Jump to content
LeX LuTHoR

Yahoo lanseaza un nou serviciu de cautare

Recommended Posts

Posted

IPB Image

Yahoo testeaza un nou serviciu de cautare pe Internet, Search Pad, care permite utilizatorilor sa isi organizeze informatiile, conceptul fiind asemanator cu Notebook, la care liderul pietei de profil, Google, a renuntat in luna ianuarie.

Unii analisti considera insa ca daca Google a renuntat la un produs nu inseamna ca Yahoo pierde timpul.

Pozitiile diferite ale celor doua companii, din punct de vedere financiar si concurential, inseamna ca ceea ce este potrivit pentru una poate sa nu aiba sens pentru cealalta.

Google, care controleaza 63% din piata americana a serviciilor de cautare pe Internet, analizeaza cu atentie cheltuielile operationale, pentru a-si mentine marjele in contextul recesiunii, si renunta la o serie de proiecte considerate neesentiale.

Yahoo si-a majorat cu 3% veniturile in 2008, la 7,2 miliarde dolari, si are nevoie de o noua strategie de dezvoltare, considera analistii.

Investitorii ar putea fi toleranti cu proiecte care exercita presiuni asupra marjelor de profit ale Yahoo, daca exista sansa ca acestea sa fie profitabile, a declarat Sandeep Aggarwal, analist la compania Collins Stewart.

Noul produs al Yahoo detecteaza cand un utilizator cauta informatii pe un anumit subiect si ofera optiunea de a le cataloga intr-o fereastra speciala, pe pagina de cautare.

Yahoo ofera spre utilizare produsul Search Pad unui numar restrans de utilizatori, incepand de miercurea trecuta.

sursa : Mediafax

Posted

la cautare tot google v-a ramane on the 1st place

indeed :) cand gugla se incarca imediat ce am dat un click pe ea, si mai ales cand opera are automat cu gugla cum pot eu sa folosesc yahoo sau msn? in plus yahoo are si viteza aia de ma face sa arunc monitorul pe geam.. (datorita add-urile mai ales)

asa gugla.. mai simplist, mai rapid, mai lejer :)

Posted

Google e doar un trend.. probabil atrage si prin simplitate si respectiv durata incarcarii paginii.

Asa cum la noi se utilizeaza yahoo si in state MSN (cu toate ca MSN e mult peste yahoo in ce priveste messenger), asa probabil e si cu google.

Guest HateLord
Posted

Nu conteaza, eu tot GOOGLE foloses. Cu el m-am obisnuit si el este cel mai simplu :)

Guest Marele Barosan
Posted

Tiganiii are servicii mai bune...gaseste calu de furat de la 3 km

ps: 2 cai frumosi e mai tare ca 6 cai urati

Posted

nimic nu va bate google , oricat ar incerca , .. le are pe toate .. nu inteleg de ce ei nu inteleg :P .. , e simplu , e foarte eficient , e extrem de usor de utilizat .. nimic nu iti tre mai mult..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...