Jump to content
LeX LuTHoR

Petitie online impotriva legii de stocare a datelor convorbirilor si comunicarilor telefonice si pe internet

Recommended Posts

Posted

Nu stau sa citesc toate reply-urile. E o idee cat se poate de imbecila. Cat de naiv poti sa crezi ca da careva doi bani pe site-ul ala amarat care gazduieste petitii razand de la nu mai aruncati gunoaie pe jos la respectati drepturile porcilor de Guineea?

Si da, e o masura total nedemocratica (la dracu', macar de fațada sa fi pastrat dreptul la intimitate, ca oricum e o mizerie sistemul asta) intrucat suntem tratati cu totii ca suspecti, fara vreun fundament serios. Articolele alea din constitutie despre libertatea personala sunt jenante. Oricine le poate interpreta dupa bunul plac.

Dar nu-i nimic, ma bucur ca exista persoane care sa salute astfel de initiative. Cred ca va voi citi bucuria pe fețe cand vom ajunge intr-un sistem mai rau decat comunismul din punctul asta de vedere.

Posted

hmm de fapt e un paradox..Aceasta petitie e la fel de utila pe cat este si legea :)adica..hmm oricum lucurrile reglemntate prin legea respectiva se petreceau si pana acum..doar ca era vorba de un mandat de ascultare/supraveghere..Acum toul e ok..legal :))

Posted

eu nu-i inteleg p-astia cu petitia...nu e ca si cum au facut o petitie pentru aruncarea gunoaielor in tomberoane sau pentru salvarea cainilor vagabonzi. e petitie impotriva unei legi. repet, LEGI. legile pot fi atacate la curtea constitutionala, nu prin petititii...nu-s cetatenii atat de importanti incat sa tina seama de petitiile noastre.

Posted

Apropo de ascultarea legala a convorbirilor, a citit cineva Legea 298?

Art. 11. - (1) In aplicarea prevederilor prezentei legi sunt interzise interceptarea si retinerea continutului comunicarii sau a informatiilor consultate in timpul utilizarii unei retele de comunicatii electronice.

Nu de alta, dar am vazut si prin ziare articole cu titlul "De azi, telefonul ne este ascultat legal". Cat de idioti pot fi unii jurnalisti!...

Posted

acu` n-o sa mai pot face afacerile mele murdare de sute de mii de euro ... si nu mai pot sa imi contactez clientii sa le vand droguri -_-

@on : mie mi se pare intr-un fel corect ... sa se asculte telefoanele ... poate asa se descopera din ce in ce mai mult coruptia de la noi din Romania ... si restul afacerilor ilegale

Posted

voi nu intelegeti k ei trb sa aiba anumiti suspecti si pe aia sa ii asculte e OK, da atata timp cat se baga in viata mea pers poate sa ii ia ***** ,poate aveti pareri diferite sa impartasiti ,asa k grabiti-va cat timp mai aveti voe si asta....

Posted

haha , control total ... big brother :)) doar in State daca pronunti cuvantul Bomba sau Terorist la telefon te trezesti cu mascatii la usa. Nasol ca nu va dati seama de gravitatea faptului si ce se intampla pe plan mondial si cu ce scop a fost introdusa aceasta lege.

Ca sa fiu Offtopic: in Grecia se va introduce legea care va obliga omul si il va supune totodata sa accepte implantul cu cip, cip care nu face altceva decat sa va controleze si mai mult ca pe niste animale , control total frate ... lasa , asta merita astia care pana acum au inchis ochii si nu au facut nimic. Meritati fratilor ... sclavi ai sistemului ce sunteti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...