eleodor Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Castigatorii de la editiile precedenteLinkMania Spammer #1 : Loyd cu 34 de voturiLinkMania Spammer #2 : Fane Spoitoru cu 34 de voturiLinkMania Spammer #3 : Fane Spoitoru cu 12 voturiLinkMania Spammer #4 : anonim123 cu 11 voturi__________________________________________________________________________Link-uriile de la editiile precedenteLinkMania Spammer #1LinkMania Spammer #2LinkMania Spammer #3LinkMania Spammer #4 __________________________________________________________________________NominalizariIoNutzZMiTzA*crazy_kid*mindfreakcelmaislabaNMayhemBlueNukerdeea<3wasdFane SpoitorueleodorcsParazituZBK*anonim123Xellos[k1ll]la_mirinda__________________________________________________________________________VoturiVotul lui eleodorcs se duce la ParazituVotul lui BlueNuker se duce la FaneSpoitoruVotul lui celmaislabaN se duce la MitzaVotul lui #crazy_kid# se duce la MitzaVotul lui IrnK se duce la FaneSpoitoruVotul lui Test se duce la ZBkVotul lui cossy se duce la celmaislabaNVotul lui lixandra se duce la MayhemVotul lui fara reguli se duce la parazituVotul lui massakre se duce la xellosVotul lui =Capone= se duce la parazituVotul lui Tweety se duce la IoNutzZVotul lui Dudy se duce la ionutzVotul lui Ionutz se duce la MayhemVotul lui Pitikoo se duce la MayhemVotul lui Sicilianoo se duce la CMSVotul lui chowder se duce la cms__________________________________________________________________________Clasament4 voturi Parazitu3 voturi Mayhem3 voturi celmaislabaN2 voturi FaneSpoitoru2 voturi Mitza2 voturi ZBK2 voturi ionutz1 vot xellosLocul I ParazituLocul II Mayhem/celmaislabaNLocul III Fane Spoitoru/Mitza/ZBK/IonutsLocul IV XellosCastigator PARAZITU
afroMAN Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Votul meu merge spreeeeeeeeee tobele va roooog Mitza, ofc Ps: poti sa`l scoti pe Ionutzz, are ss perm :) [oricum s`a "suparat" ca l`ai bagat la gala :P ]
eleodor Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Primii 10 de la FLMC intotdeauna o sa fie nominalizati.
Fane Spoitoru Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Fane Spoitoru @in 1 luna jumate 2 imi revin :D si iar vreau sa fiu no 1 la posturi acolo :D
eleodor Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Va rog sa nu va mai votati pe voi :tiphat:
yonel Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hai ca zic si eu pe cine votez Dar ma mai gandesc Acum am hotarat ca o votez pe Simona Patruleasca alias mindfreak
Equilibrium Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3501629Toate voturile adresate lui Mindfreak vor fi anulate, cu alte cuvinte Mindfreak este eliminata.Daca doriti cei care ati votat puteti sa votati pe altcineva.Concursul continua!
uMix Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 +1 mindfreaka:(http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3501629Toate voturile adresate lui Mindfreak vor fi anulate, cu alte cuvinte Mindfreak este eliminata.Daca doriti cei care ati votat puteti sa votati pe altcineva.Concursul continua!celmaislaban