Guest LuLu@RuPToT Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 vrem sa facem un gater...pentru toti cei care joaca linkmania si sunt din constanta..inchiriem un loc.. un bliard..ceva..daca va intereseaza pm Sima_DW sau ^free4love pentru mai multe detalii :) sau postati aicia cine vrea.. ne gandeam sa facem intr`o sambata..deoarece unii mai au scoala..liceu..etc :)sper sa iasa ceva..daca vreti si voi :):P Bafta :)
[Hook] Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nu ai postat corect aici ,in comunitate trebuia .. #-o
Guest ^Mad_Dr^ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Si eu si Mutulik suntem de acord sa venim :)
Guest LuLu@RuPToT Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 stiam..oricum veneati ca asa zic eu :-w ..o sa vb cu bala ..si el o sa vina :D sper..
Guest LuLu@RuPToT Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 maaa u nai bani sa treci strada si vrei sa vi din satu mare pana aicia glumetulee..hai incoa daca vrei :x..faci cinste se stie ! :beer: si app mihaita poti sami spui tata :)
Guest EmOnEl:X Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 maaa u nai bani sa treci strada si vrei sa vi din satu mare pana aicia glumetulee..hai incoa daca vrei :x..faci cinste se stie ! :beer: si app mihaita poti sami spui tata :) de prin ctza :"> dc ?
Guest EmOnEl:X Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ce cartier te intreb ma.. lasa in ce cartier stau eu aidetzi unde cum shi`n ce fel ... cand se face acest gather :-?
Guest LuLu@RuPToT Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 sa stim unde punem ma ..ne gandeam la adivin daca stii unde`i ,mai intai sa stim cata lume vine.. :) dupaia vedem data
Guest EmOnEl:X Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 localul lasa`l .... gasim noi undeva sa stam ...sa vedem cn qm shi`n ce fel vine
Guest $CORPIO Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 me and foxx in;)......unde ji cand este?
Guest EmOnEl:X Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oki scorp dar qm zicea shi cel care a venit q idea sa fie intr`un week-end deoarece unii is q liceu/facultatea/scoala pnm sa zicem p 21 sau 22 februarie daca vretzi o data mai apropiata :-?
Guest $CORPIO Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 oki scorp dar qm zicea shi cel care a venit q idea sa fie intr`un week-end deoarece unii is q liceu/facultatea/scoala pnm sa zicem p 21 sau 22 februarie daca vretzi o data mai apropiata :-? in week-end ar fi cel mai bine...Ai dreptate uni dintre noi avem liceu/facultate.Dar unde o sa ne intalnim cu totii?
Guest LuLu@RuPToT Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 mrrr. ganditiva unde va comvine :>
Guest EmOnEl:X Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 in primu rand Data... apoi locul unde ne intalnim iar dupa locu` unde mergem ... eu ziceam sa fie pe 21 sau 22 dak putetzi totzi mie unu mie indiferent ... locul de intalnire ziceam eu sa fie la gara acolo la vapor :)
Guest $CORPIO Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Io ma gandisem in fata la Tomis:)dar imi e indiferent :nanana:
Guest EmOnEl:X Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Io ma gandisem in fata la Tomis:)dar imi e indiferent :nanana: shi pt mn e indiferent da mai nimeni nush bate capu ...
Guest LuLu@RuPToT Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 da mai, da pe vremea asta..nu vezi cai mocirla.. e urat asa.. sa se mai incalzeasca putin :) ..si gasim noi undeva ;))
Guest kryyystttyyyyyyyBut Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 da mai, da pe vremea asta..nu vezi cai mocirla.. e urat asa.. sa se mai incalzeasca putin :) ..si gasim noi undeva ;)) poi noi mergem la o bere cv un suc ? sau la fotbal