Domino628 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Deşi acest subiect este tabu în zilele noastre şi foarte puţine persoane recunosc că practică acest "sport", felaţia este de fapt tot mai agreată de semenii noştri, iar de curând cercetătorii americani au descoperit că reduce semnificativ riscul de îmbolnăvire de cancer la sân, scrie http://www.csid.ro/ Legătura dintre cancerul mamar şi sexul oral a fost descoperită în anul 2003 de câţiva medici din Carolina de Nord, care însă nu au dat prea multe explicaţii. Cu toate acestea ei susţin cu tărie că femeile care fac felaţii partenerilor lor şi înghit sperma, o dată sau de două ori pe săptămână, sunt cu 40% mai ferite de cancerul la sân. În ciuda faptului că studiul lor a fost calificat drept "aberant", medicii au promis că vor face cercetări şi vor aduce dovezi care să le susţină teoria. Felaţia e o practică veche de când lumea şi pământul. În Roma Antică sexul oral era considerat un subiect mai tabu decât sexul anal din motive de igienă, iar în Evul Mediu biserica a reprimat sever aceste practici. Spre deosebire de acele vremuri, anii '50 au fost anii de glorie ai sexului oral, când, cinci din 10 femeie recunoşteau că le fac felaţii partenerilor. Deşi se spune că plăcere mai mare pentru bărbaţi nu există, aceştia au "reclamaţiile" lor privind modul în care le sunt făcute felaţiile. Ei se plâng mereu că femeile uită de restul corpului lor şi că scrotul şi testiculele au sensibilitatea lor, de care ele ar trebui să profite. De asemenea bărbaţii adoră ca partenerele lor să le stimuleze penisul, de altfel foarte sensibil. sursa: www.csid.ro (adica Ce se intampla doctore,va dati seama ce face doamna Oana Cuzino ) ps:astea stiri fratilor,nu toate porcariile ;)
Mayhem Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Fetele care au probleme cu cancerul la san sa vina la mine, gratis @ador topicurile astea, mai ales ala cu ratonu )))))))
MonK Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Astia nu stiu ce sa mai inventeze. Maine-poimaine auzi ca celalalt tip in afara de cel normal ajuta la prevenirea cancerului de colon. #-o
The Wizard Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Legătura dintre cancerul mamar şi sexul oral a fost descoperită în anul 2003 de câţiva medici din Carolina de Nord, care însă nu au dat prea multe explicaţii. Cu toate acestea ei susţin cu tărie că femeile care fac felaţii partenerilor lor şi înghit sperma, o dată sau de două ori pe săptămână, sunt cu 40% mai ferite de cancerul la sân. sperma are multe vitamine si minerale, poate de aia..
{Strik3} Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Calciu frate..pe perioada de criza merge si-asa , in loc de pastile-vitamine.. Sunt utile stirile astea..schimba mentalitati , maine poimaine nu mai scapam de ele..
Crystynel` Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Are vitamine:))',pai e bine atunci,macar exista o metoda si pt.asta!
HipnotykBoy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Lol .. hai ca am auzit-o si pe asta .. nu cred ca este chiar adevarat dar totusi e bine de stiut :D
celmaislabaN Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 OK @ previn cancerul al san contra cost @ buna stire, astea merita citite :>
Guest Kamikaze Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 tratez cancerul al san contra cost @ buna stire, astea merita citite :> il previi
Denzel_Lsd Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ita'ta na domnule si nu am stiut , gata am viitorul asigurat , imi voi deschide un salon de facut...este un subiect de discutat in parlament...voi face o petitie... ;)
FLoooooo Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 totusi eu inca nu vad legatura...dintre felatie si canceru la san ..
Velasquez Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 De acuma incolo trebuie sa notez aceste stiri pe telefon si sa le arat la diverse tipe , care stiu ca sunt mai usuratice:)) . Sa le spun ca daca imi fac o .... :D scapa de cancerul la sân . Faceti loc ca viNNNNNNNN! :crazy:
Guest Blaidy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Da-ti si voi veste in taraDati*OnT : Ma intreb cat de plictisiti sunt oamenii aia de au ajuns sa faca cercetarile astea "fantastice".
acelasi_bandit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 previne cancerul dar face carii :rofl1:
dontaskme Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 inainte era o "rusine" acum devine sport mondial
[Loading] Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 hmm.. :) tare stire....ar trebui sa se puna pe treaba fetele..ca sa se fereasca de o astfel de boala..
Guest HateLord Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Imi iubesc foarte mult prietena, deci nu vreau sa aiba cancer :-s )). O voi ajuta ))))
nu ma cunosti Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 care vrea sa scape de cancer.. ??? ma oferr ma vanddd ) fac ce vreti voi.. numai veniti la mine
Fane Spoitoru Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 gata am salvat tot ce scrie acolo :D dar daca se intampla de mai mult de 2 ori pe sapt strica la ceva?
c1ocan Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :rofl1: nu cred asa ceva, dar tot imi anunt prietena despre stirea asta
Ioana Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :rofl1: La o stire ca asta chiar nu ma asteptam