Drops Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mie mi-ar ci ruşâni să postez aşa ceva la FunMania.Da' probabil că nesimţârea din matali o cedat la chemărili izoterici ale gintei patriarhali şî te-ai bucurat c-ai văzut doi moşnegi obligaţi să se bată.Faţă di ăia cari i-o pus şî di aldi ca dumneavoastră mă încearcă o stari di milă > ATAT puteţi !
trAANCe~ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mie mi-ar ci ruşâni să postez aşa ceva la FunMania.Da' probabil că nesimţârea din matali o cedat la chemărili izoterici ale gintei patriarhali şî te-ai bucurat c-ai văzut doi moşnegi obligaţi să se bată.Faţă di ăia cari i-o pus şî di aldi ca dumneavoastră mă încearcă o stari di milă > ATAT puteţi !ro pls ?
Mayhem Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mie mi-ar ci ruşâni să postez aşa ceva la FunMania. Da' probabil că nesimţârea din matali o cedat la chemărili izoterici ale gintei patriarhali şî te-ai bucurat c-ai văzut doi moşnegi obligaţi să se bată. Faţă di ăia cari i-o pus şî di aldi ca dumneavoastră mă încearcă o stari di milă > ATAT puteţi ! CE IMI PLACE CUM SCRII )))))))))))
zetulescu Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Asta este nivelul inteligentei in Romania 0....bataia de joc , umilirea.
Drops Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ro pls ?Eiii nu spuni ... ai chicat într-o stari di incomprehensibilitati ti pomeneşti şî n-o să poţi să dormi ghini'n noaptea asta.Şî matali tre' să cii tari mândru din poz(n)a di la avataru' tău. Ai pus ci ti reprezîntă să'nţeleg - un posterior ( ca să nu scriu altceva ). Dacă-i al tău mai fă-ţi una îmbrăcat(ă) şî vezi în cari dai dovadă că eşti mai ghini crescut(ă).
trAANCe~ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Eiii nu spuni ... ai chicat într-o stari di incomprehensibilitati ti pomeneşti şî n-o să poţi să dormi ghini'n noaptea asta.Şî matali tre' să cii tari mândru din poz(n)a di la avataru' tău. Ai pus ci ti reprezîntă să'nţeleg - un posterior ( ca să nu scriu altceva ). Dacă-i al tău mai fă-ţi una îmbrăcat(ă) şî vezi în cari dai dovadă că eşti mai ghini crescut(ă).:rofl1:lasa tu avataru' =))scrie calumea frate, nu regionalismele tale, sa inteleaga tot omu o_O
Domino628 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mie mi-ar ci ruşâni să postez aşa ceva la FunMania. Da' probabil că nesimţârea din matali o cedat la chemărili izoterici ale gintei patriarhali şî te-ai bucurat c-ai văzut doi moşnegi obligaţi să se bată. Faţă di ăia cari i-o pus şî di aldi ca dumneavoastră mă încearcă o stari di milă > ATAT puteţi ! Eiii nu spuni ... ai chicat într-o stari di incomprehensibilitati ti pomeneşti şî n-o să poţi să dormi ghini'n noaptea asta. Şî matali tre' să cii tari mândru din poz(n)a di la avataru' tău. Ai pus ci ti reprezîntă să'nţeleg - un posterior ( ca să nu scriu altceva ). Dacă-i al tău mai fă-ţi una îmbrăcat(ă) şî vezi în cari dai dovadă că eşti mai ghini crescut(ă). Cat ti-a luat sa inveti sa scrii asa? oricum,prea tare,respect :right: ON:prea tare ala in pielea goala
Stalk3r Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 @zetulescu , ce te face sa crezi ca doar in romania e asa ceva ?
zetulescu Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 @zetulescu , ce te face sa crezi ca doar in romania e asa ceva ? sunt sigur ca peste tot gasim cazuri d-astea ...dar ma deranjeaza ca sunt roman..imi este chiar jena...eu ma simt umilit...imi este rusine , nu imi face placere sa vad asa ceva...regret dupa ce ma uit..+ ca vad unii sacali incep sa te judece dupa felul cum scrii , zona de unde esti..in fine....funny dar nu chiar.
ChoWdeR Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nac aut da` geim iz ouvar ))))))))) sii croseu de dreapta la 2:04 :rofl1: :rofl1:
Guest The_KniveS Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 hai paris hai doroftei :rofl2: :rofl2: :rofl2: