Dani Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Femeilor vreti sa schimbati ceva in viata voastra? Sa nu mai fie asa monotona? Luati-va niste pantofi cu tocuri Lamborghini Gallardo din fibra de carbon! Grabiti-va, sunt in editie limitata! Sursa
uLise Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 hai da-ma dracu :lol:ps. cu ce e gresit replyul meu ice -_- , am zis ca e cool gg nice ?
IceMan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Chiar nu mai exista stiri la noi in tara de trebuie sa citim toate prostiile astea?Sincer, pe cine ar interesa asa ceva? Sunt chiar hidosi si "inventati" de niste oameni ce probabil nu mai stiu cum sa scoata un ban (tipic).Macar postati si voi ceva cu adevarat interesant sau cult.ps. la cate femei sunt pe forumul asta, se va umple topicul de reply-uri gen "nice", "super tare", "gg" din partea unor copii.LE: uite un exemplu deasupra postului meu
Azra'il Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sunt chiar hidosiParerea ta, mie mi se par chiar interesanti. Varianta pentru barbati ar fi tare :>
dontaskme Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 si in curand o sa purtam adidasi si pantofi barbatesti tip avion ...hai ma lasa-i incolo de pantofi ...
Dani Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Chiar nu mai exista stiri la noi in tara de trebuie sa citim toate prostiile astea? Sincer, pe cine ar interesa asa ceva? Sunt chiar hidosi si "inventati" de niste oameni ce probabil nu mai stiu cum sa scoata un ban (tipic). Macar postati si voi ceva cu adevarat interesant sau cult. ps. la cate femei sunt pe forumul asta, se va umple topicul de reply-uri gen "nice", "super tare", "gg" din partea unor copii. LE: uite un exemplu deasupra postului meu ce oameni.. numa Mishu putea posta asa ceva
Ghost.Rider Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 o mare prostie..o fita pentru pitipoance
LuckyShot Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 e clar. lamborghini nu se pricepe decat la masini
ChoWdeR Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cine poarta asa ceva ... in mai putin de 10 ani doar Skaterii vor fi la moda ..
lixandra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 eu vreau adidasi dacia 1310 Am ajuns sa o vad si pe asta... Mai ramane sa apara trusa de farduri Ferrari :).
Guest Bogdan Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Am ajuns sa o vad si pe asta... Mai ramane sa apara trusa de farduri Ferrari :). pot sa pun pariu ca n+1 "dive" ar da orice ca sa o aiba :P dar...de-un parfum OLT'cit ce ziceti :>
Fury Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pune si o sa-l pierzi :D majoritatea fufelor care participa la curse o sa isi procure , restu nu o sa fie interesate
lixandra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Daca stai sa te gandesti, arata bine la o tinuta ca a celor de la showroom-uri dar in rest nu :).
pogo_mg Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Daca stai sa te gandesti, arata bine la o tinuta ca a celor de la showroom-uri dar in rest nu :). ia-ta si un punct de vedere competent :clap: o.t. putine proprietare de lamborghini cred ca sant... dar sant marci auto care au si diverse accesorii de vestimentatie...poate din cauza crizei financiare lumea nu-si permite un Logan, dar niste pantofi Logan in rate ar fi mai accesibili
Mayhem Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 smoke-ul este inclus? ahahahahhaha @vreau si eu o pereche pentru nevastamea sunt tocuri cu viteza )
Valek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 daca au ABS si functioneaza farurile (xenon) + stopuri îi iau.
Stalk3r Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Photoshop magice o prostie!nu poti face cu photoshop asa ceva , oricum tot ai dreptate intr-un fel , dar sunt facuti in 3ds Max sau un program de genu, se vede clar , daca ai lucrat cu programul.
acelasi_bandit Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 naspa ...de manelisti :> ...io vreau niste adidasi in forma de borcan
Guest HateLord Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ce prostie. :duh: Cine ar putea purta asa ceva?
lordrares Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ce prostie. :duh: Cine ar putea purta asa ceva? Raspuns : Pitipoancele ..