Jump to content
turbomaxim

Premieră mondială: Islanda va avea un premier gay

Recommended Posts

Posted

Islanda a anunţat noul guvern, ce va fi condus de primul lider mondial gay din istoria modernă. Johanna Sigurdardottir a fost numită ca premier de coaliţia partidelor politice. Fostul cabinet condus de Geir Haarde s-a prăbuşit sub efectele tot mai mari ale crizei economice asupra unui stat care a fost la un pas să îşi declare falimentul.

Acum însă cabinetul lui Sigurdardottir a promis că va ataca imediat problematica situaţiei economice.

"Guvernul moşteneşte dificultăţi enorme din cauza prăbuşirii sistemului bancar şi nu numai, dar şi creşterii considerabile şi rapide a datoriei externe", se arată într-un comunicat. Printre măsurile anunţate se numără înlocuirea şefilor guvernatorilor băncii centrale şi cererea ca o comisie parlamentară să analizeze integrarea în Uniunea Europeană.

Johanna Sigurdardottir are 66 de ani şi este numită interimar până la alegerile din mai, iar desemnarea acesteia în funcţia de prim ministru este văzută că o piatră de hotar în mişcarea mondială a homosexualilor şi lesbienelor, scrie BBC.

Sigurdardottir - care nu şi-a ascuns niciodată orientarea sexuală - este totuşi foarte atentă cu viaţa ei personală, nediscutând niciodată acest aspect în public. Ea s-a măritat cu partenera de viaţă, Jonina Ledsdottir, în 2002. De altfel, aceasta este unul dintre cei mai apreciaţi politicieni din Islanda.

Antena3.ro

Nu e nici o premiera... astia n-au auzit de Boc-Basescu? Revenind la subiect e trist ca se intampla asa ceva!

Posted

e clar ... un Presedinte de culoare in America ... un gay in Islanda ... un guvern de 2 lei in Romania ... ce mai urmeaza ?

Romania superputere mondiala?

sarcasm: Foarte trist...oamenii gay nu ar trebui sa aibe drepturi.

Care-i legatura dintre eficienta si corectitudinea unui om si orientarea lui sexuala?Raspuns multimea vida.

Prefer un premier/presedinte gay dar eficiente decat unul ca Base/Boc care nu stiu ce inseamna a guverna.

Posted

Romania superputere mondiala?

Care-i legatura dintre eficienta si corectitudinea unui om si orientarea lui sexuala?Raspuns multimea vida.

Prefer un premier/presedinte gay dar eficiente decat unul ca Base/Boc care nu stiu ce inseamna a guverna.

Sunt de acord. Atat timp cat iti face treaba bine, conteaza prea putin ca e gay sau nu..

Posted

daca scoate Islanda din criza economica nu cred ca va mai interesa pe nimeni ca e gay...pana la urma ce conteaza ? ce face el in functie de premier? sau cu cine si-o trage?

Posted

Islanda a anunţat noul guvern, ce va fi condus de primul lider mondial gay

vezi ca e lesbianca si nu gay.. invata-te sa nu mai iei stiri de la astia de la antena.. tot timpul le incurca..

sarcasm: Foarte trist...oamenii gay nu ar trebui sa aibe drepturi.

de ce? cine spune asta? ca multi sunt cu capul e alta chestie dar uita-te la oameni ca si Elton John, care e gay ce succes are.. pe cine a interesat facptul ca el are alte preferinte sexuale? nu mai vb prostii.. maturizati-va..

e clar ... un Presedinte de culoare in America ... un gay in Islanda ... un guvern de 2 lei in Romania ... ce mai urmeaza ?

ce legatura are faptul ca Obama e presedinte in SUA cu guvernul in Romania sau cu lesbianca din Islanda?

fiti mai seriosi.. ca sa fii un premier nu trebuie sa ai orientari hetero ci cap si vointa sa faci ceva.. iar in legatura cu Obama iti zic eu ca a fost cea mai buna alegere.. pun pariu ca va schimba la 180 de grade gandirea americana (in timp).. de obicei negri sunt mai buni ca albii, la aproape orice.. indiferent daca noua nu ne place sa credem asta..

Posted

vaaai, la-ti uitat pe Bombonel ??! #-o

oricum, ciudatii astia care au o rotita sarita, nu pot fi luati in serios, atat timp cat o chestie atat de simpla nu o pot face NORMAL ... :-j

Posted

yeaaaah..zic una si intelegeti alta..cautati in dictionar cuvantul sarcasm..imi bateam joc de toti astia care urasc homosexualii..ca din topicu care so inchis alaltaieri o reiesit ca is o groaza

Posted

Eu sunt de parere, ca pe zi ce trece trebuie sa ne obisnuim cu asfel de orientari sexuale, degeaba criticam, trebuie sa trecem peste, acum cand e democratie mai peste tot in lume (exceptand cele cateva cazuri de comunism) politicianul, cat si omul de rand o sa`si bage ce vor ei in fund (scuza`ti expresia), mai nimic nu poate sa`i opreasca.

Posted

Why not a lesbian? :(

ONT: De accord cu restu, daca isi va face treaba bine, si nu va incepe sa faca parade gay la el in tara, nu stiu de ce ar fi ceva rau :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...