Guest Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ti-as sugera sa te informezi mai bine ca sa nu mai vorbesti mult,prost si fara rost :) da,eu am spus totul,ce,nu-i adevarat? :blink: Tu azi spui ca pisica are blana, maine ca are solzi? serios, chiar nu se poate face un gather in firea lui aici? :) am inteles ca a iesit o porcarie, 1-2 isi dadeau talente avand in gura numai organele genitale, altu vorbea si nu-l asculta nimeni ca era neinteresant subiectul (chiar si persoana), acela fiind chiar mu, si tot asa. Vorba lui sprite, pacat, ca e un oras mare, si sunt destui jucatori\useri din Iasi, dar deh, n-ai cu cine, daca vedeta lor pleaca la Vaslui.
[Loading] Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 hai sa incheiem mai bine cu balivernele..
Guest Active Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 sunteti deacord sa mergem pan la urma in skye? <_<
[Loading] Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 eu cu skye glumeam..in skye distractia incepe dupa orele 23:00... iar pe forum is multi minori.. canabis zic eu..aurora tragem o narghilea in baru ala de 2 pe 2 macar au baie
Lancelot Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Closed ce m-a frapat si m-a amuzat cel mai tare..e ca-i interzice Loyd lui Rede sa vina la gather :blink: