uMix Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 http://ozi.ro/un-politist-american-prost/o intrebare ai masina ? "Un politist american uita sa bage in viteza masina"
Equilibrium Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Da gogosica, e corect cum a scris... cand sta masina pe loc o bagi in viteza ca sa nu plece, intreaba si tu si vezi :)
uMix Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Da gogosica, e corect cum a scris... cand sta masina pe loc o bagi in viteza ca sa nu plece, intreaba si tu si vezi :)gata mi am adus aminte .... nu ca nu stiu dar ca nu am mai condus :)in fine cum zici tu
Stalk3r Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 cat de bou sa fii .. anyhow ..ps : propun sa ii deschidem la domnu' ozi un topic in care sa-si posteze toate reclamele , mie unu nu-mi convine ca posteaza 10000 de topicuri , iar eu daca postez intr-un loc din punct de vedere logic .. imi iau warn si warn si warn ... , 'palaria mea ..
Equilibrium Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Este sectiune necontorizata, are voie.Pai daca tu postezi unde se contorizeaza normal ca iei warn :)