Jump to content
LeX LuTHoR

Un hacker roman a spart site-ul producatorului de programe antivirus Kaspersky

Recommended Posts

Ce NASA ?

Doar nu vorbiti de cazul in care un liceean ,corigent la informatica, scripter de Irc, a intrat cu putty printr-un HH oarecare pe o retea de dump servere uitate de lume, care era totusi legata intern, poate, intr-un punct foarte distant, de vreun "nod" NASA?

Mare valva a fost pentru ca a fost arestat, si sper ca nu a luat puscarie pentru o asa prostie minora, tot ce a vrut si el a fost sa-si puna un bot cu dns de nasa.gov.

Link to comment
Guest smarty_boy

foarte cool companie de antivirus si protectie Pc a fost hackuit

acum vedeti ce protejate le sunt serverele lor

asta e buna cea mai buna companie de antivirusuri a fost sparta de 'UNU'

Link to comment

unu face parte din categoria hackerilor "white hats".acesti hackeri de obicei nu sunt adusi in fata legii pt faptele lor,deoarece ei doar aduc la cunostinta proprietarilor posibilele vulnerabilitati.oricum,bravo lui,ar putea chiar sa castige bani frumosi de pe urma asta,verificand site`uri si detectand eventuale buguri,se plateste bine pt asa ceva.mai ales la kaspersky :>

Link to comment

In toate post-urile voastre am vazut doar post-uri de laudă . Ok , inteleg ca sunteti mandrii ca sunteti romani si hackeri in acelasi timp , dar daca era hacker putea sa faca alte lucruri bune , in folosul nostru (adica a romaniilor) . Eu vad un hacker adevarat cel care ajuta , nu cel care sparge si distruge .

Iar prin acest post vreau sa multumesc tuturor hackerilor care ne pun la dispozitie jocurile aparute noi , programe noi , etc ... in versiunea piratata .

Link to comment

Daca facea doar lucruri bune cu siguranta nu iesea in evidenta mai repede decat facand fapte "rele". Majoritatea tind sa-si aduca aminte, sa recunoasca, sa observe mai repede faptele rele decat pe cele bune. La urma urmei singura crima a hackerilor e "curiozitatea", iar aici nu a facut decat sa indice faptul ca site-ul kaspersky nu e asa de bine protejat, iar pe viitor compania sa remedieze problema. Nu toata lumea poate fi hacker, iar daca romanii sunt cunoscuti ca au abilitati de hackeri, sunt mandru.

Marele Barosan - suspendat 5 zile.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...