Dani Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Si uite ca unii designeri se gandesc sa recicleze tot pe lumea asta, si anume pana si cafeaua veche (expirata) cica se va putea folosi in loc de tus pentru o imprimanta pe nume RITI, care arata superb si care ocupa foarte putin loc pe biroul vostru. Cand va expira cafeaua in dulap n-aveti decat s-o folositi ca si pe tus pentru imprimanta doar ca n-o sa aveti fontul negru ci maro (atata bai sa fie). Restul pozelor
Parazitu' Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 astia deja ne dau idei.. :) eu n-as crede ca lasa o urma estimativ egala calitativ cu cea a tusului :)
Luci Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Mie mi-se pare ca e la misto Cum sa folosesti cafea pe post de tus ...in fine daca e adevarat ,e o idee buna. @Oare daca bagi foaie printata cu cafea in apa ...iese o cafea buna ?:D @Dani:Tin sa precizez ca aveti un site pe care nu ma plictisesc niciodata cand intru...felicitari !
Dani Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Mie mi-se pare ca e la misto Cum sa folosesti cafea pe post de tus ...in fine daca e adevarat ,e o idee buna. @Oare daca bagi foaie printata cu cafea in apa ...iese o cafea buna ?:D @Dani:Tin sa precizez ca aveti un site pe care nu ma plictisesc niciodata cand intru...felicitari ! multumesc frumos.. incercam sa multumim pe toata lumea.. daca aveti ideii mai bune nu ezitati sa ni le trimiteti pe mail.. le asteptam cu drag..
Fury Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ar fi utila intr-o companie marei , acolo se bea multa cafea :> , cosmuna multa cafea banuiesc :-?
MiTzA- Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ar fi utila intr-o companie marei , acolo se bea multa cafea :> , cosmuna multa cafea banuiesc :-?acolo da, acasa nu :P
m4x Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tot nu cred ca ar avea aceleasi proprietati ca un tus, dar cine stie, suntem in plina dezolvtare .. oricum eu termin cafeaua, deci slabe sanse sa cumpar una :P
florin Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 foarte util daca chiar merege, mai bn cumpar cafea decat tus -_-
C@mPionuL Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ceva modern ... :D oricum nu cred ca o sa aiba aceleasi calitati ca un tus obisnuit
Denzel_Lsd Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ce nebunie....util ..nu prea , cafeaua e mai buna cand o bei...tusul ftw
acelasi_bandit Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 nu va fi ca un tush normal...dar...o inventie ce sa zici...orikm nu cred ca se vor face mai multe copii....se fac multe inventzii dar nu toate sunt puse p piatza...
The DeaD HelL Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 cand ti se termina cafeaua..mananci un document..un act de ceva.. :>
acelasi_bandit Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 cand ti se termina cafeaua..mananci un document..un act de ceva.. :> :blink: