Jump to content
LeX LuTHoR

Japonezii au construit Robocopul cu telecomandă

Recommended Posts

Posted

noi suntem cei care ii facem , suntem de 100 de ori mai destepti decat o idiotenie daia...bat la pariu ca in mai putin de 24 de ore se gaseste vreun idiot sa treaca de el...

1) Pai normal, dar se gaseste si un idiot care sa intre in pc tau daca vrea si sa-ti stearga tot stiai ? ba chiar exista deja idiotii, asta nu inseamna ca toti au acces la pc tau, capisi ?

2) Trece de el, nu-i nimic, se anunta politia din start aia nu mai ai nici o sansa, pana trec ei de robotel, afara ii asteapta cavaleria, inteles si asta ?

P.S nu are rost, toata lumea gaseste un argument ,,prost" si fara semnificatie pentru inventie, imi bat capu aiurea.

Posted

Tu gandesti in felul asta: de ce sa manc ? oricum iara o sa-mi fie foame....tu nu vezi ce prostii scrii ?

Cum sa ocoleasca robotu ? si cum sa-l impuste ? nu crezi ca robotu(omu care-l controleaza) ii vede inaintea ca ei sa-l vada ? la ce dimenisuni are nici nu ma mir sa rateze prostii aia.

Apropo de locuri de munca, acei roboti pot fi controlati manual, deci in loc de paznici vor fi ei, nu se pierde nici un loc de munca.

ii gay robotu , nu mai bine trece omul (ala care controleaza) direct la hotz ? >.> dupa u ??? mai bn te joci cu telecomanda ?

Posted

ii gay robotu , nu mai bine trece omul (ala care controleaza) direct la hotz ? >.> dupa u ??? mai bn te joci cu telecomanda ?

Desigur, dupa gandirea ta, tu ai vrea sa fugi dupa 3 armati, chiar daca stii ca in 60 % din cazuri ajungi sa...mori...tare as vrea eu sa te vad sa fugi dupa ei...

Sa fie 3 gen Stalone sau Arnold cu 1-2 arme si tu...om de rand fugi dupa ei(asta in cazul in care nu mori din prima, daca nu stiai sunt si oameni fara rabdare, te bagi si MORI), ce gandire ai baiete, de baietel...un lucru e cert, esti roman 100% :right:

Posted

@extreme_one asa iti sustii de puternic afirmatia de parca tu l-ai creat ^_^

On Topic : mi-e cam greu sa cred ca un robotzel cu plasa poate sa prinda un hot .. . Ce face .. arunca cu plasa in el , hotzu logic nu merge cu mana in buzunar.. ci isi scoate cutitu taie plasa and .. carry on ^^ , iar cat despre senzori si instiintarea politiei\proprietarului .. , nu crezi ca niste senzori de miscare sau camere video care poti sa le monitorizezi la fel prin telefon nu ar face treaba ? Hai sa fim seriosi ...

china si japonia au bagat lumea in criza financiara .. , acu o si ingroapa ^^ . Si pe langa astea toate .. , Made in Taiwan (si asamblat in japonia fac pariu :)) )

Posted

da ? tu citesti ce scri? caii se misca ca o masina ? se misca pe dracu. in schimb omul face de n ori mai multe lucruri decat robotelu de 20 de cm care se misca cu 10km/h

la inceput caii se miscau mai bine ca o masina cu motor , dar tehnologia a evoluat , asa ii si cu robotul asta , mai incolo se vor face alti roboti mai buni , care sa inlocuiasca paznicii , iar acestia sa ii controleze dintr-un loc sigur..

dar sa zici ca de ce sa se construiasca roboti cand sunt atatia oameni capabili e o prostie , ca si cum ai zice ca nu ai vrea sa se avanseze tehnologic si ca ti bine asa cum ii acum .. de era asa inca ne bateam cu pietre in pesteri

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...