ScreaM91 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Un nou episod strigator la cer alimenteaza furia italienilor impotriva romanilor din Peninsula. Un zidar roman de 31 de ani a fost arestat pentru tentativa de viol asupra unei batrane oarbe de 83 de ani.Totul s-a petrecut vineri seara intr-un sat de langa orasul Pavia. Baut bine, romanul a intrat in casa in care locuia batrana si a incercat sa profite de ea. Strigatele disperate ale victimei au fost auzite de o nepoata care locuieste in apropiere si care i-a alertat pe carabinieri.Batrana a fost internata cu leziuni grave. Povestea ei i-a inversunat si mai tare pe italieni.Mai mult, pe FaceBook s-au creat zeci de grupuri antiromani, care scriu mesaje xenofobe si ostile conationalilor nostri care se afla in peninsula.sursa1sursa2
acelasi_bandit Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 obsedat sexual...oare ce fantezii o fi avut cu babe ? #-o
mihai91 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 pentru simplul fapt ca un om idiot a numit TIGANII de la noi din tara rromi , efectiv toti romani cinstiti au de suferit ; in Italia deja daca te aud ca spui 2 cuvinte in romaneste toti te ocolesc si te injura . Ar trebuii sa se faca o campanie serioasa de informare a populatiei : romani = romani , rromi =TIGANI ( nu vad de ce ii deranjeaza ca li se zice Tigani . asa se numeste "poporul" lor si este meritul lor ca si-au facut un renume de hoti , violatori , criminali . Le este mai usor sa stea ca niste paraziti pe statul Roman fac si ei 2 ,3,10 copii si dupa pe langa ce bani fac din cersit iau si bani de la stat ca nah cresc natalitatea . Daca as avea putere jur ca as sterge toti tiganii de pe planeta cu toate ca stiu faptul ca mai sunt si cei 0.1 % care incearca sa munceasca corect , ar merita cauza...
spriTewus Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bai,bai,bai,bai,bai, nu-mi vine sa crede asa ceva ,cum sa abuzezi sexual o batrana oarba de 83 ani ? Cat de TAMPIT poti sa fii sa faci asa ceva ? . Daca o abuza pe una de 20-30 de ani mai ziceam #-o . Doamne,unde o sa ajungem cu rromii astia ?
pizza200 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 parca e vreun banc din ala prost dar cand vine vorba de realitate nu ai cuvinte:)
2dor Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 romani = romani , rromi =TIGANI ( nu vad de ce ii deranjeaza ca li se zice Tigani . asa se numeste "poporul" lor si este meritul lor ca si-au facut un renume de hoti , violatori , criminali . si romanii furape unii nu ii deranjeaza ca s numesc T(z)igani , chiar considera ca asa ar trebuiCe soarta pe saraca femeie :(
iReaLRauL Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Saraca femeie. Nu stiu ce vad oamenii astia la batrane .. Inca o isprava pentru "rromani" :-?
Fury Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 dc trebuie sa ne bage in aceeasi oala cu toti bolnavii psihici #-o
Domino628 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 "Pe asta o inteleg dar ala care f**e baba ..era omu` bolnav psihic..sau arata prea bine baba??" Cam asa sta treaba eu sunt PRO pt castrarea violatorilor ;)
dontaskme Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 si iarasi ne facem de ras... jalnicsi inca o sa se facem cu asemenea specimene ca asta ... .obsedati sexual ....
nu ma cunosti Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 trist.. uneori mie rusine ca sunt roman.. defapt alti sunt catalogati romani, cand ei sunt rromi
Sparky[SV] Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 am vazut asta la stiri ... italienii au facut proteste si au cerut castrarea romanului
Ioana Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :blink: Ce om ar putea face asa ceva? doh #-o cand vezi cate unu' d'asta...eu l-as arde pe rug :closedeyes:
MoBiLe Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 degeaba spuneti ca rromii nu sunt romani.tot ce 'aplica' in italia au invatat in romania. diferenta este ca noi ne-am obisnuit iar italienii nu vor :D
pogo_mg Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 eu ceva nu inteleg ...OARE NUMAI ROMANII COMIT FARADELEGI DE ASTEA ??! ...nu am auzit sa fie bulgari, nemti, francezi, rusi, ucraineni, etc...
lixandra Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 eu ceva nu inteleg ...OARE NUMAI ROMANII COMIT FARADELEGI DE ASTEA ??! ...nu am auzit sa fie bulgari, nemti, francezi, rusi, ucraineni, etc...Motivul evidentierii romanilor e pentru ca le-am invadat tara lucrand mai ieftin si luandu-le painea de la gura la destui italieni :)... Nimic nou cu baba... Stirile de la ora 5 bat la fund stirea asta :).
un_nimeni Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cand vad asemenea intamplari pot sa zic cu tarie ca ne meritam soarta.