Jump to content
Domino628

Uzzi de la BUG Mafia, snopit in bataie intr-un bar timisorean!

Recommended Posts

tu sti ce inseamna sa fi de cartier? se pare ca nu, daca iei bataie nu inseamna ca nu esti de cartier, la inaltimea lui ce vrei sa faca? crezi ca e mare bataus? daca iei bataie nu inseamna ca nu esti de cartier.. poate acasa are si el spate asigurat, si e de cartier :)

probabil se baga. :) nu`i primu si nici ultimu oras in care a luat de batut :-j cand au fost aici la mine in concert au intrat peste ei in hotel :)

asta e , se mai intampla sa ti-o si furi, indifernet de nume :D

ma dar voi kredeti ca uzzy asta e mare jmeker ?! are 1 metru`si-o flegma si o gura cat Pantelimonu

Poate omu era beat (uzzy) si facea pe jmekeru la aia in club si l-au pus la respect i-au rupt muia .

Revansa?! nicicum , nu mai calca asta in Timisoara.. :))

Respect La Familia ,Codu' Penal & Parazitii

Link to comment

Am fost in seara in clubul unde au "concertat",erau beti manga,drogati nu stiu[probabil ca da],au cantat [au bagat pxxx`n gat ]nu prea a mers.

Bataia si`a luato cel mai probabil findca a vorbit mai mult decat trebuia.

Cat despre razbunare,sunt curios,dar nu cred ca se va afla si nici intampla nimic,nu e primadata cand isi ia bataie,a luat bataie si la Sanicolau si nu cred ca a murit nimeni acolo,si nu e nu stiu ce oras.

Link to comment

Cat despre razbunare,sunt curios,dar nu cred ca se va afla si nici intampla nimic,nu e primadata cand isi ia bataie,a luat bataie si la Sanicolau si nu cred ca a murit nimeni acolo,si nu e nu stiu ce oras.

A mai luat si la Oradea , Baia Mare si probabil multe altele de care nu stiu.

Link to comment

Artistul de 30 de ani petrecea impreuna cu cativa prieteni si, la un moment dat, doi barbati care se aflau si ei in local, i-au atacat.

In urma altercatiei, rapperul a fost dus direct la spital. Incidentul a avut loc in jurul orei 6:00. Potrivit martorilor, intre grupul de petrecareti din care facea parte Uzzi si alti doi barbati din bar, ar fi inceput o cearta aprinsa. In cateva momente a pornit si bataia. Angajatii barului au chemat ambulanta.

In timpul altercatiei a fost ranit si prietenul lui Uzzi, insa a refuzat sa primeasca ingrijiri si a plecat fara sa dea vreo declaratie politiei.

Politistii incearca acum sa ii identifice pe toti cei implicati in scandal, pentru a-i audia.

Uzzi este internat la Spitalul Municipal, la sectia de chirurgie generala, unde va ramane cel putin pana sambata, spun medicii. Are capul spart si un deget de la mana rupt. Cat timp i s-au facut invstigatiile medicale, usa salonului a fost pazita permanent de cei doi bodyguarzi ai lui.

Cand a auzit ce a patit colegul lui de trupa, un alt membru al BUG Mafia, Tatae, a venit de la Bucuresti sa il viziteze.

Sursa:protv.ro

Nu ramane asa :naughty:

Link to comment

Bai, da' voi cine credeti ca e Uzzi asta? Voi chiar creteti ca totul e ca in videoclipurile lor? E si el un lake care si-a luat o batataita. Nu e nici primul si n-o sa fie nici ultimul.

exact "frate". ala e un schilod vai viata lui, ii dai 2 capace se aduna de pe jos + ca e si pitic.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...