Guest Nu-s <Loyd> Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Linkmania-i o gradina,Sectiunea ,o floare.Eu fac spam,Fara incetareCe nesimtire ! Sunt un magar;De fapt, sunt un spamer comunitar.Nivelul de spam a crescut uluitor,Spam-ul e gras si topicul roditor.Intreaga Linkmanie a venit sa vadaDa' m-a gasit pe mine banat..Banati-ma,banati-maSau, daca vreti, filtrati-ma,Pentru ca singura voastraProblema,e clar,Sunt eu,spamerul comunitar.Banati-ma,banati-maSau, daca vreti, filtrati-ma,Pentru ca singura voastraProblema,e clar,Sunt eu,spamerul comunitar.Sistemul linkmaniac eUnanim apreciat.Linkmania e un nufar imaculat.Moderatorii dau ban pe forum, adminii ban in joc,Numai eu nu ma incadrez in decor.Pe unde te uiti Numai conturi noiLinkmania este pur si simplu infloritoare.Gata cu somaju', cu inflatia, cu tot.Va rog, faceti-va treabaBanati-ma,banati-maSau, daca vreti, filtrati-ma,Pentru ca singura voastraProblema,e clar,Sunt eu,spamerul comunitar.Banati-ma,banati-maSau, daca vreti, filtrati-ma,Pentru ca singura voastraProblema,e clar,Sunt eu,spamerul comunitar.enjoy :)
bunny Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Si tot nu-mi vei intrece caterinca la adresa lui Hocus. :D
Guest Nu-s <Loyd> Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Si tot nu-mi vei intrece caterinca la adresa lui Hocus. :D tu nub :Dtnx danu :)
Guest Nu-s <Loyd> Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 e clar ca te plictisesti acasa daca pe tine nu te duce capu sa inlocuiesti cateva cuvinte dintr-o melodie, inseamna ca nu te plictisesti ?:)
celmaislabaN Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 cateva mai multe, si chiar te plictisesti daca faci asta ... pacat ca esti frustrat
Guest Nu-s <Loyd> Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 fata de tine am imaginatie si nu a durat mai mult de 5 minut sa fac ceea ce am facut :)incerci sa-mi demonstrezi ceva dar nici tu nu stii exact ce,se citeste frustarea ta din propriile tale randuri
celmaislabaN Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 da ma ce`i drept... clar vreau sa-ti demonstrez ceva... :\ nu vezi ca nu esti dorit aici? nu sti cum sa captezi atentie? :o si ce sa zic, foarte amuzant cantecul tau facut in 5 min, sa nu uitam
Mayhem Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 de parca esti cine stie ce spammer ai 1600 de posturi si esti spammerul comunitatii ))) @pa loyd :(
Legacy Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mai bine te-ai apuca de desen , n-ai talent la poezie
Guest Nu-s <Loyd> Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 nu a durat mai mult de 5 minut sa fac ceea ce am facut :) nici rima, nici masura, ritm ce e ala??? cum ziceam,a fost instantaneu :) mai bine te-ai apuca de desen , n-ai talent la poezie am schimbat cuvintele din versurile unei melodii,dar tu n-ai de unde sa stii pentru ca asculti numai manele desi esti impotriva lor :) uite melodia ca sa stii pentru data viitoare
Animosity Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Linkmania-i o gradina, Sectiunea ,o floare. Eu fac spam, Fara incetare Ce nesimtire ! Sunt un magar; De fapt, sunt un spamer comunitar. Nivelul de spam a crescut uluitor, Spam-ul e gras si topicul roditor. Intreaga Linkmanie a venit sa vada Da' m-a gasit pe mine banat.. Banati-ma,banati-ma Sau, daca vreti, filtrati-ma, Pentru ca singura voastra Problema,e clar, Sunt eu,spamerul comunitar. Banati-ma,banati-ma Sau, daca vreti, filtrati-ma, Pentru ca singura voastra Problema,e clar, Sunt eu,spamerul comunitar. Sistemul linkmaniac e Unanim apreciat. Linkmania e un nufar imaculat. Moderatorii dau ban pe forum, adminii ban in joc, Numai eu nu ma incadrez in decor. Pe unde te uiti Numai conturi noi Linkmania este pur si simplu infloritoare. Gata cu somaju', cu inflatia, cu tot. Va rog, faceti-va treaba Banati-ma,banati-ma Sau, daca vreti, filtrati-ma, Pentru ca singura voastra Problema,e clar, Sunt eu,spamerul comunitar. Banati-ma,banati-ma Sau, daca vreti, filtrati-ma, Pentru ca singura voastra Problema,e clar, Sunt eu,spamerul comunitar. enjoy :) rofl ATTENTION WHORE patetic