine sa fiti siguri de sentimentele voastre inainte sa faceti amandoi ceva ce veti regreta multa vreme.

Posted

veam deja un mesaj pe telefon de la ea ,, NU POT RENUNTA LA TINE " o sunai si ii zisei ,, NICI EU NU POT RENUNTA LA TINE " mai schimbaram doua vorbe si imi zise ca nu mi-a trimis ea mesajul ....

Isi bate joc de tine :right:

ps:asta daca nu e vreo prietena imaginara (dreapta sau stanga)

Posted

Eu nu pot fi de aceeasi parere. Presupun ca ai fost si tu macar o data beat in viata ta, deci stii cum e sa nu iti poti controla actiunile, ca si cum n-ai mai fi tu. Si, de asemenea, mai cred si ca n-ai mai fost indragostit pana acum.

Intocmai pentru ca am fost, stiu cum este si stiu ca a te purta ca un idiot sentimental nu iti aduce nici un beneficiu. Totusi la betie dau frau liber laturii mele sentimentale pentru ca stiu ca pot sa ma scuz a doua zi. :>

Posted

Intocmai pentru ca am fost, stiu cum este si stiu ca a te purta ca un idiot sentimental nu iti aduce nici un beneficiu. Totusi la betie dau frau liber laturii mele sentimentale pentru ca stiu ca pot sa ma scuz a doua zi.

Da, dar a te purta ca un idiot sentimental pare cel mai logic lucru de facut la momentul acela. Apoi stiu si eu ca iti dai seama ca n-avea sens, dar penibil nu ar trebui sa ti se para din moment ce foaaaaaaarte greu e sa te stapanesti in momente ca alea.

Posted

sunt, numai ca trebuie sa stii unde sa cauti si daca nu poti sa iti gasesti fata visurilor tale te orientezi la o fata dintr-un oras mai mic (ex: de la tara), ele nu cer prea mult =)

@si normal ca acel text nu e scris de el, l-am auzit/citit de zeci de mii de ori, oricum este un bun subiect

recunosc ca primul text e copiat ,dar ma regasesc in el . Ea chiar este de la tara , din Visina Veche judetul Olt ,dar acuma s-a mutat la Bucuresti ca sa isi faca scoala pentru ca acolo nu avea nici un viitor ,acuma locuieste langa Interconinental la matusa ei si lucreaza cabiniera la Teatrul Mic ,eu sunt din Craiova dar nu asta este problema pentru ca ne vedem foarte foarte des ,ieri m-am impacat cu ea pe seara ,dar mi-a zis ca nu o mai suporta pe matusa ei si daca in cel mult 2 saptamani nu imi gasesc un loc la care sa muncesc in Bucuresti si un loc unde sa ma mut impreuna cu ea ,numai suporta sa tot cheltuiasca in fiecare luna salariul numai pe bilete de tren pentru ca matusa ei e cam suparata de faptul ca o tine cam pe banii ei si vrea sa o dea afara din casa si sa o trimita la tara unde erea si e mai bine sa ne despartim pentru ca nu vrea sa se intample asta ..... acuma caut macar o camera de camin si un loc de munca cat de cat bun ,vreau sa ma angajez la un supermarket din Bucuresti ,am inteles ca undeva la fructe ....

Posted

recunosc ca primul text e copiat ,dar ma regasesc in el . Ea chiar este de la tara , din Visina Veche judetul Olt ,dar acuma s-a mutat la Bucuresti ca sa isi faca scoala pentru ca acolo nu avea nici un viitor ,acuma locuieste langa Interconinental la matusa ei si lucreaza cabiniera la Teatrul Mic ,eu sunt din Craiova dar nu asta este problema pentru ca ne vedem foarte foarte des ,ieri m-am impacat cu ea pe seara ,dar mi-a zis ca nu o mai suporta pe matusa ei si daca in cel mult 2 saptamani nu imi gasesc un loc la care sa muncesc in Bucuresti si un loc unde sa ma mut impreuna cu ea ,numai suporta sa tot cheltuiasca in fiecare luna salariul numai pe bilete de tren pentru ca matusa ei e cam suparata de faptul ca o tine cam pe banii ei si vrea sa o dea afara din casa si sa o trimita la tara unde erea si e mai bine sa ne despartim pentru ca nu vrea sa se intample asta ..... acuma caut macar o camera de camin si un loc de munca cat de cat bun ,vreau sa ma angajez la un supermarket din Bucuresti ,am inteles ca undeva la fructe ....

true . . .

