Dani Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cand ma gandesc la persoanele care au ceva handicap, si in cazul acesta orbii, mi se face pielea de gaina si chiar mi se rupe sufletul. Stiu cat se chinuie sa mearga pe strada cu batul alb, stiu cat se chinuie sa citeasca ceva si multe alte chestii. Dar coreenii, ca de obicei, le vin in ajutor facand o manusa minune, cu care daca orbii ating niste lucruri aceasta le va interpreta cu ajutorul unui senzor tactil si le va trimite prin BlueTooth la dispozitivul din ureche. Superba ideea si parerea mea e ca ii va ajuta mult pe acesti oameni. Restul pozelor p.s. va place noua tema? daca da, votati va rog :)
dontaskme Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Votat ... E foarte bine ca se face asa ceva ... si ca inca se mai gandesc oamenii la cei cu anumite handicapuri
The DeaD HelL Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 in sfarsit mai inventeaza unii oameni niste lucruri folositoare pentru cei neajutorati :)
-HoneyBfly- Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 O idee minunata...ma bucur k cineva se mai gandeste si la cei in situatii de astea...
HipnotykBoy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 E interesant dar din cate am vazut eu orbii in general sunt si saraci si cred ca manusa asta ar costa cam mult ca sa isi permita toti :(
acelasi_bandit Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Votez pentru ei,merita si ei o sansa..tot oameni sunt si ei :)si mie imi pare rau de ei :(
[IlluSioN] Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 E interesant dar din cate am vazut eu orbii in general sunt si saraci si cred ca manusa asta ar costa cam mult ca sa isi permita toti :(pai dc crezi ca nu au bani ? ca nu prea au stiut sa se descurce .. poate cu asta o sa fie mai bine
Guest stefteo21 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Bun, trecem la etapa urmatoare.. altceva mai bun cand vor scoate?Bun, trecem la etapa urmatoare.. altceva mai bun cand vor scoate?Oricum e de apreciat, e un pas spre ceva mai maret !
[omegga] Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Foarte bine :D , singurul obiect al lor era batzu