Jump to content
Domino628

Uzzi de la BUG Mafia, snopit in bataie intr-un bar timisorean!

Recommended Posts

Posted

sunt de acord cu ala de mai sus , voi chiar puneti botu la toate vrajelile astea? pentalimon and shit ? :) din nou , ati auzit de STUDIO GANGSTERS? haha

Posted

Poate sa se duca tot Pantelimonu` la Timisoara,ca toti ajung la chirurgie.Ganditi si voi inainte sa va da-ti cu parerile.

P.S.:Oriunde altundeva in tara ar fii fost tot la chirurgie ajungea.

Posted

in maxim 24 de ore juma din pantelimon se muta in timisoara sa ii omoare pe aia :)

da , clar ... Timisoara e ceva sat izolat. Pfff , traiti in lumea basmelor. Asta e , a mancat bataie , a ajuns in spital , merge cu coada intre picioare inapoi in Bucurestiul infect si end of story. In niciun caz nu mergi pe teritoriul altcuiva ( alt oras ) sa faci scandal ( orice ar insemna marele Pantelimon :o =)) )

Posted

si`a luat-o ... ma bucur :| acum vedeti si voi ca doar gura e de aproape toti cantaretii de rapp/hip-hop ( respect parazitii ) din Romania.

canta ei despre toate tampeniile in melodii... is tari de dupa CD.

ziceti voi ca si-o fura rau aia 2, si cei daca si`o iau ? credeti ca s-ar fi legat de (b)Uzzi fara sa-l cunoasca ? asteas prostii ... sigur au aia pe cnv in carca cine sa sara de pe spate la celalalt in cap :|

Posted

si mai urla prin cantece ca e de cartier

are nevoie de bodyguarzy =))=))

ce jalnic ...

"de cartier , cartier , cartier " =))

las` ca merita -_-

tu sti ce inseamna sa fi de cartier? se pare ca nu, daca iei bataie nu inseamna ca nu esti de cartier, la inaltimea lui ce vrei sa faca? crezi ca e mare bataus? daca iei bataie nu inseamna ca nu esti de cartier.. poate acasa are si el spate asigurat, si e de cartier :)

Hai sa vedem. El cu cativa, contra 2 oameni. Aia 2, ii sparg pe toti.

Sincer, eu cred ca aia 2 nu`s chiar fraieri Si in Timisoara e ff mare mafie. Daca aia 2 sunt mari in orash, o sa lase uzzy sa treaca tot, crede`ma Mai repede o sa apeleze la justitie decat la razbunare prin scandal

Daca aia 2 sunt niste baietasi tari pe pumnu lor, dar totusi niste necunoscuti, atunci toate sansele sa si`o fure urat de tot in zilele urmatoare

Iar la faza cu "juma de pantelimon", voi chiar credeti tot ce zic ei in piese ? =)) Crezi ca baietasii adevarati se baga pt. ei ? =)) Hai s`o lasam balta.

probabil se baga. :) nu`i primu si nici ultimu oras in care a luat de batut :-j cand au fost aici la mine in concert au intrat peste ei in hotel :)

Posted

#-o s*it happens...Degeaba nu l`au batut, cu sigurantza

corect :)

nu vreau sa ma arunc in comentarii, pentru ca nu cunosc. dar din cate am auzit nu e prima data cand pateste asta. poata asta e un "semnal de alarma" pentru el ca muzica e ceva, iar viata reala altceva.

Posted

imi place ca toti veniti cu argumente "aveau aia cva cu el de lau batut" "sigur au spate asigurat aicea de sau luat de marele Uzzi",nu va-ti gandit vreodata ca poata aia ce lau batut erau pur si simplu beti?sau poate nu ii suporta muzica =))

Posted

Ii vedeam prin club, cum sufereau pe gangsta rap

Si'apoi vedeam baietii cum le luau sepcile de pe cap

asta e , se mai intampla sa ti-o si furi, indifernet de nume :D

Posted

acum miam amintit, cand au fost in Satu Mare la nush ce concert, tatae sia aratat " barbatia " si toti lau scuipat.

Tatae se crede mult mai mare decat este cu adevarat :-j

si ar trebui sa invete sa dea cu pumnu , si-a rupt un deget , oh =))

Pt cultura ta Uzzy a facut box profesionist la viata lui.Treaba a fost simpla:omul era beat si oricine nu e Bruce Lee cand e beat mort :-j

Posted

Si-a luat-o , asta e :-?? . Oricum toti va intimidiati ca OAI CINE-I ALA ? Cine e ? un simplu om ca tot restul , numai cu renume in tara pentru melodiile lui sau a trupei lui (cum vreti sa o luati) .

Si daca ar fi ''bazat'' cum se spune prin vremea asta , pe adevaratii batausi nu-i intimideaza 2-3 bodyguarzi umflati .

Posted

ce si-a luat-o asa imi place cand era sa isi ia bataie de la tigani la el in cartier Pantelimon , era sa dea cu masina peste un "puradel" a iesit din masina sa il bata si il injura pana au iesit tuciurii "Dupa blocuri" si a fugit UzzI :rofl1: vorba trupei mele preferate : La Familia

@ http://www.youtube.com/watch?v=eGGoJ9yjL9I ascultati toata melodia :D

"Va dati experti in viata de cartier dar de mult nimeni nu v-a mai vazut prin el.."

Posted

ce si-a luat-o asa imi place cand era sa isi ia bataie de la tigani la el in cartier Pantelimon , era sa dea cu masina peste un "puradel" a iesit din masina sa il bata si il injura pana au iesit tuciurii "Dupa blocuri" si a fugit UzzI :rofl1: vorba trupei mele preferate : La Familia

"Va dati experti in viata de cartier dar de mult nimeni nu v-a mai vazut prin el.."

e de 10 ori mai varza puya ca uzzi

Posted

asta e un uzzy mai mic -_- ....

Posted

' date='Feb 1 2009, 01:15' post='3447639'] Saracu` in scaun cu rotile :( si nici nu depune reclamatie

dar tu crezi ca el e prost de nu depune reclamatie ? :rofl2: .... probabil are ceva planuri ... sau poate a fost o razbunare ... poate si-au furat-o prin pantelimon tipii aia , l-au prins in timisoara si pac .... asta e ... poate erau manelari ( :rofl2: ) , poate erau beti si nu stiau ce fac (si-or fi cerut scuze dupa) , poate era ceva "aranjat" , sunt multe posibilitati

nu sariti pe mine ca am dezgropat topicuri :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...