Miket Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 http://ozi.ro/top-10-cretini-inculti-din-r...i-pregatiti-va/
zetulescu Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wFNN-EZdsGA versiunea youtube...si MIKET eu cred ca mai era loc de 1 in topul asta
Jane^Doe Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 o mare MUEEEEEEEEEEEE :rofl1: :rofl1: :rofl1: )))))))))))))
Miket Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 PT RATATII CA POSTEAZA LINKU DE LA YOUTUBE >> EU MUNCESC SA CAUT CEVA FUNNY, DAR vad ca NU RESPECTATI MUNCA MEA inseamna ca sunteti niste terminati ... Sincer nu ma deranjeaza DAR vroiam SA STITI IN CE CATEGORIE SUNTETI in continuare va doresc sa muriti de ciuda.... si ca idee pentru 20 care vin de pe linkmania pe situl meu..... nici 1% nu reprezinta din traficul zilnic :crazy: asa ca nu inteleg rautatea voastra asta e... invidia sa ma manance hahaha
zetulescu Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Copil carat de muste vezi cum vorbesti am o invidie pe tineee , nu-ti miroase? luarai foc
-Eno- Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mai Miket nu esti un pic cam agitat? Ia-ti o cola si chill ca e evitent ca vrei sa-ti faci reclama la site :)
ultras Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 PT RATATII CA POSTEAZA LINKU DE LA YOUTUBE >> EU MUNCESC SA CAUT CEVA FUNNY, DAR vad ca NU RESPECTATI MUNCA MEA inseamna ca sunteti niste terminati ... Sincer nu ma deranjeaza DAR vroiam SA STITI IN CE CATEGORIE SUNTETI in continuare va doresc sa muriti de ciuda.... si ca idee pentru 20 care vin de pe linkmania pe situl meu..... nici 1% nu reprezinta din traficul zilnic :crazy: asa ca nu inteleg rautatea voastra asta e... invidia sa ma manance hahaha daca zici ca nici 1% nu reprezinta atunci inseamna ca nu trebuie sa te intereseze daca posteaza altcineva link-ul de la youtube pentru ca ai alti oameni care intra in fiecare zi . si daca te muncesti atat sa cauti de ce nu postezi direct link-ul de pe youtube sau de unde le gasesti ....
The Wizard Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 iti dai seama ce munca grea...mai munceste si tu si cauta si pe link sa vezi daca nu cumva ce pui tu a mai fost postat.cam 80% poate si mai mult din ce postezi tu a mai fost postat.sa stii ca nu esti singurul care stie de youtube, 220, trilulilu, metacafe, etc.
Miket Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Copil carat de muste vezi cum vorbesti am o invidie pe tineee , nu-ti miroase? luarai foc :crazy2: :gives: ori faci umbra pamantului dejeaba copil mic @wizard ... daca tu nu ai site nu e problema mea. Dar iti pot spune cu ce e echivalent: e cum ai prefera tu sa te duci in America sa cumperi o paine, decat sa o faci de la colt de strada oricum presupun ca toti care aduc jicniri sunt sub 25 ani , iar pana atunci creierul barbatului e umplut de invidie, ipocrizie si multe alte chestii adolescentine. in fine nu va condam ca si eu am trecut prin acesta perioada... si eu eram la fel asa ca o sa inchei aceasta discutie aici si va las sa faceti ce vreti
frankie Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 se scrie corect JIGNIRI nu JICNIRI bai gigi becali
Mayhem Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 se scrie corect JIGNIRI nu JICNIRI bai gigi becali e jucator de mu, nu vezi cat de analfabet e ) @cred ca te paste un suspend mai miket :(
The Wizard Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Miket comparatia e de cacao...e mult mai usor sa intru pe youtube si sa caut acolo filme amuzante decat sa caut la tine pe blog.+ de asta pui filme vechi pe care eu cel putin (si cred ca si jumatate care intra la funmaina) le-am vazut deja, ba mai mult au mai fost postate, ce-i drept cu linkul de youtube nu adresa ta...
[k1ll] Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 si ca idee pentru 20 care vin de pe linkmania pe situl meu..... nici 1% nu reprezinta din traficul zilnic :crazy: asa ca nu inteleg rautatea voastraBa frate daca noi nu reprezentam nici macar 1% din traficu` tau pe blog`u ala de ce mai faci reclama aici pe forum? :huh:@ WIZARD: CANCI!!? :D
VibeS- Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Wizard are dreptate...pui filmulete vechi si pe care o gramada le-au vazut deja si in legatura cu varsta asta...iti aduc eu copii de 14 ani care au mai multa minte ca tine... si sincer mai degraba iti deschizi un topic pe care sa il updatezi zi de zi cu filmulete de pe blogul tau,in loc sa deschizi enshpe mii de new threads