Jump to content
LeX LuTHoR

Sony Ericsson Idou, un telefon mobil cu o cameră de 12 MP

Recommended Posts

Telefonul are un ecran touch de 3,5 inch, o cameră de 12,1 MP cu bliţ cu xenon, MP3 player şi jocuri java.

IPB Image

Sony Ericsson a anunţat, în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, noul model Idou, un telefon mobil cu o cameră foto de 12,1 MP, potrivit site-ului producătorului.

Telefonul, care va fi lansat oficial în a doua jumătate a acestui an, este un telefon inteligent cu un touch-screen de 3,5 inch, MP3 player şi jocuri java.

Utilizatorii pot urmări filme sau clipuri video, iar cu ajutorul serviciilor PlayNow, Turbo 3G sau Wi-Fi aplicaţiile pot fi descărcate foarte repede. Printre alte funcţii de care noul model dispune se numără şi posibilitatea de a printa imagini de dimensiuni foarte mari.

Totodată, utilizatorii pot modifica o imagine aşa cum îşi doresc.

Cu toate acestea, ceea ce este remarcabil la acest gadget este camera de 12,1 MP, Sony Ericsson Idou fiind singurul telefon inteligent de pe piaţă care beneficiază de o astfel de cameră foto. Telefonul urmează să fie lansat în partea a doua a acestui an sub un alt nume, iar producătorii nu au anunţat încă un preţ de pornire pentru acesta.

sursa : infoportal

Link to comment
Guest HateLord

' date='Feb 17 2009, 15:50' post='3504581']

cum mai e ma mult timp ? juma de an ti se pare mult ? .. o sa fie singuru telefon mobil cu o camera asa de mare :photo: merita asteptarea

sunt curios cat o sa coste

Daca N95 a costat 30mil cand a aparut, fa un calcul :))

Link to comment

mda, iara scot astia tot felu de extraterestri, camera de 1224532 MP, ok, am inteles, unde e zoomul optic? telefoanele stiu de toate cate putin, dar de ce sa nu ne luam mai bine o camera foto tot de 12 MP? face pozele mai bune decat telefonul. pe urma, cum spun altii, daca N95-ul a costat ~3000 lei, asta o sa coste FARA abonament sa zicem, cam ~4000-5000 lei... si ce rost are? sa umbli pe strada si sa te dai mare manelar ca tu ai telefon cu 12 megapixeli si ca poti sa asculti muzica si ca ai 'taci scrin'... de banii aia, imi iau un telefon, sa zicem un motorola, din seria celora care se aud foarte clar (isi merita banii), un aparat foto, poti sa iti iei aparate foto de pana la ~15 MP cu un zoom optic mare si macrouri de la distante mici, te ajunge sa zicem pana la 1800 lei, mai iti iei si un iPod touch sa zicem care costa cam 1000 lei varianta de 8GB, nu iti trebuie mai mult, dar pe okazii gasesti si de 700-800 de lei, amu' calculele: telefonu', sa zicem 800 lei (daca iti iei unul mai smecher), camera 2000 lei (daca esti mare fotograf), si un iPod (oridecare) sau orice MP3 player, dar iPod-ul reda muzica mai clar, sa zicem ca iti iei unul touch de 16GB (daca tot vrem touchscreen, iPod-ul si iPhone-ul sunt facute SPECIAL pentru touchscreen, deci functioneaza foarte bine), cam 1500 lei daca nu ai chef sa cauti toata noaptea pe net unul mai ieftin, asta vine 800+2000+1500=4300, iesi cu mai putin, asa-i ? probabil ca am exagerat la partea cu aparatul foto sau la MP3 player. deci pentru ce sa iti iei asa telefoane smechere? sa vezi ca maine apare unul si mai smecher si o oferta si mai buna?

concluzie

telefon smecher = fite

daca ai bani prea multi si nu ai ce face cu ei, mai bine iti iei 3 lucruri specializate pe ceva decat unul care stie putin din toate (parerea mea)

Link to comment
Guest HateLord

daca nu depaseste 15 mil , iau .. mai mult de atat e stupid .. , cand un aparat foto de`ti pozeaza puricii din fund costa 10-12 mil...

13 mil am dat eu pe telefonul meu care are 2MP, deci n-ai sa vezi sa coste 15mil

Link to comment

mie imi plac "jucariile" astea super accesorizate, desi recunosc, un aparat foto e oricand mult mai bun decat camera foto de la un telefon, insa problema este ca zi de zi, fiecare dintre noi purtam cate un telefon mobil iar cand se iveste ceva ce ar trebui pozat nu avem camera foto la noi, asa daca are telef. una bun e perfect...

Link to comment
Guest HateLord

Iti garantez ca sunt camere cu 8MP care fac poze mai bune. Nu va mai lasati prostiti de cati MP are o camera. Daca are un senzor mic, poate sa aiba si 50MP, sunt total degeaba.

Aici ai dreptate. Oricum, un telefon este tot un telefon. 12 MP la un telefon, mai ales Sony-Ericsson, este echivalentul unei camere digitale de 5-6 MP. Deci nu va mai mirati atat ^_^

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...