Miri Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Atentat deosebit de sangeros în Irak : 24 de copii au fost ucisi miercuri în urma exploziei unei masini – capcana în zona capitalei Bagdad. Copiii inconjurasera mai multi soldati americani care le imparteau dulciuri, moment în care o masina a sarit în aer la cativa metri distanta. Alti 20 de micuti au fost raniti în urma acestui atentat. Un atac similar s-a petrecut în septembrie anul trecut, cand 37 de copii au fost ucisi în conditii similare în vestul Bagdadului.Sursa: Radio Delta rfi
csoka.zsolt Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 In Irak aprope fiecare zi mor f. multi oameni , din care o multime de copii!
Guest LoLz0o0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pacat...copii nu aveau nicio vina va dati seama ca masina aia a venit inspre soldati lovindu`i si pe copii...PS:Uitati`va la knd s`a deschis topicul 13.06.2005.
Life Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 si daca era din 2005, de ce ai mai postat?damn error..ceri warn? sigur, daca ai vedea, a fost o eroare.. deoarece al 2-lea post a fost facut inaintea primuluinu scrie niciunde ca nu ai voie, dar e ilogic ceea ce faci, stirea a fost in 2005, nu inteleg ce legatura are cu vremurile noastre
Guest LoLz0o0r Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Cer warn pt u ca ai faqt double postingON:Ce daca e din 2005? Scrie undeva ca n`am voie?
kuumba2 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Cer warn pt u ca ai faqt double postingON:Ce daca e din 2005? Scrie undeva ca n`am voie?Mai degraba disable posting pentru tine din 2 motive:- nu este, in general, acceptata "dezgroparea" topicurilor vechi (exceptia fiind momentul in care subiectul respectiv este din nou "de actualitate");- esti extrem de violent cu limba romana, iar declinarea posibilitatii de a mai posta poate te-ar incuraja sa iti mai reduci din lacunele in acest domeniu.
Tybork Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 LoLz0o0r Warn Up: mi-ai umplut sectiunea in decurs de 1 ora cu cel putin 15 posturi(dintre care 40% sunt total inutile)!Wanksta Warn Up: te-am mai atentionat de cateva ori sa nu postezi daca nu ai pareri legate de subiect!kuumba2: ms de ajutor, dar ma descurc si singur. Fiind prima oara cand postul tau nu este legat de subiect nu primesti warn, insa data viitoare vei lua si tu!Adaugat Jul 13 2005, 01:45[inchis] pe motivul: O stire de cu o vechime de aproximativ 5 ani nu se poate considera o actualitate :) .