Dani Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 BulbHugger, tine mustele si tantarii departe ! Acum o saptamana va vorbeam de SoundBulb, becul care este si speaker in acelasi timp. Acum va voi arata un alt concept ce contine un bec, si anume BulbHugger. Dupa cum vedeti de bec sunt atasate doua inele, unul albastru si unul negru. Cel negru elibereaza o substanta care tine la departare tantarii, mustele si chiar paianjenii iar cel albastru ii “incarca” bateriile celui negru. Iar cand va deranjeaza lumina prea mare sau va e frica de intuneric se poate lasa inelul albastru aprins. Restu pozelor SoundBulb, becurile boxe cu wireless sau BlueTooth ! V-ati gandit vreodata ca puteti avea niste boxe in becurile pe care le folositi? Mai jos veti vedea conceptul SoundBulb, care contine un speaker plus un bec care merge cu ajutorul tehnologiei LED. Boxele vor merge cu ajutorul tehnologiilor BlueTooth sau wireless si cred ca cu asta am spus totul. Pare prea frumos ca sa fie produs dar cine stie. Restu pozelor
Denzel_Lsd Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 primul...cel impotriva tantarilor..etc , e bun ....jmechera ideea , partea cu boxele in becuri....total inutila...wtf..doua muste joaca table intrun bec..ce face fetele te simteti bine ???care'i faza :) becuri cu boxe...auzi si tu...
Lucian Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 primul...cel impotriva tantarilor..etc , e bun ....jmechera ideea , partea cu boxele in becuri....total inutila...wtf..doua muste joaca table intrun bec..ce face fetele te simteti bine ???care'i faza :) becuri cu boxe...auzi si tu...nu totul trebuie sa fie practic :)
dontaskme Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 de parca nu sunt destule sisteme audio ... mai trebuie sa avem boxe si in becuri
Dani Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 de parca nu sunt destule sisteme audio ... mai trebuie sa avem boxe si in becuri or fi sisteme audio dar foarte putine sunt inovative ca si acesta :)
dontaskme Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ' date='Jan 28 2009, 00:10' post='3434500']or fi sisteme audio dar foarte putine sunt inovative ca si acesta :)si ce se intampla daca se sparge becul :lol: ? poti sa-ti iei adio de la sunet -_-
Nok!a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 si ce se intampla daca se sparge becul :lol: ? poti sa-ti iei adio de la sunet -_-si care e probabilitate sa se sparga 1 bec aflat pe tavan? e misto ideea cu sunet din becuri, poti face 1 surround sistem foarte misto ;)
uMix Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O_O nu sunt inca facute ?daca nu , sunt prea frumoase si cum adica prin dinte albastru ( cum il alimenteaza )
c1ocan Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cel contra tantarilor mi se pare tare inovativ.Totusi cel cu boxa, nu mi se pare prea stralucita ideea.
Dropkillerz Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tare ideea :wub: mi-as lua si eu unul,vara
nu ma cunosti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Foarte buna ideea, cel putin cea cu becul care omoara tantarii. Cat costa becurile astea? sau sunt in stadiu de prototip ?
2dor Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ma intreb pe ce frecventa functioneaza becurile de sunet :-?
C@mPionuL Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ceva modern :> mai ales daca sunt si ecologice ;))
[IlluSioN] Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 doar cel care omoara tantari si muste mi se pare folositor :D
HipnotykBoy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nu mai stiu astia ce sa mai scoata pe piata ca sa ia bani