Lucian Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Eu iti zic ca mi-am dat demisia de buna voie,fara sa imi fi zis cineva ca o sa ma dea afara ( cineva din staff ),am vrut eu sa plec de "buna voie si nesilit de nimeni"penal sa-ti mai faci si topic. puteai sa zici catorva persoane cu care te intelegi...pe mess. ca sa fiu cat mai gentil: MA DOARE-N PRAVALIE DE FAPTUL CA TU O SA PLECI. ADIO BIP!! CE?!? PLEC?!?
Dark Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 e interesant ca discutiile astea se poarta doar cand moderatorul isi da demisia ... :] nu ma intereseaza cine are dreptate, oricum, is putin jenante fazele cand incepeti sa discutati despre viata "privata" a unor persoane, ati primit functie, vi s-a luat functia :] fara obligatii ...
i sin Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 bom lucrezi cumva la baru de pe langa spitalu nr 1?de pe stanga sau dreapta numai stiu siguruserul Lucian a fost blocat permanent , brusc , astept explicatie :)
Lancelot Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 fain asa:P.........eu astept ziua in care sa isi dea demisia lancelot:(..........dar cred ca mor si totzi eu astept ziua cand vei incepe sa gandesti dar cred ca avem cam aceleasi sanse nu?:)Ps Rase e decizia ta..parerea mea o stiiPs hmm... nvm :) PPS suspend scos lui Lucian...:)
14ALEX14 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 (edited) LAncelot nu sunt suparat pe tine si pe nimeni din staff,mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi,desi nu prea a fost munca in echipa ;),mereu a contat vorba celui mai mare in grad ;)PS te rog nu iti mai folosii functiile pentru suspenduri aiurea :) Edited January 18, 2009 by 14ALEX14
Lucian Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ja la el ma acum l-a blocat pe pante de pe dino-gol
Guest Kamikaze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 iar lucian blocat. devine funny :rofl1:
Lucian Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 acum ma pot mandri ca am luat de 2 ori permanent in 20 de minute :rofl1:
Lancelot Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 va rog sa va calmati si sa folositi un limbaj adecvat :) fiecare om are prieteni si dusmani..dar nu e cazul sa facem haos pe aici
Guest Kamikaze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 3 ori* nu-l injur ca e funny cum se oboseste degeaba. de ce nu-i dai tu permanent? :)
Challanger^ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 termintzi-o mai cu tampeniile astea.... avetzi net pe sarma ghimpata shi va din lipsa de ocupatzie... atzi gasit vinovatul... penibili mai suntetzi fratzilor...cat pentru Ady :beer: ashtept sa-mi zici cand bem berea :D
Guest Kamikaze Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 termintzi-o mai cu tampeniile astea.... avetzi net pe sarma ghimpata shi va din lipsa de ocupatzie... atzi gasit vinovatul... penibili mai suntetzi fratzilor...ce...crezi ca am user blocat din cauza netului? :rofl1: