Jump to content
ScreaM91

Un roman a abuzat sexual o batrana oarba

Recommended Posts

Posted

mha ..barbatii au nevoi , ba , da nu ii inteleg pe astia ma..toti violatori , dc draq nu s-or duce ei la panarame ma nene , le place mai mult , o baba de 80 , dupa care , se mai duc si in parnaie ...omul poate fi cel mai tampit animal de pe fata pamantului cateodata...

Posted

Ei acu...depinde de gusturi.

Daca aluia ii plac octogenarele ca poate ii amintesc ca a lasat si el o mama acasa....

Sau daca a lasat o surioara....e vorba de dorul de tara :D

Acum serios.

Voi ii vreti pe astia inapoi in tara? Ca si daca ii inchidem oricum ies sa se opereze si sa ne 'opereze'.

Chiar daca ne fac de ras, mai bine sa 'activeze' acolo decat la noi in tara.

Oricum n-am planuri sa plec in italia.

Nu mai faceti referire la stirile de la ora 17:00 ca la ceva banal

Daca cineva din familia ta pateste asta, ce faci?

In plus mai ajungi si subiect la TV. Aaaaa nimic extraordinar....

Guest HateLord
Posted

toata lumea se agita, mare lucru .... inca un tigan horny. SI CE DACA a violat-o ? daca babei i-a placut ?

voi a-ti vazut cum arata tigancile astea ? prefer baba oricand !

Da Mister, dar totusi saracei babute nu cred ca-i statea gandul la asa ceva. Daca era bunica-ta in locul ei ai mai fi spus asa ceva?

Posted

Cum de i-a rata Htiler pastia?

Oare pt faptul ca pe atunci nu prea erau?sau..nu erau un pericol prea mare..? :-?? oricum daca pe vremea lui Hitler ar fi existat atatia tigani...eu cred ca i`ar fi ras de pe fata pamantului pan` acum :)

Guest stefteo21
Posted

Foarte mandru, acuma o priveste ca pe un trofeu probabil. Faci 12 ani puscarie pentru o baba, mai bine cauta una mai tanara.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...