Guest doom_chief Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 urmarind azi strile PRO TV(yeaaa!) auzi niste lucruri tare depresive!sa va citez:pentru un om pentru care televzorul este inca doar un moft disparitia vacii,singura sursa de venit a satenilor, la lasat pe acesta fara speranta! cand auzi nu putui sa cred cat de cruda e realitatea!acei oameni doar cu lemne si fiare!care n au habar de lcduri,de pdauri de telefoane cu wap!de internet sau aer conditionat!oameni care traiesc(aproape) ca in evul mediu!cu vaca , cu canele, cu usa ruginita si plina de painajeni!cu soba! daca as fi jurnalist pentru o zi stii ce i as intreba pe sinistrati:cand o sa va refaceti casa ce sistem de operare o sa puneti la calculator? sunt curios de moarte ce o sa raspunda! vaca xp...hmm
alexdanx Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 vedea-te-as pe casa inconjurat de ape, cu mousele legat de GAT si pad-ul in cap. Da chiar nu ai pic de decentza sau bunsimt in tine?
Guest doom_chief Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 in caz ca nu observi aia a fost o gluma ironica care subliniaza altceva si anume:cultura taranului roman
MontBlank Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Si pe tine te-as intreba daca esti intreg la minte.... Sa fi fost tu in locu unuia dintre ei....sa nu mai ai casa...nimica....sa te vad atuncea ce mai zici.....Tie iti pare bine ce se intampla in Romania ? Cred ca te doare undeva....tu esti cu compul tau in siguranta cand lumea moare in tara...
puiutzz Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Doom cam ce cultura in marerie de pc-uri,pda-uir etc ai vrea sa aiba tarani romani ?cand uni nu au nici curent electric...
The Guardian Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 patetic atat pot sa zic,pur si simplu patetic, nu imi vine sa cred la ce va ganditi voi cand oamenii aia nu mai au nimic
alex Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 esti cu pluta... dar daca te intreaba taranu roman pe tine cum se mulge o vaca sau cum se cultiva porumbul ... stai si te uiti la el ca animalul mai sus mentionat
Guest doom_chief Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 fratilor eu ma refeream exact la aceasta tragedie tragedie cauzata de incultura taranului roman care merge cu "binishorul"'cu binishorul s au construit casele de chirpici cu binishiorul digurile de 2 lei mai e lipsa banilor dar eu zic ca se putea
alex Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 vorbeste ala` cult.BAAAAAAAAA nu taranii au construit digurile , alea au fost construtie de cineva care stia carte nu le-au construit taranii la voia intamplarii.
MontBlank Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Tu crezi ca numai in romania exista "tarani" .....in toate tarile gaseti "tzarani"...
nwradu Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 fratilor eu ma refeream exact la aceasta tragedie tragedie cauzata de incultura taranului roman care merge cu "binishorul"'cu binishorul s au construit casele de chirpici cu binishiorul digurile de 2 lei mai e lipsa banilor dar eu zic ca se putea Nu te refereai la aia, asa ca nu mai incerca degeaba sa o dregi. Ramai legat de mouse-ul tau acolo si nu te apuca de filosofii ca nu are rost, pt tine.
VArtaN Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 doom_chief, daca n-ar fi taranul sa se ocupa de agricultura(sa mulga vaca in viziunea ta) tu ce ai manca huh ? chips de silicon ?
MontBlank Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Ar manca LCD-uri...microprocesoare si cd-roame la microunde
Guest doom_chief Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 radeti voi da exista sere exista diferite institutii la nivel european care produc bunuri.si da exista tarani in toate tarile dar nu i putem compara cu ai nostri;de exemplu fermierii din America...
Savag3 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Ma copile...esti dobitoc...cum poti sa aduci iluzie despre situatia romanului din toata tzara? Mai ai putin si ajungi ca JiJi BeJaliSa iti fie rushine ma...esti exact omul de care avem nevoie in parlament...ca aia stau, fumeaza si beau cafele in timp ce romanul de rand pe care tu il numesti tzaran moare...
alexdanx Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 bai dusule, tu pana la varsata asta ai produs ceva? Adica macar o ceapa degerata...orice. Cine te crezi tu sa critici sa sa iti bati joc de tzaranul roman? Da-te-n ...CLOSED!
alex Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 nu o mai da la intors ... arata-mi tu grau la sera... si fermieri din America ce ii cu ei? cunosti tu fermieri americani ?