Jump to content
LeX LuTHoR

Haos cu parcari

Recommended Posts

Posted

Haos cu parcari

IPB Image

De la inceputul anului, cei care au masina de la serviciu sau cumparata in leasing nu mai au dreptul sa parcheze masinile acasa uSaptamana viitoare Consiliul General ar putea modifica hotararea privind parcarile de resedinta din Bucuresti

Bucurestenii isi vor putea pastra locul de parcare obtinut de la primarie pentru masinile cumparate in leasing sau primite spre utilizare de la serviciu. Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) va Ńreparai Hotararea 124 adoptata in martie anul trecut, prin care cei aflati in astfel de situatii au fost privati de acest drept incepand cu anul acesta.

Calin Murg, presedintele de sedinta al CGMB, ne-a explicat ce modificari vor fi aduse hotararii incriminate. ŃAm constatat ca Hotararea 124, care s-a dat in mandatul trecut al Consiliului General, este restrictiva pentru bucurestenii care au masina in leasing sau au primit-o spre folosinta de la institutia unde lucreaza. Astfel, am decis ca saptamana viitoare sa intre in Comisia de Transporturi, unde sa fie analizata in amanunt, pentru a gasi o formula in care toti cei care locuiesc in imobilul respectiv sa aiba dreptul de a merge la ADP sa incheie contract de inchiriere pentru un spatiu de parcare. Cum preconizam ca saptamana viitoare va fi convocat un plen al CGMB, cu siguranta ca proiectul de modificare a Hotararii 124 va figura pe ordinea de zii, ne-a declarat Murg.

Pana atunci insa, sunt luate in calcul toate variantele, pentru a nu scapa nicio situatie care ar necesita o modificare ulterioara a actului normativ. ŃAm descoperit doua situatii: in care cetateanul isi cumpara o masina in leasing, iar autoturismul ramane in proprietatea societatii de leasing pana este achitata ultima rata, si o alta, care ii priveste pe cei ce primesc o masina de la serviciu si, normal, trebuie sa o parcheze acasa. Poate ar trebui sa luam in calcul si cazul in care cineva inchiriaza o masina pentru a o utiliza, la fel ca in Vest, si trebuie sa o parcheze acasai, ne-a mai spus Calin Murg.

sursa : infoportal

Posted

Mi se pare o prostie...

Daca primesc o masina de la servici,tre sa o folosesc doar in timpul serviciului,cand vin acasa sa folosesc serviciul de transport in comun? :|

Posted

ce porcarie de 3 lei....care e problema ?? ce treaba are de unde e masina sau cum e cumparata ??? kilu meu , toti cretini dau legi...idioti le aproba , sclavi le respecta....

Posted

vai abia astept sa apara legea asta :D sa vezi ce o mai trag la imprimanta si o lipesc pe toata parcarea =)) ca m-am saturat sa vin seara si sa nu mai gasesc nici un loc doar ptr simplu fapt ca am 2 baruri langa bloc si 3 banci :-<

Posted

pff..legea e o prostie ...nu conteaza de unde ai masina..si alte chestii deastea...ar trebui facute mai multe parcari.

btw si masinile alea in leasing unde le parchezi ?in cap ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...