Jump to content
RyLa

Oare mai exista ? mai mult ca sigur nu

Recommended Posts

Posted

Vreau fata careia sa nu ii duc un buchet de trandafiri de ziua ei...ci sa ii rup o floare de pe strada intr-o zi oarecare si sa i-o pun dupa ureche...o fata...care sa ma gadile...sa ma ciupeasca...sa mi puna piedica pe strada...vreau o fata cu care sa pot sa merg in parc doar pt a sari coarda,care sa alerge cu mine prin ploaie fara sa`i fie frica ca`si murdareste adidasii de firma,care sa ma tina de mana,sa ma ciufuleasca,sa ma traga de par,sa ma muste...Vreau o fata...al carui zambet sa ma topeasca...care sa ma stranga in brate...care sa se uite in ochii mei fara a-mi spune nimic..iar eu sa inteleg totul,care sa aiba initiativa, sa o conduc atunci cand are nevoie...Vreau o fata care sa`mi dea mesaj chiar in timp ce suntem unul langa celalalt,care sa ma opreasca in mijlocul trecerii de pietoni doar ca sa ma sarute,sa danseze cu mine oricat de prost m`as misca,cineva care nu ma judeca dupa aparente...Vreau o fata pupacioasa si haiosa,care sa vrea sa mergem pe o strada a orasului a carei capat nu stim unde e...cineva care nu se teme sa se rataceasca,o fata cu care sa ma duc la gara si sa se urce cu mine intr`un tren la intamplare...Vreau o fata care sa arunce cu popcorn in mine cand mergem la cinema,care sa sa fie pregatita sa o sperii cand vizionam un film horror,o fata care isi doreste sa ma cunoasca,care isi da seama cat de complicat,ce fenomen anormal sunt...Vreau o fata care sa ma recucereasca in fiecare zi,care sa asculte o melodie si sa se gandeasca la mine,care apreciaza un curcubeu,care se bucura cand e soare,o fata careia ii place mirosul primaverii,care vede dincolo d aparente...Vreau o fata cu care sa ma chinui sa fac clatite indiferent de cat fum ar iesi in bucatarie...Vreau o fata care sa o tin in brate noaptea si sa ma trezeasc cu o jumatate de ora mai devreme doar ca sa o vad dormind,care sa o trezeasc cu un sarut,care imi zice atunci cand gresesc si ma ajuta sa repar ce am stricat....Vreau o fata care sa nu`mi zica "te iubesc" din prima luna doar ca sa ma bage in pat,o fata care stie cum sa ma ia atunci cand sunt suparat,o fata care sa ma faca sa rad,care intelege ca ma supar din orice dar care stie sa ma`mpace...Vreau o fata careia sa nu ii placa sa gateasca si pentru care sa ma straduiasc sa o scuteasc de chinul asta, chiar daca eu gatesc mai prost ca ea,cineva pe care sa o consider cea mai frumoasa de pe pamant, netinand cont de defecte...Vreau o fata careia sa ii pregatesc un ceai fierbinte atunci cand e racita,pe care sa o sarut fara sa`mi fie teama ca o sa ma molipsesc,careia sa`i tin minte la ce ora e programata la salon si care sa nu se enerveze cand vin acasa tarziu...Vreau o fata care intelege ca prietenii sunt importanti pt mine,ca uneori simt nevoia sa ies cu baietii in club sau cu gasca la un suc,cineva care da libertate atat cat sa nu ma simt sufocat si care e geloasa cat sa simt ca tine la mine...Vreau o fata care sa inteleaga atunci cand nu am chef sa ies din casa,care sa ma duc la ea sa`i tina companie cand e urat afara,pe care sa inteleg ca se teme de tunete si fulgere si totusi sa nu rad de ea, ci sa o apar...Vreau o fata la care sa tin atat de mult incat sa nu`mi pese cum se imbraca sau cu ce autobuz mergem spre casa,pentru care sa fiu in stare de orice dar sa nu imi ceara nimic,care sa stie ca o iubesc fara sa ii zic in fiecare zi...Vreau o fata care sa fie tandra si romantica cu mine,o fata care sa o respecte pe mama ei si sa o ajute la nevoie,cineva careia sa nu`i fie rusine sa iasa in oras cu familia la o pizza si un suc...Vreau o fata care sa iubeasca animalele,pentru care sa ma trezesc la 6 sa`i plimb cainele atunci cand ea e prea obosita,cu care sa ma duc vara la strand si sa se scufunde cu mine,cineva care sa ma sarute sub apa,cineva pe care sa sterg cu prosopul...Vreau o fata care sa nu se uite dupa altii pe strada cand e cu mine de mana,care sa stie cand sa renunte la partida de shopping pentru mine,care sa se bucure de bucuria mea...Vreau o fata care sa se inteleaga bine cu prietenii mei, care sa nu se laude cu ceea ce are,ci sa se faca placuta de ceilalti prin ceea ce este,o fata careia sa ii fac cadouri cu valoare sentimentala si nu de sute de lei,o fata a mea...Vreau o fata care sa stie ca imi place sa ma joc cu zapada,care sa o apar de bulgari, care sa se dea cu sania cu mine si sa cadem amandoi de pe ea pe la mijlocul partiei...Vreau o fata care sa ma alinte,o fata care sa mearga cu mine pe varful unui munte doar pentru a vedea apusul,care vara la mare sa se inghesuie intr`un pat de o singura persoana doar ca sa poata fi cat mai aproape de mine...Vreau o fata careia sa ii placa sa calatoreasca,care sa fie de acord sa vina cu mine in cele mai traznite locuri,care sa mearga cu cortul fara sa faca mofturi... Vreau o fata, care sa ma opreasca cu un sarut atunci cand vorbesc mult si aiurea,o fata care sa nu se supere cand ascult muzica cu volumul ridicat...aici am cam sarit masura ....oare eu cred ca nu totusi....CAND SE CRED CINEVA IN STARE SA MA ANUNTATI SI PE MINE

