Jump to content
Dani

Google GDrive

Recommended Posts

Posted

In curand Google GDrive !

Cei de la Google vor lansa in curand un nou concept, si anume un hard online care se va numi GDrive. Pe GDrive va veti putea pune tot ce aveti de valoare (fisiere, poze, muzica) iar Google va va oferi protectie maxima si backup-uri. Va veti putea accesa hard-ul online de oriunde din lume.

// Localized product category of GDrive

_CI_messages.CI_GDRIVE_CATEGORY = ?Online file backup and storage?;

// Localized short description of GDrive (1st

// of 2 description lines)

_CI_messages.CI_GDRIVE_DESCRIPTION_1 = ?GDrive provides reliable storage for all of your files, including photos, music and documents?;

// Localized short description of GDrive (2nd

// of 2 description lines)

_CI_messages.CI_GDRIVE_DESCRIPTION_2 = ?GDrive allows you to access your files from anywhere, anytime, and from any device - be it from your desktop, web browser or cellular phone?;

Exact chestia asta am zis-o eu catorva prieteni acum cativa ani si nu m-au crezut, au zis ca vorbesc prostii dar eu stiam ca aici se va ajunge.

Imagine IPB

Sursa

Guest <Raziel>
Posted

cred ca am sa-l folosesc,imi place ideea :D + ca se va putea accesa chiar si de pe telefonul mobil ;o

Posted

Ce-i asa super ? Un spatiu de stocare pe un server, in momentul de fata nu utilizeaza nimeni asa ceva ? A da, e tare ca-i de la google si pt +1, asa-i ?

Posted

Ce, nu ai auzit de User Targeting Interface/Design/Concept /etc. Intre o bomboana in ambalaj banal si alta in ambalaj banal cu o bulina in mijloc, bulina va castiga. Google este bulina.

Posted

Ce-i asa super ? Un spatiu de stocare pe un server, in momentul de fata nu utilizeaza nimeni asa ceva ? A da, e tare ca-i de la google si pt +1, asa-i ?

pentru ca va fi free :)

@eu nu sunt mare fan Google dar trebuie sa privim partea buna a lucrurilor.. de ce trebuie neaparat sa fie intotdeauana +1? fii serios

Posted

primul hard online

Ma scuzati ca va dezamagesc, dar deja exista astfel de "hard-uri", Humyo(25GB+video steaming), Adrive(50GB+editare documente)),Sky de la Microsoft(25GB) si chiar la Google(7GB cu un prog) si lista e deschisa...sa nu uit ca ce mentionez e deja free.O parte dintre acestea ofera si servicii de backup automat.

Cred ca google incearca sa faca un Sistem de Operare, ceva in genul ca instalezi pe PC-ul tau si te conectezi la acest "Gdrive" unde poti sa instalezi programe (jocuri, office, etc) si sa stochezi fisiere.Adica sa nu ai instalate programe pe pc-ul in afara de GOS (Google Operating Sistem), tot ce vrei sa faci sa joci CS, sa te uiti la filme, sa scri programe, sa lucrezi cu poze,etc...sa se faca pe PC-urile de la Google.

Asa ceva e demn de Google si chiar in ultimul timp chiar cred ca au demonstrat ca asta vor sa faca, Chrome-browser, Linux repos, si Android un SO, e drept deocamdata doar pentru telefoane, dar cine stie ce ar putea sa faca din el.

Posted

de la un motor de cautare, google devine the new microsoft :D

unde se gaseste hard online acuma? ca as avea nevoie de 1...si daca formatez tot pc-u mai am acces la acel hard online?

Posted

dunde se gaseste hard online acuma? ca as avea nevoie de 1...si daca formatez tot pc-u mai am acces la acel hard online?

Din cate am inteles inca nu a fost anuntata o data pentru lansarea Gdrive, si da daca formatezi/stergi fisierele de pe hardul PC-ului nu se intampla nimic cu cele de pe Hardul online.

Posted

google oferea serviciul asta in forma usor diferita de ani de zile :)

Era nevoie de o aplicatie instalata pentru a vedea "hardul" respectiv in My computer. Practic, convertea spatiul unui cont de gmail. Pentru a accesa datele, aveai nevoie de user si parola. Pentru a le vedea insa ca structura de fisiere, aveai nevoie de aplicatia instalata, user si parola.

Posted

lol IceMan , de cand is eu user pe linkmania nu am avut motiv sa te pot contrazice , da de data asta .. n`ai dreptate, din cate am citit si m-am documentat , va fii foarte usor de folosit , practic ... ca si cum ai accesa HDD-ul tau , iar ca e free.. e un plus mare , si ca e unlimited , e un plus si mai mare

is multi probabil care fac treaba asta , 99% din ei iti ia bani . sau e free pt x GB storage ..

super , imi place mult ideea

Posted

interesanta ideea celor de la google :-?

adica si cei de la SRI, CIA, MI5, KGB, MOSSAD, etc pot sa tina free tot ceea ce au ei ? :)

eu stiam ca informatia costa...sau ptr google e free :yum:

Posted

sunt sigur ca va fii unlimited din moment ce si yahoo are spatiu unlimited la mail, chiar daca ei se bazeaza pe ideea ca noi stergem toate mail-urile ca sa fie curat inbox`ul

Posted

Yeah nu chiar..in primul rand ca nu o sa poti avea materiale piratate pe hdd-ul respectiv deci din start privacy-ul tzi f*tut..si porma e chestiunea de internet..ca sa stochezi ceva pe hdd-ul respectiv..trebuie uploadat..ceea ce poate dura..cat despre filme sau jocuri care le-ai avea pe hdd..in primul rand ca majoritatea jocurilor merg doar pe wingoz si in al doilea rand e vorba de streaming...in romania cel putin nu avem interneturi asa de puternice... Ty dar prefer sa raman la hdd-urile mele. Daca neaparat vrei sa ai ceva asemanator fati un server in beci bagal la priza baga un hdd mare in el si fati o retea cu pc-ul deacasa.Bagati un program numit vnc si ii acelasi lucru..inca chiar mai cool.

Posted

Yeah nu chiar..in primul rand ca nu o sa poti avea materiale piratate pe hdd-ul respectiv

Eu am GB intregi de fime piratate pe unele servici de stocare, de luni intregi si pana acum nu am patit nimic, nu le-au sters si nici macar nu am primit vre-un email ca sa le sterg eu.Atata timp cate folosesti doar pt tine, nu o sa patesti nimic.

Cat despre capacitate, am auzit ca la GDRIVE o sa platesti X dolari pt Y GB, nu stiu cam cat o sa fie, dar in cazul asta prefer Adrive.com (50 GB free) sau mai sunt alte servicii care ofera spatiu nelimitat dar cu limita la marimea fisierelor(100-500MB)

O alta problema ar fi viteza de upload pt ca in Romania e prea mica, desi eu am prins o data 8MB/s la upload.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...