Jump to content
Guest

#Gather#IASI#

Recommended Posts

Posted

hai ca esti tare cu "skye" si dak ne tzine buzunaru =))) dar ce tzi se pare asha special akolo? si sincer sa iti zic akolo nu te duci in shatra si bei bere....ca la un gather cam asta se face

Posted

Duceti-va unde vreti,eu doar vreau sa ies la o bere cu cei care am jucat mu sau am "spamat" pe forum.

Unii dintre voi ati inteles gresit termenu de gather...

Posted

hai ca esti tare cu "skye" si dak ne tzine buzunaru =))) dar ce tzi se pare asha special akolo? si sincer sa iti zic akolo nu te duci in shatra si bei bere....ca la un gather cam asta se face

am impresia ca te dau banii afara pe tine nu?numa euro si dolari iti sar din buzunare..eu am vorbit civilizat..daca vrei pot sa vb si altfel...hai sa ne uitam un pic din ce medii si anturaje provenim si pe urma vb :)

Posted

voiam doar sa iti explic o anumita chestie.....dar fiecare intzelege ce vrea prin termenul de "gather"

Posted

eu provin din mediu urban, nuj de unde provii u si scuza-ma ca iti zic dar chiar e copilaresc sa vorbesti pe un forum de anturaje, vrei deacu s-o dai in jmecherie?

Posted

Daca nu se aduna macar 5 persoane sau nu vine rede,eu nu vin,mai bine ma duc la vaslui,cu toate ca merg mult cu trenul dar stiu ca iese ceva frumos.

ai probleme grave de exprimare prietene. mai sus ziceai "no rede allowed" si acu nu mai vii nici tu daca nu vine rede. ;) double check cand apesi butonul magic pls.

PS: nu ai o atitudine, si nu arati nici respectul necesar cuiva care vrea sa atraga "comunitari" la un gather.

Posted

voiam doar sa iti explic o anumita chestie.....dar fiecare intzelege ce vrea prin termenul de "gather"

tu incerci sa ma enervezi?eu nu'o dau deloc in basme..nu's ala smecher a la active' ;)

Posted

Bai,da voi nu puteti organiza un ghater fara sa va certati ? Deja sunteti PENIBILI,intru-un oras asa mare precum e Iasiul,ar fi trebuit sa fie organizate "super" ghatere,dar voi nici sa iesiti la o bere nu sunteti in stare 8-|. Maturizativa !

Posted

ee nici chear asa :) sa spunem ca multi ieseni s-au detasat total de ceea ce inseamna mu :) asa ca nu putem spune ca putem fi...multi :) totusi .....cu cearta chear nu se rezolva nimnik si nu se aduca mai multi ieseni :)

Posted

Poate daca ati face un topic la Discutii Generale,ati avea mai multe sanse,sa apara mai multi oameni sau macar de vati interesa de playeri mai vechi daca sunt doritori sa iasa la o bere,sa mai fie pusi la curent cu ce se intampla pe linkmania,s.a.m.d. ;)

Posted

dana...u ai fost la vreun gather?

Posted

nu este problema ....avem cunostem mai vechi dar au spus ca nu vor sa "se intoarca in trecut" si sa aiba din nou treaba cu jucatorii de mu sau cu linkul :) e ceva complicat greu de dezlegat :)

nu nu am fost :) cand nu o sa mai fie cearta inainte pe forum si unii nu o sa se creada sefii mei si nu o sa mai rada aiurea vb prostii pe seama mea poate o sa vin ;)

Posted

Am auzit ca ai vrut sa vii la ghater in Vaslui cu Loyd,pacat ca n-ai mai venit . Nu stiu ce treaba are mu-ul sau linkul cu iesitul la o bere :)),dar treaba lor,ei stiu mai bine (not ) . Oricum,sper sa va distrati la urmatorul ghater daca mai faceti,daca nu,va asteptam pe toti la urmatorul ghater in Vaslui ;) .

Posted

lol,ce dracu se intampla aici?

daca mai vad un singur reply ce nu are legatura cu gather-ul,inchid topicul si fac topic de gather pentru vaslui ca vad ca in Iasi chiar nu se poate.

edit:defapt,eu renunt la orice idee de gather in Iasi,am sa vorbesc cu m4x sa organizam unul in Vaslui luna viitoare

Posted

lol,ce dracu se intampla aici?

daca mai vad un singur reply ce nu are legatura cu gather-ul,inchid topicul si fac topic de gather pentru vaslui ca vad ca in Iasi chiar nu se poate.

Ia uite unde era moderatorul. -_- Chill dude.

edit:defapt,eu renunt la orice idee de gather in Iasi,am sa vorbesc cu m4x sa organizam unul in Vaslui luna viitoare

Si crezi ca cei de la Iasi nu pot bea o bere impreuna ca nu esti tu acolo, trist. :|

Posted

Si crezi ca cei de la Iasi nu pot bea o bere impreuna ca nu esti tu acolo, trist. :|

N-am zis asta,doar am anuntat,e o dovada de bun simt...dar ce sa stii tu de bun simt cand ii injuri pe alti pe mess,trist -_-

Posted

N-am zis asta,doar am anuntat,e o dovada de bun simt...dar ce sa stii tu de bun simt cand ii injuri pe alti pe mess,trist -_-

Ah, bun, daca zici tu, have fun la Vaslui, sa le vorbesti si alora despre mu vreo ora ca la Iasi. :)) Ah, da, si sa nu uiti sa ma barfesti.

Posted

Ah, bun, daca zici tu, have fun la Vaslui, sa le vorbesti si alora despre mu vreo ora ca la Iasi. :)) Ah, da, si sa nu uiti sa ma barfesti.

Ti-as sugera sa te informezi mai bine ca sa nu mai vorbesti mult,prost si fara rost :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...