Jump to content
Dani

Pantofi cu tocuri Lamborghini Gallardo

Recommended Posts

Posted

Femeilor vreti sa schimbati ceva in viata voastra? Sa nu mai fie asa monotona? Luati-va niste pantofi cu tocuri Lamborghini Gallardo din fibra de carbon! Grabiti-va, sunt in editie limitata!

Imagine IPB

Sursa

Posted

Chiar nu mai exista stiri la noi in tara de trebuie sa citim toate prostiile astea?

Sincer, pe cine ar interesa asa ceva? Sunt chiar hidosi si "inventati" de niste oameni ce probabil nu mai stiu cum sa scoata un ban (tipic).

Macar postati si voi ceva cu adevarat interesant sau cult.

ps. la cate femei sunt pe forumul asta, se va umple topicul de reply-uri gen "nice", "super tare", "gg" din partea unor copii.

LE: uite un exemplu deasupra postului meu

Posted

Chiar nu mai exista stiri la noi in tara de trebuie sa citim toate prostiile astea?

Sincer, pe cine ar interesa asa ceva? Sunt chiar hidosi si "inventati" de niste oameni ce probabil nu mai stiu cum sa scoata un ban (tipic).

Macar postati si voi ceva cu adevarat interesant sau cult.

ps. la cate femei sunt pe forumul asta, se va umple topicul de reply-uri gen "nice", "super tare", "gg" din partea unor copii.

LE: uite un exemplu deasupra postului meu

ce oameni.. numa Mishu putea posta asa ceva =))

Posted

:))

Am ajuns sa o vad si pe asta... Mai ramane sa apara trusa de farduri Ferrari :).

pot sa pun pariu ca n+1 "dive" ar da orice ca sa o aiba :P dar...de-un parfum OLT'cit ce ziceti :>

Posted

Daca stai sa te gandesti, arata bine la o tinuta ca a celor de la showroom-uri dar in rest nu :).

ia-ta si un punct de vedere competent :clap:

o.t. putine proprietare de lamborghini cred ca sant... dar sant marci auto care au si diverse accesorii de vestimentatie...poate din cauza crizei financiare lumea nu-si permite un Logan, dar niste pantofi Logan in rate ar fi mai accesibili =))

Posted

Photoshop magic

e o prostie!

nu poti face cu photoshop asa ceva , oricum tot ai dreptate intr-un fel , dar sunt facuti in 3ds Max sau un program de genu, se vede clar , daca ai lucrat cu programul.

Guest HateLord
Posted

Ce prostie. :duh: Cine ar putea purta asa ceva?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...