Guest infestedv Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Legat de fete... Treaba sta in felul urmator: Am o colega pe care o plac destul de mult, dar nu sunt singurul:). Spre deosebire de ceilalti, am iesit in fata prin faptul ca am fost recent cu ea intr-o tabara si ma ajuta si infatisarea fizica. Intr-o zi m-a rugat sa pretind ca sunt cu ea dintr-un motiv tampit pentru mine dar care a speriat-o pe ea. Era intr-un pub in Sinaia si un baiat se tot dadea* la ea (mentionez ca are 14 ani, la fel si eu). Am "salvat-o" spunandu-i omului: "amice sunt cu ea, vrei sa ne lasi?". Ziua aia mergeam pe strada tinandu-ne de mana si am ajuns in camera. Ne uitam la un film horror. Pretinzand ca ii e frica desi mi-am dat seama ca nu e asa, ma tinea strans de mana si m-a :* pe obraz, atunci m-am pierdut fiindca am ramas surprins (ea avea deja prieten, dar recent plecase in norvegia si venea doar in vacante, s-a mutat definitiv) si ca spartu' am ratat ocazia:). Am fost cu fete si mai mari (una dintre ele era mai mare cu 2 ani ca mine, nu e nu stiu ce, ma rog)inainte, si nu m-am miscat niciodata deloc, ma folosesc doar de privire dar cu ea nu merge... are ceva special si asta ma face sa imi doresc tot mai mult sa fiu cu ea. Imi da cineva o idee, vreau sa o readuc la starea de atunci :P. Ma gandeam ca de azi in fiecare dimineata sa ii dau un sms sa inceapa ziua cu mine in gandul ei, asta e doar o parerea a mea.Astept sa vad ce idei imi dati. Mersi *n-am gasit alt cuvant
Ioana Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 S-au mai facut vreo 3 topice de genul #-o,nu va saturati sa tot faceti alte si alte topice?
IceMan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Au mai fost topicuri de genul, da un search si ai sa gasesti.Acesta este un forum de gaming si nu de matrimoniale, so ..