Jump to content
Dani

I-Quad, o tabla electronica cu LED

Recommended Posts

Posted

Cinci coreeni s-au gandit sa faca o tabla formata din 15 bucati electronice ce merg cu ajutorul tehnologiei LED. Daca conectati la tabla un iPhone, un telefon mobil sau orice altceva ce merge prin USB sau wireless o sa puteti vedea pe tabla toate pozele ce le aveti salvate acolo. Macar asa nu ne mai murdarim dar parca eu tot creta si tabla clasica le-as alege. Voi?

Imagine IPB

Restul pozelor

Posted

cine putea sa se gandeasca la asa ceva decat coreenii ... unde la ei tehnologia e extrem de avansata ... si unde in scoli se invata pe calculatoare nu pe foaie si pix ...

e interesanta ...

Posted

arata bine dar nu se stie daca o sa avem asa ceva...

Avem deja asa ceva in tara ... Numai ca se prezinta sub forma de panouri publicitare. Tehnologia lolLED e mai veche de 10 ani. Ca sa nu mai zic ca primele led-uri au aparut in 1907. :)

Posted

Avem deja asa ceva in tara ... Numai ca se prezinta sub forma de panouri publicitare. Tehnologia lolLED e mai veche de 10 ani. Ca sa nu mai zic ca primele led-uri au aparut in 1907. :)

cred ca se referea strict sub forma de tabla. cele mai multe panouri publicitare nu cred ca sunt puse de stat. abia se schimba in table magnetice...dar dastea :-j

Posted

cred ca se referea strict sub forma de tabla. cele mai multe panouri publicitare nu cred ca sunt puse de stat. abia se schimba in table magnetice...dar dastea :-j

Eu am vazut destule pana acum, oricum au o rezolutie/fidelitate mult mai misto (de la distanta). Ecranurile LED (si tabla aia tot ecran ii) momentan nu sunt eficiente pentru a fi vizionate pe distante relativ mici.

Posted

cine putea sa se gandeasca la asa ceva decat coreenii ... unde la ei tehnologia e extrem de avansata ... si unde in scoli se invata pe calculatoare nu pe foaie si pix ...

e interesanta ...

cat am mai ras :))=)) dar din pacate e adevarat..nu stiu cand o sa incepem sa mergem si noi cu laptopurile la scoala in loc de ghiozdane,caiete,pixuri...stai ca nici la facultate nu e inca asa..deci liceenii...mai asteptati vreo 10-20 de ani...

Posted

da ma ... ce sa spun... iti cade mana daca stergi tabla ...

La ce elevi sunt in scoli, led ne mai lipsea.

Referitor la "cand o sa mergem cu laptopu` la scoala" - atunci cand o sa fim considerati un popor civilizat (desi mi se pare ca e in desfasurare un proiect de genu ... never mind ... bullshit)

Guest Kamikaze
Posted

naspa cu leduri.. daca era ceva touchscreen mai ziceam.

si AICI avem glandele mamare ale femeii...UUUUUUUU

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...