Jump to content
Fury

Profesor acuzat că făcea avansuri elevelor

Recommended Posts

Conducerea Liceului "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a anunţat, vineri, demararea unei anchete în cazul unui profesor acuzat de un grup de părinţi de comportament indecent faţă de mai mulţi elevi de clasa a IX-a, în timpul unei excursii care a avut loc la sfârşitul anului trecut la Izvorul Muntelui.

Şapte părinţi ai elevilor clasei a IX-a E din cadrului liceului "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi au reclamat la conducerea unităţii că în timpul excursiei din luna decembrie de la Izvorul Muntelui, profesorul de geografie Liviu Aruxandei îi îndemna pe copii să consume băuturi alcoolice, în timp ce elevelor le făcea aluzii sexuale explicite.

"Fiica mea mi-a spus cu lacrimi în ochi cum încerca să danseze, iar profesorul îi tot ridica fusta. Noroc de colegii ei băieţi care s-au rugat de profesor să o lase în pace", a declarat presei mama unei eleve, care a depus reclamaţie împotriva profesorului Aruxandei.

Părinţii susţin că profesorul a organizat în timpul excursiei un aşa zis bal al bobocilor, premiul fiind două navete de bere.

"A pus berea în mijlocul ringului şi i-a îndemnat pe copii să bea. Le-a interzis să filmeze petrecerea sau să facă poze", a povestit un alt părinte.

De asemenea, mama unei alte eleve a afirmat că profesorul de geografie a întrebat-o pe fiica sa dacă este virgină şi a invitat-o în camera sa să probeze cât de tare e salteaua.

Profesorul nu este la primul incident

Directorul liceului "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Alexandru Guţă a declarat presei că profesorul Liviu Aruxandei nu este la primul incident de acest gen şi că, deocamdată, a decis ca acesta să nu mai predea la clasa a IX-a E.

"Ultima oară când l-am sancţionat am fost nevoit să chem poliţia pentru că era beat şi devenise recalcitrant", a afirmat Alexandru Guţă, directorul liceului ieşean.

O comisie internă de anchetă va analiza comportamentul profesorului.

Profesorul Liviu Aruxandei riscă sancţiuni grave

"Unitatea de învăţământ va face o anchetă internă, pe care noi o vom monitoriza. Unii profesori uită că sunt cadre didactice şi că trebuie să aibă o decenţă a comportamentului. Vom fi extrem de duri în astfel de cazuri", a spus şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi, Camelia Gavrilă.

Profesorul Liviu Aruxandei a mai fost sancţionat disciplinar de conducerea şcolii de două ori cu avertisment, ultimul incident petrecându-se la banchetul pentru elevii claselor a XII-a din vara anului trecut. La petrecerea respectivă, profesorul Liviu Aruxandei s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să danseze, filmuleţul fiind postat ulterior pe Internet.

În urmă cu peste zece ani, acelaşi profesor ieşean a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi sustras bani din fondurile strânse de la elevi.

mediafax

Link to comment

Ce e asa mare paguba, cand se duce in excursie se bea cot la cot cu profii, se face.. , etc. Nimeni nu vb despre asta apoi asa a fost intotdeauna,

ai citit tot ?

profesorul a propus unei fete .. bine mai pe ocolite sa se frichi frichi ..

"a invitat-o în camera sa să probeze cât de tare e salteaua."

nu e paguba sa'ti vina fata acasa (ca parinte) sa o vezi dezvirginata de profesor la 14 ani nu ?

Link to comment

' date='Feb 6 2009, 17:53' post='3469687']

ai citit tot ?

profesorul a propus unei fete .. bine mai pe ocolite sa se frichi frichi ..

"a invitat-o în camera sa să probeze cât de tare e salteaua."

nu e paguba sa'ti vina fata acasa (ca parinte) sa o vezi dezvirginata de profesor la 14 ani nu ?

e a 9-a deci +16 ani. Illusion stiu ce zic, despre ce se intampla in aceste excursii, cand eram a 12-a, la vatra dornei m-am dat la profa de engleza, so :)

Link to comment

a vatra dornei m-am dat la profa de engleza, so

Ca esti tu imbecil nu-i vina noastra, eu te-as fi dat afara din liceu pentru treaba asta (astept suspend-ul).

e a 9-a deci +16 ani

Ca 15 iti sta-n gat, nu ?

Cat despre profesor, dat afara din liceu si dus la inchisoare.

Link to comment

inca la liceu nu e nimic..sa vezi in Universitate ce e.. :) deci..unele fete..si unii profi..chiar is penali si fara rusine.. -_- dezgustator..ce hal de caracter pot avea unii oameni..ar face orice.. pentru a-si atinge scopu'..si aici ma refer la studentele noastre frumoase si destepte ( o parte ) :)

Link to comment

Nu stiu din ce motiv dar aceasta stire nu ma surprinde chiar deloc . :blink: Iar daca o luam si altcumva multe eleve (cls. 11/12/13) se culca cu profesorii se le treaca la anumite materii , aia nu e problema , nu ?

Intradevar clasa a 9a iar fetele au o varsta frageda (chiar daca si-au inceput viata sexuala la 13 ani:-j) dar si profesorii astia parca nu mai gandesc . :crazy:

Link to comment

anul acesta am avut o profa de romana care i-a propus unui coleg sa si-o traga cu ea, zicea ca simte privirile baietilor :o , ca nu poate sa isi dea paltonu si caciula jos , sa vedeti cand scria isi punea paltonu ca credea ca ne uitam la fund la ea, sincer cred ca profesorii au nevoie de evaluare psihologica la fiecare inceput de semestru pentru ca e jale

// si pe langa toate astea profa nu arata bine :<

oricum cel mai cunoscut caz de genu e , cazul ala cu Ralph care s-a aruncat de la geam pt profa lui sau ceva de genu nu mai tin bine minte cum o fost

Link to comment

Doamne dar ce copii paraciosi ..

Mie sincer mi-ar fi placut sa am profesori daastia :D

okeh..sa vina la tine un profesor (ca daca zic profesoara..poa` nu ai refuza..) si sa iti spuna ceva de genu` sa mergi "sa probezi o saltea"..... :|

hai ca mai inteleg generatia asta..care ar face orice..dar si profesorii... :| oare astia au fost in tara cand a fost comunismul? :-?

Link to comment

Nu cred ca e de vina numai profesorul.De vina sunt "elevele" in fuste mini si cu decolteuri care mai de care, pentru care scoala nu inseamna decat un anturaj.Nu cred ca o fata "in banca ei" a primit vreun avans de la vreun profesor.Ia puneti-va in locul profesorului care vede toata ziua fete mai mult goale si cu arfe n`ele decat cu chef de a invata ;)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...