terror_bogdan Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cand vad asemenea intamplari pot sa zic cu tarie ca ne meritam soarta.mi`ai luat vorba din gura....
Denzel_Lsd Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 mha ..barbatii au nevoi , ba , da nu ii inteleg pe astia ma..toti violatori , dc draq nu s-or duce ei la panarame ma nene , le place mai mult , o baba de 80 , dupa care , se mai duc si in parnaie ...omul poate fi cel mai tampit animal de pe fata pamantului cateodata...
MoBiLe Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ei acu...depinde de gusturi. Daca aluia ii plac octogenarele ca poate ii amintesc ca a lasat si el o mama acasa....Sau daca a lasat o surioara....e vorba de dorul de tara :DAcum serios.Voi ii vreti pe astia inapoi in tara? Ca si daca ii inchidem oricum ies sa se opereze si sa ne 'opereze'.Chiar daca ne fac de ras, mai bine sa 'activeze' acolo decat la noi in tara.Oricum n-am planuri sa plec in italia.Nu mai faceti referire la stirile de la ora 17:00 ca la ceva banalDaca cineva din familia ta pateste asta, ce faci? In plus mai ajungi si subiect la TV. Aaaaa nimic extraordinar....
MisterDevil Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 toata lumea se agita, mare lucru .... inca un tigan horny. SI CE DACA a violat-o ? daca babei i-a placut ?voi a-ti vazut cum arata tigancile astea ? prefer baba oricand !
Guest HateLord Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 toata lumea se agita, mare lucru .... inca un tigan horny. SI CE DACA a violat-o ? daca babei i-a placut ?voi a-ti vazut cum arata tigancile astea ? prefer baba oricand !Da Mister, dar totusi saracei babute nu cred ca-i statea gandul la asa ceva. Daca era bunica-ta in locul ei ai mai fi spus asa ceva?
xIcarus Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hai ca si astia exagereaza. Ne pun si pe noi intr-o lumina proasta. Cum face romanul o prostie GATA! Intra la stirile europene!
The DeaD HelL Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cum de i-a rata Htiler pastia? Oare pt faptul ca pe atunci nu prea erau?sau..nu erau un pericol prea mare..? oricum daca pe vremea lui Hitler ar fi existat atatia tigani...eu cred ca i`ar fi ras de pe fata pamantului pan` acum :)
extesy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 lolz nu ma pot abtine din ras ) lolz cu una de 83 de ani ...mai bine se arunca pe geam ) dar daca ai o fi avut avere ....
batterfly Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cum sa violezi o batrana de 83 de ani? Oare unde v-a ajunge omenirea asta?!?PS:UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE?!?
Guest stefteo21 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Foarte mandru, acuma o priveste ca pe un trofeu probabil. Faci 12 ani puscarie pentru o baba, mai bine cauta una mai tanara.