Posted

hello :)

Ryla, eu miercurea trecuta i-am dat papucii la prietenamea, nici eu nu credeam ca o sa mai gasesc inca una ca ea, dar mi-am dat seama ca sunt si altele,si mai bune.

Incearca sa nu te mai gandesti la ea, asa am fost si eu pana sambata, nu puteam fara ea, stau cu ea in banca.

Totul se reduce la faptul ca tu cat timp ai fost cu ea, nu te uitai la altele, la altele vedeai doar defecte, right ?

dar acum, o sa ai timp sa te mai uiti si dupa altele.

I know .. sunt si eu sentimental, dar totusi a fost o relatie de 6 luni. Nu poti uita asa usor 6 luni, nici cu pilula aia de la " Stiri " :>

oricum, Ryla incearca sa nu te mai gandesti la ea, uitate la ea ca la restu lumii adica putin mai Indiferent dar vezi ca si prea multa indiferenta, strica. sper ca ti-am fost de ajutor ;)

Tu esti prea mic ca sa intelegi, no offence. La varsta ta inca e ok sa iesi cu fete din clasa :).

@Ryla, traiesti intr-o telenovela imo, dar nu sunt convins inca daca-i vorba de dreapta sau de stanga :\

Oricum, daca gasesti o fata ca asta... Cu un fail rate de 9/10 ca al meu, e clara situatia. GG-no-re.

Posted

Ce poveste, chiar nu stiu ce sa zic, am vazut multe cazuri ca al tau, parintii tai si ai ei nu vor sa va ajute deloc? Macar sa gasiti un loc unde sa stati cu chirie... oricum e trista povestea si chiar imi pare rau pentru voi

@blaidy incepi sa semeni cu parazitu :lol:

@si ce propui? sa ma tai cu lama?

Posted

ecunosc ca primul text e copiat ,dar ma regasesc in el . Ea chiar este de la tara , din Visina Veche judetul Olt ,dar acuma s-a mutat la Bucuresti ca sa isi faca scoala pentru ca acolo nu avea nici un viitor ,acuma locuieste langa Interconinental la matusa ei si lucreaza cabiniera la Teatrul Mic ,eu sunt din Craiova dar nu asta este problema pentru ca ne vedem foarte foarte des ,ieri m-am impacat cu ea pe seara ,dar mi-a zis ca nu o mai suporta pe matusa ei si daca in cel mult 2 saptamani nu imi gasesc un loc la care sa muncesc in Bucuresti si un loc unde sa ma mut impreuna cu ea ,numai suporta sa tot cheltuiasca in fiecare luna salariul numai pe bilete de tren pentru ca matusa ei e cam suparata de faptul ca o tine cam pe banii ei si vrea sa o dea afara din casa si sa o trimita la tara unde erea si e mai bine sa ne despartim pentru ca nu vrea sa se intample asta ..... acuma caut macar o camera de camin si un loc de munca cat de cat bun ,vreau sa ma angajez la un supermarket din Bucuresti ,am inteles ca undeva la fructe ....

Dude, daca chiar te iubeste va sta iar "la tara". Imi vei spune ca vrei sa te angajezi ca sa ii demonstrezi ca o iubesti, a pai bine, dar nu ajungeti nicaieri in felul asta (daca te muti tu, nu-ti convine tie, iar daca nu mai sta ea in bucuresti, nu-i convine ei). Vedeti-va mai rar daca altfel nu se poate(daca zice ca nu poate sa stea departe de tine pentru mult timp, THAT'S PURE BULLSHIT, crede-ma).

Vad ca multi confunda iubirea cu atractia fizica, dar n-are rost sa ma mai enervez sau sa argumentez ca iar vine un destept ca Mayhem si spune ca-s suparat pe viata.

@blaidy incepi sa semeni cu parazitu

Nu seman cu parazitu'. Ma refeream la faptul ca multi vin si critica fara sa inteleaga exact ce a vrut sa spuna un om (user, in cazul nostru), si din intamplare te aflai si tu printre ei.

@si ce propui? sa ma tai cu lama?

Poti sa te tai cu ce vrei, important e sa ai bun simt, dar l-ai pierdut pe drum.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...