Jump to content
Guest wave

Site

Recommended Posts

Posted

Guys ciao again , cine se ofera sau poate sa-mi faca si mie un site : introducere in flash + php/html :?:

Daca se poate si gratis :wink: ... am nevoie pentru o sala de internet si pentru clanul de counter-strike.

Astept raspunsuri ... sau daca nu se poate gratis cat mai ieftin posibil :>

Posted

Pot sa-ti fac eu un site in html+flash. Insa acest lucru presupune munca si cu siguranta nu il pot face pe gratis.

Hehehe stiu ca presupune munca ... mie mi-a promis un prieten care e web-designer ... dar acum are sesiune si nu prea mai are timp , siteul e doar pe jumatate gata si eu am nevoie de el cat mai repede :>

Btw cam cati bani sau stiu eu ce vrei tu , ceri ?!

Posted

wave , iti fac eu unul pe gratis . da un mail la aolezu@gmail.com si

rezolvam ... insa fara flash . nu vad de ce un clan cs ar avea nevoie

de un site flash . e bine ? :>

Posted

wave , iti fac eu unul pe gratis . da un mail la aolezu@gmail.com si

rezolvam ... insa fara flash . nu vad de ce un clan cs ar avea nevoie

de un site flash . e bine ? :>

Man nu vreau siteul in flash ... vreau in flash sa fie doar o introducere pe care eu o am dar trebuie putin modificata , intelegi ?!

Guest cosmindina
Posted

Cine ma poate ajuta si pe mine....demult ma bate gandul sa-mi fac un site

dar recunosc ...nu ma pricep deloc la lucrul acesta si trebuie sa o iau de la zero.Poate imi spune si mie cineva cu ce sa incep,ce programe sa folosesc...

Guest trifum
Posted

Cine ma poate ajuta si pe mine....demult ma bate gandul sa-mi fac un site

dar recunosc ...nu ma pricep deloc la lucrul acesta si trebuie sa o iau de la zero.Poate imi spune si mie cineva cu ce sa incep,ce programe sa folosesc...

pentru inceput poti invata Frontpage...cred ca te poate ajuta...succes

Posted

Frontpage e pasta.

Daca vrei sa faci un site si nu ai habar de programare foloseste programele Macromedia

Dreamwever MX-cu asta faci siteul e rezonabil si nu e prea greu si in primul rind nu face gunoaie ca altele.

Fireworks MX- cu asta poti sa it faci bannere si poti edita pozele de pe site

Flash MX - cu asta faci chestii in flash e chiar banal de folosit

Iar daca vreti sa va puneti si niste popup-uri folositi wisepopup pt ca javascript e un pic mai greu pt inceput.

Ei si ca sa va lamuriti ca se poate intrati pe http://www.~EDITED~.3x.ro

Ala e siteul facut de mine un stu dent la medicina!!!!!!!!!!!!!!

Posted

top style pro 3 pentru css&xhtml (dreamweaver mx daca nu te deranjaza sa irosesti resurse degeaba si sa testezi paginile in afara editorului) + flash mx 2004 (swish daca nu vrei sa inveti actionscript si atentie: flash mx 2004 nu e banal de folosit) + adobe photoshop + adobe illustrator. asta daca vrei sa faci chestii cool. daca nu, notepad si paint iti ajung.

Posted

NU poti sa incepi cu DreamWeaver. Tot trebuie sa stii cate ceva ca sa faci cu DreamWeaver, sau sa pui mana si sa citesti, si sa citesti, si sa citesti tutoriale. Eu am invatat cu FrontPage :>, pe urma am trecut la DreamWeaver iar acum folosesc Pico-ul din linux (majoritatea ditributiilor au editorul asta de text).

Posted

NU poti sa incepi cu DreamWeaver. Tot trebuie sa stii cate ceva ca sa faci cu DreamWeaver, sau sa pui mana si sa citesti, si sa citesti, si sa citesti tutoriale. Eu am invatat cu FrontPage :>, pe urma am trecut la DreamWeaver iar acum folosesc Pico-ul din linux (majoritatea ditributiilor au editorul asta de text).

As fi curios sa vad cateva site-uri facute de tine. Links please.

Posted

Iti fac eu un site, doar cu conditia sa il pot adauga la portofoliu... Daca este OK contacteaza-ma la devlin6axe@yahoo.com... Bah, ce stiti voi, acum am terminat site-ul de la Amazing Travel and Tour... Varianta full flash(ocupa doar 2mb) plus sistem de rezervari online... :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...