Luci Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Compania LG tocmai a prezentat doua noi modele de televizoare cu tehnologia plasma, si trebuie subliniat ca au niste specificatii nemaivazute la alte firme. Modelul 42PQ60D are ca particularitate o rata de refresh de 600Hz, iar modelul 50PQ60D se remarca prin contrastul care deja a ajuns in cazul lui la 1 miliard la 1... Ambele modele au si o interfata USB pentru conectarea si redarea de pe dispozitive de genul Flash USB sau hard-diskuri externe, si vom regasi si un senzor ambiental care regleaza automat luminozitatea ecranului, optiune care promite o reducere cu 60 de procente a consumului de curent. Momentan vor fi lansate doar in Coreea de Sud, la preturile de aproximativ 1022 de dolari pentru modelul de 42 de inci, si 1460 pentru cel de 50 de inci. Infoportal
Parazitu' Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nu's chiar scumpe... :) la noi e plin inca de televizoare de alea de pe timpu lu' Ceausescu :) cel putin pe la tzara..
pogo_mg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 cunosc cativa baieti care lucreaza pe la magazine care vand LCD & plasme, si toti afirmau acelasi lucru....de pe la 15000:1 contrast nu prea sesizezi diferente intre LCD-uri, oricum modelele noi au cam 33000-70000:1 ceea ce este mai mult decat suficient....doar plasmele au 1mil:1 si mai nou 1miliard:1 nu cred ca ca e sesizabila chestia asta ci cred ca e ceva pur comercial ...cat despre frecventele de 600hz :crazy: ...stiu insa ce asta implica o serie de componente ce vor fi solicitate din greu :closedeyes: p.s. prefer LCD-urile :D
dontaskme Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O gramada de bani dati degeaba..de acord. ... peste ceva luni apare altul si mai "smecher"atata timp cat am la ce sa ma uit ... sunt multumit -_-
L0ckdawN Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 florin ciri ai de gand la fiecare stire sa dai cate un raspuns de asta asa banala ptr 1+ la posts ? deja ma plictisesti
nu ma cunosti Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 care-i treaba cu constrastul? :)ti`a explicat pogo mai sus :P dar iti mai zic si eu odata :)@nu se mai cunoaste nici o diferenta de la 15000:1 contrast.. din cate am inteles eu, sau din cate am citit pe aici.. ori 15000:1 contrast, ori 1 mil:1 contrast, e cam acelasi lucru.. asa`i pogo ?:)
pogo_mg Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ti`a explicat pogo mai sus :P dar iti mai zic si eu odata :)@nu se mai cunoaste nici o diferenta de la 15000:1 contrast.. din cate am inteles eu, sau din cate am citit pe aici.. ori 15000:1 contrast, ori 1 mil:1 contrast, e cam acelasi lucru.. asa`i pogo ?:)asa mi-au zis amici mei care tooooata ziua stau pe langa LCD-URI si PLASME asteptand clienti sa le i-a acasa :>
Fury Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 exista o difertanta , numai ca ochiul uman nu mai poate sa le distinga de la un anumit prag in sus