sheek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Winner : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=263939 Bonito^Mg : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=254255 astept parerile dumneavoasta...imi pare rau ca nu am gasit topicul lui Bremm cu 3 soul si 6 bless =10 jwl ) :D
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 aman2 sunt undeva p-acolo dar winner e castigator :rofl1: uitati ce spune la semnatura mea :>
[DezZza] Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 aman2 sunt undeva p-acolo dar winner e castigator :rofl1: uitati ce spune la semnatura mea :> tu de ce dracu' vorbesti? chiar vrei sa'ti caut posturile sa te puna'n rand cu Winner? -_-
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ' date='Jan 22 2009, 13:46' post='3416104']tu de ce dracu' vorbesti? chiar vrei sa'ti caut posturile sa te puna'n rand cu Winner? -_- nu fa asta,nu te obosi -_- . PS:fa-ti drq alt nick name,stai cu nume de fata pe forum,copil obosit .
DaNu7zZz Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 nu fa asta,nu te obosi -_- . PS:fa-ti drq alt nick name,stai cu nume de fata pe forum,copil obosit . toata ziua esti pe forum si in joc, obsedat mic ce esti ... deza copil obosit ? ti-ar putea fi tata ma . . . ps: te bate limba si gramatica romana ps2: nu te chinuii sa-mi dai o replica ca nu-mi pasa de ea. # topic fara rost . . . hF
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 nu fa asta,nu te obosi -_- . PS:fa-ti drq alt nick name,stai cu nume de fata pe forum,copil obosit . o tu,copil brus lee,ai prins glas iara? serios acuma,chiar te ia gramatica la palme O.T:dinke is the bo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 toata ziua esti pe forum si in joc, obsedat mic ce esti ... deza copil obosit ? ti-ar putea fi tata ma . . . ps: te bate limba si gramatica romana ps2: nu te chinuii sa-mi dai o replica ca nu-mi pasa de ea. # topic fara rost . . . hF abea ce m-am reapucat si eu,imediat ce am scapat pe mg,si asta numai ca sa fac full pe mg e mai jalnic sa ai in jur de vreo 20 de ani(sa zic si eu),si sa joci mu(fie ca joci din an in paste),la anii astia cum drq iti mai arde de mu? esti prost,nu gandesti ce spui. o tu,copil brus lee,ai prins glas iara? serios acuma,chiar te ia gramatica la palme O.T:dinke is the bo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ arata-mi o greseala gramaticala,te rog. ps:nu ma chinui sa scriu corect ca nu-mi pasa.
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 abea ce m-am reapucat si eu,imediat ce am scapat pe mg,si asta numai ca sa fac full pe mge mai jalnic sa ai in jur de vreo 20 de ani(sa zic si eu),si sa joci mu(fie ca joci din an in paste),la anii astia cum drq iti mai arde de mu?esti prost,nu gandesti ce spui. arata-mi o greseala gramaticala,te rog.ps:nu ma chinui sa scriu corect ca nu-mi pasa. abea?ce cool,cum e sa te reapuci tu ? :lol:ce ai scapat pe mg?eu zic sa te duci dracu la scoala :lol:
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 abea?ce cool,cum e sa te reapuci tu ? :lol:ce ai scapat pe mg?eu zic sa te duci dracu la scoala :lol:1. "abea" vorbesc unii si in rl.2.abea ce m-am reapucat si eu,imediat ce am scapat pe mgnu credeam ca e nevoie sa scriu: "imediat ce am scapat de ss me mg",dar observ ca pt. specimene ca tine,este.3. tot nu mi-ai aratat o greseala gramaticala.4. cum poti vorbi de mine,cand tu nu faci diferenta intre o greseala gramaticala si o greseala de tipar ?! wtf?! o.O5. nu mai are rost sa vorbesc cu tine din 3 motive:a ) ma plictisestib ) vrei sa-mi dovesti ca-s prost,iar tu esti destept,si faci tocmai invers.c ) E off topic.