Posted

as dori sa discutam despre asta ,oare chiar mai exista fete asa ? in ziua de astazi vad numai pitipoance cu haine multate,ochelari cat capul ,cercei ca belciugele si decoltee mari ,care te iubesc dupa cum esti imbracat si cat de frumos esti ....

Guest stefteo21
Posted

Incearca la Masaj Erotic... fete le preturi exceptionale.

Nu vreau sa te supar sau whatever, dar sa inteleg ca prea te-ai entuziasmat de la un film romance pe care l-ai vazut in urma cu 10-15 minute :) Fetele sunt peste tot si fete bune si pitipoance, ideea e ca nu poti gasi o fata EXACT cum vrei tu ( sau daca stii cum sa o cauti poate o vei gasi )cum nici o fata nu poate gasi un baiat exact cum vrea ea. Cand ai sa-ti gasesti o persoana care sa aiba destule calitati atunci aia e. Nu ne intreba pe noi daca exista sau nu, unde sa o gasesti sau ce sa faci pentru ca asta depinde de tine.

Si BINEINTELES ca hainele si accesorile fac diferenta ( nu vb ca un cocalar ), dar gandestete ca pui pe tine o pereche de blugi negri eventual, cu o bluza frumoasa pui o camasa pe sub ea, dai un parfum finutz si altu esti. Sunt sigur ca indiferent cine te vede iti da mai multa importanta decat daca ai fi in chiloti si in maieu. :P

Posted

Sa nu mai zica lumea ca baietii (vorba vine) nu sunt pretentiosi, spre deosebire de fete :cool2:. Vorba lui stefeo cu filmele romance, dar fete de astea nu exista, asa ca ia-ti gandul. In lumea cruda in care traim azi nu exista relatii fara compromisuri, asa ca va trebui sa tai mult (foarte mult) din lista aia cu dorinte de craciun.

Esti mai rau decat cantecul ala de la Vama Veche. :D

@stefeo: nu cred ca era vorba de chiloti si maieu, dar e o diferenta intre a fi aranjat si a arata ca un clovn de dragul modei.

Guest stefteo21
Posted

dar e o diferenta intre a fi aranjat si a arata ca un clovn de dragul modei.

Asta asa este ^_^ mie imi vine uneori sa le rad in fata strutzilor si restului de baieti care se imbraca foarte foarte ciudat si spun eu garantat ca a fi strutz sau sa te imbraci ca un cocalar nu inseamna sa fii la moda. Moda nu presupune circ...

Posted

Asta asa este ^_^ mie imi vine uneori sa le rad in fata strutzilor si restului de baieti care se imbraca foarte foarte ciudat si spun eu garantat ca a fi strutz sau sa te imbraci ca un cocalar nu inseamna sa fii la moda. Moda nu presupune circ...

Struti am vazut si eu destui,care se incarca de tampenii ca,cica-i la moda...zici ca-s brad de craciun...daca nu esti sigur de ceva,mai bine nu incerci,poate iesii o mare harababura,e mult mai bine ceva mai simplu,dar nici foarte simplu.

Guest stefteo21
Posted

Ce e drept trebuie putin gust cand alegi hainele :-?

