Dark Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Nu cred ca e de vina numai profesorul.De vina sunt "elevele" in fuste mini si cu decolteuri care mai de care, pentru care scoala nu inseamna decat un anturaj.Nu cred ca o fata "in banca ei" a primit vreun avans de la vreun profesor.Ia puneti-va in locul profesorului care vede toata ziua fete mai mult goale si cu arfe n`ele decat cu chef de a invata ;)da da, fetele sunt tot timpul de vina ca arata bine nu? :] fate care vor urma sa fie numite curve peste 2-3 ani din cauza mentalitatii celor ca tine.e o diferenta intre a fi kinky si a fi pervers obsedat ;]
Crystynel` Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Domne ce femeie:|,cine a mai puso profesoara?:|Sincer nu merita..
Guest HateLord Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pai inca de la primul incident trebuia suspendat pe viata din invatamant. Ce mai cauta asta sa fie profesor?@Crystynel` - daca tu vezi ca este vreo plangere despre vreo profesoara anunta-ne si pe noi :blink:
Guest stefteo21 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Criza varstei, cand se uite acasa la sotia lui si ii zice " cum erai cand te-am luat si cum esti acuma " crezi ca e fericit ? Si in plus daca fata vrea o medie mare, niste absente motivate :(... na.. fiecare cum poate