Guest Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 1. "abea" vorbesc unii si in rl.2.nu credeam ca e nevoie sa scriu: "imediat ce am scapat de ss me mg",dar observ ca pt. specimene ca tine,este.3. tot nu mi-ai aratat o greseala gramaticala.4. cum poti vorbi de mine,cand tu nu faci diferenta intre o greseala gramaticala si o greseala de tipar ?! wtf?! o.O5. nu mai are rost sa vorbesc cu tine din 3 motive:a ) ma plictisestib ) vrei sa-mi dovesti ca-s prost,iar tu esti destept,si faci tocmai invers.c ) E off topic. aia ce folosesc "abea" in loc de "abia",sunt agramati,ceea ce ii valabil si in cazul taubtw,ia-te de mana cu winner si duceti-va in lumea larga :lol:
-SomE- Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 abea ce m-am reapucat si eu,imediat ce am scapat pe mg,si asta numai ca sa fac full pe mge mai jalnic sa ai in jur de vreo 20 de ani(sa zic si eu),si sa joci mu(fie ca joci din an in paste),la anii astia cum drq iti mai arde de mu?esti prost,nu gandesti ce spui.arata-mi o greseala gramaticala,te rog.ps:nu ma chinui sa scriu corect ca nu-mi pasa.# Ce e asa jalnic sa joci mu la varsta respectiva , nu cred ca esti tu in postura sa ii spui lui ce sa faca # Dezza ti se pare nume de fata ? daca nu ma insel dezza vine de la dezaster ....#winner locul 1 :D#
alexix Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.iar pentru desteptul din tine care ii critica pe altii, in caz ca voiai sa gasesti topicul lui bremm il gaseai foarte usor folosind functia 'search'nici nu o sa ma obosesc sa votez, as vota initiatorul topic-uluiLE: topic-ul lui bremm Edited January 22, 2009 by alexix
sheek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 tie ce nu-ti comvine alexix?:-?fa un topic si pune-m la vot nu te opreste nimeni :tiphat:
alexix Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 tie ce nu-ti comvine alexix?:-?fa un topic si pune-m la voi nu te opreste nimeni :tiphat:sincer inteleg mai bine ce vor sa spuna winner sau bonito decat ce incerci tu sa scrii
sheek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ok atotstiutorule , cel cu 15 facultati si 3 porche la scara... da totusi...ce nu-ti comvine?
garrone21 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 nu fa asta,nu te obosi -_- . PS:fa-ti drq alt nick name,stai cu nume de fata pe forum,copil obosit . ssshhht,liniste ca-l pun pe OldSun sa te urecheze,stie unde joci sotronul colo sha in cartier :P on topic : Bruce Lee il bate pe Van Damme ?
Deza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 nu fa asta,nu te obosi -_- . PS:fa-ti drq alt nick name,stai cu nume de fata pe forum,copil obosit . Pentru mintea ta ingusta,orice nume(nickname)care se termina in litera A e de fata. :) Faci pe altii copii,iar tu ai 15 ani...trist abea ce m-am reapucat si eu,imediat ce am scapat pe mg,si asta numai ca sa fac full pe mg e mai jalnic sa ai in jur de vreo 20 de ani(sa zic si eu),si sa joci mu(fie ca joci din an in paste),la anii astia cum drq iti mai arde de mu? esti prost,nu gandesti ce spui. arata-mi o greseala gramaticala,te rog. ps:nu ma chinui sa scriu corect ca nu-mi pasa. Nu ma obosesc sa'ti raspund de ce mai intru in mu,n'ai intelege. -_- Spui ca te chinui sa scrii corect...foarte trist.. PS: pis pe tine :) PPS: la orice ora on topic : Bruce Lee il bate pe Van Damme ? Normal.
orbit drops Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 aia ce folosesc "abea" in loc de "abia",sunt agramati,ceea ce ii valabil si in cazul tausi gasisi de ce sa te iei... :dooh: http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=ABEAhmm...cam multi agramati pe lumea asta, dac-ar fi sa ne luam dupa vorbele tale de intelepciune. :-?Poate ca daca ai fi citit cateva carti, ai fi observat ca multi scriitori romani au folosit aceasta forma a cuvantului in operele lor si ca uneori limbajul folosit in carti este preluat de cititori.Oare daca si acei scriitori sunt agramati, tu cum oi fi? #-o PS: presimt multe suspenduri pentru posturile din acest topic. -_-
R@iz3r Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 initiator topic - 3 zile, daca nu mai ai si alte abateriuseri liberi la gura - 3 zile pentru flacarile dintre voi (mai multe daca aveti antecedente).