Fara_Reguli Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Fostul agent FIFA, Ioan Becali a avut aseara la sport.ro o iesire necontrolata si incalificabila - l-a agresat pe realizatorul Emanuel Terzian pentru ca aceasta a deschis discutia despre dosarul transferururilor in care Becali e inculpat.Personajul devenit celebru pentru ca i-a amenintat pe ziaristi ca-i face de la brau in jos, nu va mai avea de acum ocazia sa jigneasca si sa ameninte pe vreun canal al trustului Media Pro.Subiectul emisiunii Informatia de la sport.ro - transferurile ilegale de fotbalisti - l-a iritat pe Ioan Becali, inculpat in acest dosar.Pe pauza pricinuita de incident, Ioan Becali a devenit si mai violent la adresa lui Emanuel Terzian, pe care l-a scuipat si l-a amenintat din nou inainte sa plece.Iesirea lui Ioan Becali a fost comentata pe internet de zeci de mii de oameni. Multi dintre ei au criticat prezenta in emisiunile TV a unor astfel de personaje. De azi incolo, fostul agent Ioan Becali, inculpat in dosarul transferurilor, nu va mai aparea in nicio emisiune televizata din grupul Media Pro.videosursa sport.ro :)
lordrares Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 In sfarsit o stire din romania ca pana acuma am avut cu rusii.. :P
yazid Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Fecali in sus , Fecali in jos...asa le trebuie daca toata ziua ii mediatizeaza si ii cheama in emisiuni pe verii cei incultii-a mai dat si o flegma intre ochi in pauza publicitara ...
Az. Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 In sfarsit o stire din romania ca pana acuma am avut cu rusii.. :PDa foarte intersanta stirea :violent: Fecali in sus , Fecali in jos...asa le trebuie daca toata ziua ii mediatizeaza si ii cheama in emisiuni pe verii cei incultii-a mai dat si o flegma intre ochi in pauza publicitara ...Isi merita flegma in ochi,asa ii trebe daca are mentalitate de curva...si`ar chema pe orcine in emisiune numa ca sa aiba rating.Asta e exact motivul pt care nu ma uit deloc la tv,mai ales ce tine de Romania.
Sparky[SV] Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Am vazut live :) ... a fost interesant ... chiar pe neasteptate ... la inceput am crezut ca e "scenariu" dar cand au bagat publicitate am inteles ca chiar s-a enervat
Crystynel` Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Asta se poate numi AGENT fifa?Sa fim seriosi!La ce a mai acceptat sa vina la emisiune ca nu cred ca a venit ca a vrut el sa vina,la ce a mai acceptat?sa faca scandal?lol fara sens !http://www.adevarul.ro/rss/articol/ioan-be...nul-in-cap.html