Posted

ieri innainte sa fac acest topic m-am despartit de iubita mea care erea exact cum am caracterizat aici ,intrebarea mea este oare mai exista precum ea :( ? eu cel putin nu mai vad viata fara ea dupa 9 luni cat am fost impreuna cu ea .Am jurat ca voi fi cu ea pana cand moartea ma va desparti ,acum ne-am despartit :( ar trebui sa urmeze moartea... ,haideti sa nu discutam neaparat despre cum se imbraca unii si altii , am nevoie de intelegere ,e mult mai bine daca stiu parerea voastra ,pentru in prieteni nu am incredere atat de mare ,cel putin aici datorita faptului ca este o comunitate foarte mare sunt destul de multi oameni trecuti prin viata

Aseara mi-a zis sa ne vedem azi ,i-am zis ca nu pot din cauza unor probleme si parea ca totul se indreapta spre bine ,dar dupa 20 de minute i-am zis daca vrea sa ne vedem maine si mi-a zis ca nu mai vrea sa ne vedem niciodata ,azi ma trezii de dimineata si aveam deja un mesaj pe telefon de la ea ,, NU POT RENUNTA LA TINE " o sunai si ii zisei ,, NICI EU NU POT RENUNTA LA TINE " mai schimbaram doua vorbe si imi zise ca nu mi-a trimis ea mesajul .... e nehotarata :(

Posted

Deci am stat o gramada sa citesc ce e pe aici ... eu zic ca esti prea sentimental..pui prea mult accent pe sentimente .. o fata cu un asemenea caracter nu cred ca o sa gasesti. . tu zici ca fosta ta prietena a fost dar nu prea cred..probabil nu ai cunoscut-o destul de bine ..

Posted

ok..hmm ..e un topic facut intr-un moment de sensibilitate maxima...de regrete si melancolie..iti respectam starea asta..ar trebui sa stii insa..ca orice fata de care te indragostesti..poate indeplini calitatile cerute de tine..stii cum e..prin ochii indragostitului..totul se vede roz si frumos

Posted

ieri innainte sa fac acest topic m-am despartit de iubita mea care erea exact cum am caracterizat aici ,intrebarea mea este oare mai exista precum ea :( ? eu cel putin nu mai vad viata fara ea dupa 9 luni cat am fost impreuna cu ea .Am jurat ca voi fi cu ea pana cand moartea ma va desparti ,acum ne-am despartit :( ar trebui sa urmeze moartea... ,haideti sa nu discutam neaparat despre cum se imbraca unii si altii , am nevoie de intelegere ,e mult mai bine daca stiu parerea voastra ,pentru in prieteni nu am incredere atat de mare ,cel putin aici datorita faptului ca este o comunitate foarte mare sunt destul de multi oameni trecuti prin viata

Aseara mi-a zis sa ne vedem azi ,i-am zis ca nu pot din cauza unor probleme si parea ca totul se indreapta spre bine ,dar dupa 20 de minute i-am zis daca vrea sa ne vedem maine si mi-a zis ca nu mai vrea sa ne vedem niciodata ,azi ma trezii de dimineata si aveam deja un mesaj pe telefon de la ea ,, NU POT RENUNTA LA TINE " o sunai si ii zisei ,, NICI EU NU POT RENUNTA LA TINE " mai schimbaram doua vorbe si imi zise ca nu mi-a trimis ea mesajul .... e nehotarata :(

one q daca nu te superi, cati ani ai ? ;\

Posted

hello :)

Ryla, eu miercurea trecuta i-am dat papucii la prietenamea, nici eu nu credeam ca o sa mai gasesc inca una ca ea, dar mi-am dat seama ca sunt si altele,si mai bune.

Incearca sa nu te mai gandesti la ea, asa am fost si eu pana sambata, nu puteam fara ea, stau cu ea in banca.

Totul se reduce la faptul ca tu cat timp ai fost cu ea, nu te uitai la altele, la altele vedeai doar defecte, right ?

dar acum, o sa ai timp sa te mai uiti si dupa altele.

I know .. sunt si eu sentimental, dar totusi a fost o relatie de 6 luni. Nu poti uita asa usor 6 luni, nici cu pilula aia de la " Stiri " :>

oricum, Ryla incearca sa nu te mai gandesti la ea, uitate la ea ca la restu lumii adica putin mai Indiferent dar vezi ca si prea multa indiferenta, strica. sper ca ti-am fost de ajutor ;)

Posted

as dori sa discutam despre asta ,oare chiar mai exista fete asa ? in ziua de astazi vad numai pitipoance cu haine multate,ochelari cat capul ,cercei ca belciugele si decoltee mari ,care te iubesc dupa cum esti imbracat si cat de frumos esti ....

