Dani Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cinci coreeni s-au gandit sa faca o tabla formata din 15 bucati electronice ce merg cu ajutorul tehnologiei LED. Daca conectati la tabla un iPhone, un telefon mobil sau orice altceva ce merge prin USB sau wireless o sa puteti vedea pe tabla toate pozele ce le aveti salvate acolo. Macar asa nu ne mai murdarim dar parca eu tot creta si tabla clasica le-as alege. Voi? Restul pozelor
uMix Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 arata bine dar nu se stie daca o sa avem asa ceva...
dontaskme Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 cine putea sa se gandeasca la asa ceva decat coreenii ... unde la ei tehnologia e extrem de avansata ... si unde in scoli se invata pe calculatoare nu pe foaie si pix ... e interesanta ...
Denzel_Lsd Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 uhu ce bine pt generatiile noi :) uram sa sterg tabla..era stricator la cer
acelasi_bandit Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 uhu ce bine pt generatiile noi :) uram sa sterg tabla..era stricator la cer me2 :angry1:
a1urea Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 arata bine dar nu se stie daca o sa avem asa ceva...Avem deja asa ceva in tara ... Numai ca se prezinta sub forma de panouri publicitare. Tehnologia lolLED e mai veche de 10 ani. Ca sa nu mai zic ca primele led-uri au aparut in 1907. :)
Lucian Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Avem deja asa ceva in tara ... Numai ca se prezinta sub forma de panouri publicitare. Tehnologia lolLED e mai veche de 10 ani. Ca sa nu mai zic ca primele led-uri au aparut in 1907. :)cred ca se referea strict sub forma de tabla. cele mai multe panouri publicitare nu cred ca sunt puse de stat. abia se schimba in table magnetice...dar dastea :-j
Ioana Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Pare interesant,urasc sa sterg tabla normala ,ar fi ceva sa bagi pe la noi prin scoli asa ceva,dar o sa mai treaca ceva timp
a1urea Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cred ca se referea strict sub forma de tabla. cele mai multe panouri publicitare nu cred ca sunt puse de stat. abia se schimba in table magnetice...dar dastea :-jEu am vazut destule pana acum, oricum au o rezolutie/fidelitate mult mai misto (de la distanta). Ecranurile LED (si tabla aia tot ecran ii) momentan nu sunt eficiente pentru a fi vizionate pe distante relativ mici.
FLoooooo Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cine putea sa se gandeasca la asa ceva decat coreenii ... unde la ei tehnologia e extrem de avansata ... si unde in scoli se invata pe calculatoare nu pe foaie si pix ... e interesanta ... cat am mai ras dar din pacate e adevarat..nu stiu cand o sa incepem sa mergem si noi cu laptopurile la scoala in loc de ghiozdane,caiete,pixuri...stai ca nici la facultate nu e inca asa..deci liceenii...mai asteptati vreo 10-20 de ani...
RAPTURE- Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 da ma ... ce sa spun... iti cade mana daca stergi tabla ...La ce elevi sunt in scoli, led ne mai lipsea. Referitor la "cand o sa mergem cu laptopu` la scoala" - atunci cand o sa fim considerati un popor civilizat (desi mi se pare ca e in desfasurare un proiect de genu ... never mind ... bullshit)
nu ma cunosti Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 naspa cu leduri.. daca era ceva touchscreen mai ziceam.
Guest Kamikaze Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 naspa cu leduri.. daca era ceva touchscreen mai ziceam.si AICI avem glandele mamare ale femeii...UUUUUUUU