bunny Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ok, dragi studenti, ce pareri aveti? ps: nu va dau prea multe detalii, deoarece majoritatea nu privesc videourile, dar totusi comenteaza. Dupa ce vizionati cele ~7minute, va dati cu parerea. :)
Lancelot Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 5 e baza :) 5 e esenta :) 5 m-a facut fericit clar la unele materiiPs mutat la spam :D
bunny Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 5 e baza :) 5 e esenta :) 5 m-a facut fericit clar la unele materii Ps mutat la spam :D Il vedeti? N-au trecut nici 5minute si el a dat reply, urat urat!! ok, e bine si la spam. :D
Ioana Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nu am luat de multe ori 5...dar e mult mai bine decat un 4 sau alte note mai mici,numrul meu noroc e 7 :D
Equilibrium Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cum e si un comment... 5 e sfant, e mitic, e de necombatut Si sa stii ca nu e chiar asa usor sa-l iei :) Oricum salveaza "prostii-destepti"!
LeX LuTHoR Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 @Just : pe linie right?dupa cum spunea si Teo, 5 e cea mai mare nota mica.imo 5 e o nota relativ buna, adica nu trebuie sa muncesti pt. ea, te scoate din rahat.
spriTewus Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 5,parerea mea,e nota sfanta a studentului :D .
Mehico Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Video-ul acesta se adreseaza studentilor. E o diferenta destul de mare intre a lua un 5/10 la facultate si a lua aceeasi nota la liceu.
bunny Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Video-ul acesta se adreseaza studentilor. E o diferenta destul de mare intre a lua un 5/10 la facultate si a lua aceeasi nota la liceu. Ce destul de mare bai ^^, 5-ul reprezinta 10-le din liceu chiar. :) Vorba tipei din video, pana scoti un 5...te-apuca toti dracii. :/ oh well, thx for watching. :D Macar de-as fi eu integralist cu 5 pe linie, ca jur ca nu m-ar deranja.
celmaislabaN Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 sunt elev, deci nu prea are rost sa`mi dau cu parerea despre nota 5 din facultate insa ... "e multi si e prosti" , am sa dau doar un exemplu.5 e o nota foarte buna , ala care ia 10 nu mai are timp sa sa joace la pc si sa faca alte activitati e inchis la minte si numai cifre are in cap .Traiasca 5-ul ( sistemul rusesc ) Cunosc persoane care fac, probabil multe alte activitati interesante, si nu stau la calc, si tot reusesc sa ia note mari, chiar o gramada de 10 la facultate, nu orice facultate, deci nu cred ca daca ai 10 inseamna ca nu ai timp sa stai la pc si ca esti inchis la minte, ba din contra, esti foarte deschis, esti inteligent! sunt indragostit de 5 din a 6-a, acum sunt la ase an2, salariat de o multinationala. cei care au zece castiga bursa de 2 mil. deci, traiasca 5-ul!iar acesta, nu e indragostit din cls a 6 a de 5, el e prost.p.s : ^comentarii la filmuletp.s2 : interesant documentar, in sper sa fiu in stare sa iau macar note de 8,9 la facultate.
Mayhem Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 5 te salveaza de fiecare data si este usor sa il iei
The^Iceman Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 o intrebare media totala 5 la bac va salveaza? nu :crybaby: trebuie cel putin 6 sa treci bacul....6 e minim :crazy:
Mayhem Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 o intrebare media totala 5 la bac va salveaza? poate ca la bac nu, dar in general da :)
Buugy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nu am avut tangente cu 5, cum stiu si cei de la c3s3, lil geek :D . Oricum pentru un 5 trebe sa scrii jumate din subiecte deci nu e asa de usor. Un 5 pentru un student e mana cereasca. Cand stai langa ala da si mie bah sa iau cinci-ul .
trAANCe~ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 reply unui user de pe utube"nota 5 e pentru cei care au multi prieteni, nota 10 e pentru cei care nu prea au "I'll drink for that :beer:
Legacy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 reply unui user de pe utube"nota 5 e pentru cei care au multi prieteni, nota 10 e pentru cei care nu prea au "I'll drink for that :beer:eu stiu pe cineva care are 10 pe linie si este cel mai cunoscut atat ptr activitatile din afara univ si cat cele din interiore istet si se descurca in orice situatie... iar de prieteni sa nu mai zicem ca are garla si nu cred ca e sg persoana@and btw: bogdan naumovici rullz
lixandra Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 S-a numit si o biserica: "Sfantul 5" , in Politehnica. Intr-adevar, 5 e o nota destul de greu de luat, comparativ cu celelalte :-?.