Jump to content
eleodor

Copilul-toreador a ucis şase tauri la o coridă

Recommended Posts

Posted

Un toreador franco-mexican în vârstă de numai 11 ani a făcut spectacol la o coridă.

Grupările pentru drepturile copilului s-au opus evenimentului de sâmbătă, dar acesta a fost posibil în urma unei hotărâri judecătoreşti.

"Sunt fericit că am reuşit să obţin această mare victorie", a spus Michelito Lagravere imediat după ce a părăsit arena din Merida, oraş din sud-estul Mexicului.

Tocmai reuşise să răpună şase tauri, cu vârste de maximum doi ani. Performanţa ar putea intra chiar în Cartea Recordurilor, pentru numărul de tauri ucişi de un toreador de o vârstă atât de fragedă.

3.500 de persoane, printre care numeroşi copii, au asistat la şocanta coridă.

Tatăl l-a încurajat

Michelito este fiul lui Michel Lagravere, celebru toreador francez. Acesta din urmă a vrut să îşi vadă fiul în arenă, astfel încât tribunalul a permis evenimentul, în ciuda numeroaselor proteste.

Grupările pentru drepturile copilului şi cele împotriva luptelor cu tauri consideră că ciudata carieră a tânărului este cu atât mai primejdioasă cu cât "el intră în arenă cu marea dorinţă de a ucide".

adevarul

Posted

WTF ? Tare pustiul,a ajuns mare vedeta.Dar presupun ca s-a duelat cu tauri de talie mai mica.... Nu cred ca il baga in arena cu unul de 400 de kg

400 de kg are un taur in jur de 2-3 ani , un taur matur in adevaratul sens al cuvantului ajunge la aproape o tona

Posted

eu sincer nu mi-as lasa copilul sa faca asa ceva...bravo lui..e o performanta fantastica...ma mir cum si-a tinut emotiile si trairile interioare in corida..tinand cont ca acest lucru prezinta un risc mare..

Posted

400 de kg are un taur in jur de 2-3 ani , un taur matur in adevaratul sens al cuvantului ajunge la aproape o tona

:unsure: Nu m`am documentat prea bine,nu stiam.Oricum ati inteles ce am vrut sa spun.Nu cred ca s-a luptat cu cei de talie mare

Posted

ma mir cum si-a tinut emotiile si trairile interioare in corida

CS 1.6 :)) fie ca impusti boti fie ca omori taururi e cam la fel

Dupa mine e un lucru absurd, periculos si inutil...atata timp cat exista jocurile video unde poti sa omori si sa te distrezi cat vrei pe gratis.

Posted

CS 1.6 :)) fie ca impusti boti fie ca omori taururi e cam la fel

Dupa mine e un lucru absurd, periculos si inutil...atata timp cat exista jocurile video unde poti sa omori si sa te distrezi cat vrei pe gratis.

fi serios.. una e cand vezi cum alearga un taur de 500 de kg spre tine.. si alta e sa ii dai head shot la un but in cs.. nu prea simti adrenalina cum iti curge prin vene :P

Posted

fi sigur ca atunci cand si pustiul va fi matur v-a putea tine piept cu un taur de o tona :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...