-The-Rasmus- Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Am zis ca nu dau suspenduriNu stiu cine esti dupa semnaturaVrei sa iti zic cum am ajuns moderator?Il cunosc pe vrazvan,ai ceva impotriva?Da il cunosc pe vrazvan de la un Gather CS din Craiova ;)Si vreti sa va mai zic ceva?Istoria se repetaCum era Kitte cu vRazvan,asa e ija4ok cu vDragosCum zicea Kitte ceva vRazvan auzea imediatCum zice ija4ok ceva vDragos aude imediatLoL...Pacat ca ai iesit din staff AdRiaN ... a plecat Invisible acuma pleci tu ... mai urmeaza Cr1sTy si dupa aia se duce Mu-Linkmania de rapa...
Guest loyd08 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 LoL...Pacat ca ai iesit din staff AdRiaN ... a plecat Invisible acuma pleci tu ... mai urmeaza Cr1sTy si dupa aia se duce Mu-Linkmania de rapa...me : 1 vdragos are acces la baza de date a serverului vechi?2 skill stab,se misca dupa agil sau la fel ca pe serverul vechi?3 care-i adresa pentru ping la serverul nou?rase: 1. presupun ca are acces ( doar este fratele lui Razvan )2. posibil dupa agility3. Nu exista momentan,o sa fie creatacel mai tare tehnician sa moara fapta :lol:ce rase,ti-a zis dragos ca esti incopetent si te da afara si te-ai gandit sa-ti plangi de mila :(peste 2 3 saptamani face si bato un topic ca se retrage :lol:
Lucian Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Vrei sa iti zic cum am ajuns moderator?nu-mi spune ca ai fost contactat sa devii unul ca toti stim ca ai fortat un pic nota pana ai primit"da ba acolo si mie..."
[DezZza] Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Am zis ca nu dau suspenduriNu stiu cine esti dupa semnaturaVrei sa iti zic cum am ajuns moderator?Il cunosc pe vrazvan,ai ceva impotriva?Da il cunosc pe vrazvan de la un Gather CS din Craiova ;)Si vreti sa va mai zic ceva?Istoria se repetaCum era Kitte cu vRazvan,asa e ija4ok cu vDragosCum zicea Kitte ceva vRazvan auzea imediatCum zice ija4ok ceva vDragos aude imediatl'a dat in gat...uraaaaaaaaaaaaaaaat :lol:LoL...Pacat ca ai iesit din staff AdRiaN ... a plecat Invisible acuma pleci tu ... mai urmeaza Cr1sTy si dupa aia se duce Mu-Linkmania de rapa...amice,esti prost :)
Guest Arabia^Style Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ' date='Jan 18 2009, 05:39' post='3403042']l'a dat in gat...uraaaaaaaaaaaaaaaat :lol: amice,esti prost :) astept ziua asta de ceva vreme :wub: te uiti la sign si-ti dai seama cine sunt :wub: vrei parerea mea? :) nu stii nimic despre mu , nu stiu cum ai ajuns moderator si nici nu prea imi pasa , ai ifose , aere , te crezi cel mai bun , cred ca esti si manelist :) si lista ar putea continua. @nu m-ar surpinde un suspend ca mi-am zis parerea :wub: @@pa :) pante nab ce rau esti da-te draq
Guest FerFe Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hmm toti va grabiti sai ziceti ca navea fata de moderator sau alte chestii...hai sa fim seriosi toti suntem oameni cu toti gresim.Bft in rl adi
14ALEX14 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 cel mai tare tehnician sa moara fapta :lol: ce rase,ti-a zis dragos ca esti incopetent si te da afara si te-ai gandit sa-ti plangi de mila :( peste 2 3 saptamani face si bato un topic ca se retrage :lol: Nu loyd stai linistit nu mi-a zis nimeni nimikDin potrivavDragos mi-a zis bine sa stau unde sunt,dar eu nu m-am multumit cu atata si am plecatNu ma datea nimeni din staff afara nici in 3 ani de acuma incolo
vLaur Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Orice inceput are si un sfarsit!Nu ai ce pierde.Parerea mea,ca cea mai mare greseala care ai facut-o este acest topic.Ai sa vezi ce bine iti v-a fii fara Mu.In rest,GL in RL :tiphat:
redbull™ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ete na, las k mai vb pe mess :P mai da`l dreaq si de Mu :D
