Jump to content
Guest doom_chief

rockul

Recommended Posts

Posted

ps:scream is a ...... gutza lover

nici o data....mai uita`te la topicurile despre muzica si ai sa vezi ce ascult eu....asa ca .... tiphat.gif

nu conteaza,te jignesc eu

pai u cine drq eshti sa ma jignesti.... de capu tau....

p.s cred ca u eshti ala din reclama aia...cu chitara....cand e ala mic ii dau parintrzii o chitara....si dupa ajunge un satanist...ca tine....

Guest doom_chief
Posted

bravo mayhem scream remember "noboby will help you" logoul tau biggrin.gif ma face sa rad

Posted

Lol man... asta e umilintza... sa canti rock pentru bani...

Rock is the essence of life... it can be found everywhere... it's like tasting the life with A HUGE spoon...

Withouth rock, there wouldn't be anywthing... rock is everything biggrin.gif

Rock on dude!

PS: de curiozitate, de melodii cantai?

Daca, cantai melodii de fete(rasmus, him) normal ca nu primejti bani biggrin.gif

Poate iti luai si un cap in gura de la vreun rocker mai hardcore smile.gif

ei na mai bine dai in cap ? ce are rock-ul in plus fata de alte genuri muzicale ? nimic asa ca canta in continuare poate gasesti oameni care te apreciaza biggrin.gif

Posted

bravo doom_chief!!!ce faci tu,dupa parerea mea,nu este umilinta,este libera exprimare.Umilinta este sa fii tanara,sa ai toata viata inainte,si sa te dai cu fundu'-n stanga si dreapta sa ajungi si tu la un studio sa-ti faca un tzigan borat un album.

Inca o data bravo!!!

PS:nu va mai certati pe genurile muzicale,fiecare asculta ce vrea,pana la urma...

oricum:jos maneaua,jos incultura!!!

Posted

Alex, faptul ca tu canti in strada nu inseamna ca cei care te aud sunt obligati sa dea bani si se simt vinovati daca nu dau. ar fi fost wrong daca se baga intr-o toneta si punea intrare 1leu wink.gif

@screm LOL ma, sunt oameni si oameni. tu ce asculti, muzica d-aia fara versuri, made on PC ?

Guest iiiipisicamica
Posted

mersi oameni eu is doom chief mi am piwesut parola si da eroare cand dau lnkueilw sa o recuperez

Posted

mersi oameni eu is doom chief mi am piwesut parola si da eroare cand dau lnkueilw sa o recuperez

daca tu esti doom_chief eu sunt reincarnarea lui Dante...maine o sa spui ca esti Basescu dar ti-ai pierdut buletinu' qleft1.gif

Posted

mda, de aia ma miram io cum apar threadurile ca ciupercile dupa ploaie

Posted

sa va spun ce am facut ieri m am dus cu chitara in centrul orasului si am inceput sa cant o ora pentru bani!mi s a dat doar 10.000 si unu' m a injurat  sad.gif  asta e viata

lola...i-auite ca n-am ce face si postez din nou, a 10-a oara, poate ca daac cantai: de ce ma minti de ce ma minti, io stiu ca nu-i ceea ce simti, inima ta doar pe mine ma vrea...sau daca bagai ceva aka parazitii, ceva cu p'''a pi'''a co'''e imediat faceai milionul dar iti luai bataie de la jandarmi...apropo tu erai ala vazusem io unu care n-avea ce face imbracta gros pe ditamai caldura canta cu o chiatar langa mercur blink.gif

PS POATE ERAU 10.000 LEI GREI SAU PARA biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Posted

nu conteaza,te jignesc eu banana.gif

ie-te eu ca roaker de 2 lei,in general ascult black/death/grind/gore ,prefer death-ul organic,raw-black-ul,nu agreez metalistii,n-am inceput cu metal deci n-o s-asculta metal(heavy metal etc),ma refer la metalul pur,ca si dm/bm e metal (m=metal) smile.gif ,ascult de 5 ani,am avut plete,am cantat cu chitara pe strazi,am formatie la care-s solist banana.gif

aCU MAN, NU TE SUPARA PE MINE... nush ce vedeti in rock, este chiar un mod frumos, pana ajunge la morti satana, plete, nespalati, machiati, tot felul de zgarde, intre m maanson si queen aleg fara sa ma gandesc queen...si btw stiati ca nebunul de m manson si-a tatiat 2 sau 4 caoste nush sigur, sitit de ce...ca sa si-o su''a singur...accept rockul in limite, nu cu toti nebunii, care dau din cap se drogheaza, cad pe scena beti, sau rupa capul la lilieci ca ozzy osbourne(a scos si el o melodie buna momma i''m coming home) cititi postul meu de la a topicul ala cu moartea, o poveste adevarata....asta am vrut sa spun, sper sa nu o iei in nue de rau Mayhem ;P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...