Luci Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Destept tipul, sa le sparga site-urile la toti pana va fi angajat.
Memmorex Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cred ca e prima data cand sunt mandru ca sunt roman:))Zicea cineva mai devreme ca noi nu avem hackeri...haha!!te inseli!In orasul X din care sunt eu sunt n grupuri care sparg carduri...si mai e cineva de care lumea zice ca ar fi facut un E-bay fals si a luat mii de euro din asta...dar acum cica s`a dat pe legal si face site`uri:|Sa fim seriosi...Avem hackeri si mai mari si mai mici...:DDaca Unu citeste topicu asta vreau sa stie ca sunt mandru de el:))!!
Guest stefff Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 HACKER!? LOL, doar ca a tocit vulnerabilitati SQL, XSS, ssl implicit din ftp si a reusit sa intre in database nu inseamna ca e mare HACKER, am vazut mai sus unu cica "wannabe americans", voi nu prea intelegeti ca nu e supre hacker daca el a penetrat securitatea siteului karspersky nu inseamna ca este UBBBBBER, sunt oameni care au talent, programare ani de zile nu copii frustrati.
The Wizard Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ^mda...astia care zic ca nu e greu sa sparga un site sa incerce sa sparga linkmania...btw si firefox are o vulnerabilitate (nu siteul, browserul) asa ca aveti grija cu parolele. o sa fac un tutorial pe tema asta :)
florin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 HACKER!? LOL, doar ca a tocit vulnerabilitati SQL, XSS, ssl implicit din ftp si a reusit sa intre in database nu inseamna ca e mare HACKER, am vazut mai sus unu cica "wannabe americans", voi nu prea intelegeti ca nu e supre hacker daca el a penetrat securitatea siteului karspersky nu inseamna ca este UBBBBBER, sunt oameni care au talent, programare ani de zile nu copii frustrati.eu cred ca tu esti cam frustrat..demonstreaza ca poti tu face ce a facut ala si dupai vorbeste..on: e talentat baiatu ..
Hector_Mai0 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ' date='Feb 24 2009, 07:21' post='3526951']eu cred ca tu esti cam frustrat..demonstreaza ca poti tu face ce a facut ala si dupai vorbeste..on: e talentat baiatu ..mda hackeri sunt cei mai priceputi pe calculator si pot sparge orice ...eu mi-as dori sa fiu hacker de exemplu cineva poate sa iti dea si bani ca sa spargi un id de mess sau altceva dar iti trebuie o minte sclipitoare pt a fi hacker :>
Sparky[SV] Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 La asta se pricepe romanu`.La spart , la furat , la killerit ... cel putin or sa ne stie lumea frica
The^Iceman Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 suntem deja renumiti pt hackari :) nu degeaba lucreaza multi romania la firma Microsoft ;)
Domino628 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 eu mi-as dori sa fiu hacker de exemplu cineva poate sa iti dea si bani ca sa spargi un id de messKeep dreaming kid:Ziua de nastere 5 Martie 1994ON:cine zice ca nu e mare greutate sa faci ce a facut el il invit sa incerce sa patrunda si el intr-un sistem informatic :)
Guest stefff Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ' date='Feb 24 2009, 07:21' post='3526951']eu cred ca tu esti cam frustrat..demonstreaza ca poti tu face ce a facut ala si dupai vorbeste..on: e talentat baiatu ..NU sunt frustrat si cam incurcati termenihacker: http://ro.wikipedia.org/wiki/Hacker#Ce_sunt_hackerii.3F
andy31 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Parca mai era unul care a spart pe la nasa .. bv lui
nu ma cunosti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 am vazut azi la stiri.. cica l`au dus cu catusile pe maini pe baiatul ala care a facut sute de mii de euro prin Italia.. si a luat cu prima nota testul ala de informatica.. si vor sa`l angajeze astia :) cat despre "Unu".. bv lui.