Bobo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cred ca am vazut de 20 de ori intr-o zi acest videoclip :wub:
_Lexa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Superba melodia :)! E chiar de remarcat cum canta publicul, cred ca se vede si pe fata ei cat de surprinsa e. Bucurie mai mare in sufletul ei nu cred ca exista.
_Lexa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A stiut ca aici se uita mai multa lume si a vrut sa-l impartaseasca videoclipul mai multor persoane, fiind vizitata de mai multi sectiunea asta ... I guess .
Guest Kamikaze Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 asta voce? voce. prefer 0:41-0:43 din asta decat tot videoclipul postat de bobo. e duiosie mare in al lui ca e acompaniata de spectatori, dar vocea nu e cine stie ce.try si http://www.youtube.com/watch?v=DyHuNnIdp64. ps: ce-i cu jeleurile? in ultima vreme le vad la toti la avatare
_Lexa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 asta voce? voce. prefer 0:41-0:43 din asta decat tot videoclipul postat de bobo. e duiosie mare in al lui ca e acompaniata de spectatori, dar vocea nu e cine stie ce.try si http://www.youtube.com/watch?v=DyHuNnIdp64. ps: ce-i cu jeleurile? in ultima vreme le vad la toti la avatare Nu poti contesta ca nu are voce . Da, au voci si celelalte, tu alegi ce preferi dar nu poti spune ca cealalta nu are voce :). Asa poti sa spui si despre Charice Pempengco... LE: Charice Pempengco again :).
Guest Kamikaze Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 sincer...nu mi-a placut. apropo, nu am contestat ca NU are voce, am afirmat. de fapt...mai mult am spus ca nu are o voce extraordinara, nu pot spune ca nu e cat de cat placut sa o auzi.
_Lexa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 sincer...nu mi-a placut. apropo, nu am contestat ca NU are voce, am afirmat. de fapt...mai mult am spus ca nu are o voce extraordinara, nu pot spune ca nu e cat de cat placut sa o auzi.Citeste titlul topicului.
zetulescu Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 sincer...nu mi-a placut. apropo, nu am contestat ca NU are voce, am afirmat. de fapt...mai mult am spus ca nu are o voce extraordinara, nu pot spune ca nu e cat de cat placut sa o auzi. asta da funny ...e bun ca citat asta
Guest Kamikaze Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Citeste titlul topicului. k. si acum? asta da funny ...e bun ca citat asta ce-i funny? <_<
_Lexa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 asta voce?Ce pisicii lui Papuc e asta? Afirmatie?
Guest Kamikaze Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ce pisicii lui Papuc e asta? Afirmatie?e jeleu
Irina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ce pisicii lui Papuc e asta? Afirmatie?lexa,n-ai cu cine ,cedeaza tu si lasa-l cu jeleurile lui ! :bananadance2:
celmaislabaN Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ce pisicii lui Papuc e asta? Afirmatie?afirmatie cu semnu intrebarii :x ihaaa@ ma plictiseste vocea ei :<
Guest Kamikaze Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 afirmatie cu semnu intrebarii :x ihaaadar vocea nu e cine stie ce.greu ba cu voi
Bobo Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 si ce treaba are cu funmania ?:)Daca puneam o melodie emo poate avea treaba :) .Kamikaze ok :)
Irina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 sincer,nu vad legatura,topicu nu-si are rost la funmania,mai degraba la sectiunea Muzica ! :)
Bobo Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Ok , sa-l mute cineva sa nu o mai deranjeze pe Irina va rog frumos.
RAPTURE- Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Prima daca cand am vazut clipul m-au trecut fiorii. E prea tare ...PS: nu are nicio treaba cu muzica ?! Prietene spune-mi unde ai mai vazut ceva asemanator cu ce s-a intamplat acolo si dupa mai vorbim ... cine si unde sa mute topicul ... in oricare alta parte ar fi inchis :P