Desigur, ia-ti o fata care are 12 ani...:)

ok..hmm ..e un topic facut intr-un moment de sensibilitate maxima...de regrete si melancolie..iti respectam starea asta..ar trebui sa stii insa..ca orice fata de care te indragostesti..poate indeplini calitatile cerute de tine..stii cum e..prin ochii indragostitului..totul se vede roz si frumos

Ca bine zici. Nu te vei indragosti daca nu are calitatile care iti plac. In momentul in care esti indragostit de ea si ramai indragostit de ea, ti-ai gasit fata perfecta.

Posted

Din ce cauza v-ati despartit?

Posted

hello :)

Ryla, eu miercurea trecuta i-am dat papucii la prietenamea, nici eu nu credeam ca o sa mai gasesc inca una ca ea, dar mi-am dat seama ca sunt si altele,si mai bune.

Incearca sa nu te mai gandesti la ea, asa am fost si eu pana sambata, nu puteam fara ea, stau cu ea in banca.

Totul se reduce la faptul ca tu cat timp ai fost cu ea, nu te uitai la altele, la altele vedeai doar defecte, right ?

dar acum, o sa ai timp sa te mai uiti si dupa altele.

I know .. sunt si eu sentimental, dar totusi a fost o relatie de 6 luni. Nu poti uita asa usor 6 luni, nici cu pilula aia de la " Stiri " :>

oricum, Ryla incearca sa nu te mai gandesti la ea, uitate la ea ca la restu lumii adica putin mai Indiferent dar vezi ca si prea multa indiferenta, strica. sper ca ti-am fost de ajutor ;)

Nui bine de loc ce zici!

El inca o iubeste si sunt sigur de asta,atata timp cat este nehotarata lupta pentru ea,nu lasa sa scape o sansa ca asta.Exista fete cu calitatile care le-ai pus tu mai sus dar ca orice om va avea si defecte.Daca iubesti pe cineva cu adevarat il iubesti cu tot cu defecte.

Posted

Nu cred ca primul reply e scris de tine. Orice natarau observa diferenta prin care desparti un grup cuvinte prin cratima in acest reply si faptul cum o faci prin apostrof in primul reply. Virgulele cum le asezi in reply-ul din acest quote si redactarea primului reply, etc, sunt o gramada, se observa de la o posta. Esti oltean vad, se observa asta, folosesti perfectul simplu acum iar in reply vad ca nu. Pacat ca nu esti original, cine a scris acel text, felicitarile mele, jur ca mi-a placut.

Nu o lua in nume rau, nu am nimic cu tine, dar e urat sa faci copy paste si "pacalesti" lumea astfel.

LE: long live google, dar nu mai exista blogul.

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=.....utare&meta=

Tu n-ai facut decat schimbul de sex din acel blog.

Posted

nu e un mister ca primul text e copiat..dar nu asta e ideea :)

Taci tu mai cupidoane, ca stie eu ce zice. :D

ot: Dupa un an o uiti, iti spun sigur. :)

Posted

sunt, numai ca trebuie sa stii unde sa cauti si daca nu poti sa iti gasesti fata visurilor tale te orientezi la o fata dintr-un oras mai mic (ex: de la tara), ele nu cer prea mult =)

@si normal ca acel text nu e scris de el, l-am auzit/citit de zeci de mii de ori, oricum este un bun subiect

Guest stefteo21
Posted

Taci tu mai cupidoane, ca stie eu ce zice. :D

Good one bunny, serios ca personal n-as fi descoperit in veci [-(

Posted

ot: Dupa un an o uiti, iti spun sigur. :)

Un an? Pariu ca daca isi gaseste alta peste o saptamana, hai, doua ii trece? :>

@Romeo, deschizatorul de topicuri emotionante: nu vreau sa fiu rau, avand in vedere ca stiu oarecum cum te simti, dar sa nu-ti faci sperante din cauza ca ti se pare ca e nehotarata si ca poate-poate. Felul cum se poarta nu demonstreaza decat ca s-a obisnuit cu tine, eventual ii frica de faptul ca n-o sa-si mai gaseasca alt fraier (majoritatea fetelor au o problema cu asta).

Nu e capat de lume si in plus, dragostea adolescentina e supraevaluata. Iar sansele de a-ti gasi dragostea adevarata (cum descriai in primul reply) tind spre 0.

Posted

fac 19 pe data de 19 august

la varsta asta iti faci probleme de genu ? =)

esti in " cei mai frumosi " ani din viata, traieste viata la maxim. . .

daca acum suferi pentru atat, daca la 40 de ani te lasa sotzia/sotzu ( poate te reprofilezi ) te voi vedea la stirile de la ora 5: un om si-a pus capat zilelor deoarece la lasat " iubita ".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...