Mayhem Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Vreau sa incep prin a imi cere scuze la toate persoanele pe care le-am suparat ( in afara de gexy,care e o janghina )Se pare ca a venit si randul meu sa plec,acuma depinde de voi cum credeti ca plec,cu coada intre picioare sau cu capul susMotivele,le stie domnu "sef" care a venit la conducere acuma si le stiu si ceilalti din Staff In primul rand multumesc prietenilor BATOSAI,RamonaMG,Neamtu_BK,Marijuana ( fratele meu :D ),picola,EliTe,georgescu,Ender,Alina ( Maiev_ELF ),Sady,Rosy,Bianca (kalypso),imi cer scuze daca am mai uitat pe cinevaMultumiri si staffului LinkMania si Staffului Mu LinkManiaStiu ca nu am fost primit cu ochi buni de prima data de cand am intrat in Staff si multi dintre voi stateau ca pe rug sa imi dau demisia de mult,dar uite ca am rezistat pana astazi,astazi s-a inchis usa pentru mine pe Mu LinkManiaSincer am facut si eu 2 lucruri bune pe Mu LinkMania,am reusit sa imi aduc 2 prieteni buni in staff Dream ( lulis,jos palaria ) si pe MurDocvDragos vreau sa iti zic doar atata esti la fel ca fratele tau,un singur lucru te deosebeste de el,tu raspunzi mai repede pe messenger decat el Va rog pe toata lumea spuneti-va parerile bune/rele despre mine nu ma voi supara,nu voi da nici un suspend ( cat timp voi mai avea functia ),puteti sa va bagati si sa va scoateti cat vretivDragos,am cerut atat de mult?incat nu mi-ai putut DA?am zis sa astept sa astept dar pana cand?orice om are si el o limita,cand te-am intrebat pe messenger de ce ti-am cerut,nici nu mi-ai raspuns,te-a durut fix in cot nici acolo Doamne feresteSi multi au fost si vor ramane impotriva mea din staff,la acea conferintaNe vedem pe la Gathere daca se vor mai face prin Craiova asa ceva,ca multi zic dar pun si in aplicare ce zicNu o sa mai revin niciodata in Staff-ul Mu LinkMania,nici daca veniti cu covorul rosu si cu lautari,aici mi-am pierdut 1 an si ceva din viata si numai vreau,sincer sa fiu au inceput sa imi apara fire albe de par,de cand sunt in staffCu stima si respect,AdRiaN17.01.2009Forzza Stiinta!!!Hai CRAIOVA!!!Gexy stai linistit fratzika ca stiu si unde stai ;) ,doar sa am timp liber sa dau o raita pana la tine,ca din casa te iau,tuti dumnezei ...Va rog eu din suflet sa lasati topicul deschis cateva zile ca sa vad si eu parerile altora ;)adrian lasa amenintarile astea ca am vazut de ce esti in stare, cand l-ai amenintat pe gexy ca ii faci o vizita la liceu nici macar nu ai venit, omu te asteapta, nu incerca sa pari dur pe forum ca nu esti <<< asta e un mesaj de la gexy. Eu unul nu am nimic cu tine, nu stiu daca ma mai stii dar ne-am intalnit in Source pe vremea cand nu aveai modu la mu si aveai asistent la cs :). Cred ca acum ti-ai dat seama ca MU e o porcarie si o mare pierdere de timp.GL in RL
SWAt2000 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cum era Kitte cu vRazvan,asa e ija4ok cu vDragosCum zicea Kitte ceva vRazvan auzea imediatCum zice ija4ok ceva vDragos aude imediatNici dragosh nu e in stare sa-si faca o prietena in rl? :lol: aah stai, doar e frate cu razvan :rofl2: @despre faza cu pupatul in dos sa ai admin...stiam ca da roade..@bft oltene
14ALEX14 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 adrian lasa amenintarile astea ca am vazut de ce esti in stare, cand l-ai amenintat pe gexy ca ii faci o vizita la liceu nici macar nu ai venit, omu te asteapta, nu incerca sa pari dur pe forum ca nu esti <<< asta e un mesaj de la gexy. Eu unul nu am nimic cu tine, nu stiu daca ma mai stii dar ne-am intalnit in Source pe vremea cand nu aveai modu la mu si aveai asistent la cs :) . Cred ca acum ti-ai dat seama ca MU e o porcarie si o mare pierdere de timp.GL in RL Sa stea el linistit,ca am fost am stat 4 ore,am fost si in centru si la parc acolo,nici picior de gexy nu am vazut
Diabolik_01 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Atata ura si cearta pentru nimic important.Mult Noroc Rase
Guest red_06_sco Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nu am nimik de reproshat , de cand joc io mu din 2007... invisible shi cu tine atzi fost singurii impartziali (nu ca nu mi-ash fi loat ss ca am loat d-alea grase de la invi :D , dar am meritat ), adevarul ca nu prea am avut eu treaba cu aspectele tehnice unde ai activat cel mai mult. Sa nu itzi para rau dupa anii de mu ca ai sa vezi ce bine e fara... am doar o saptamana de cand am shters mu din calculator si sincer ma simt mult mai bine... Bafta multa in real! iti dau pm cu id de mess, poate ne-ntalnim la o berica! :beer:
dadina Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 orice ar fi.. multa bafta, jucatul este doar de fun, sa nu devenim dependenti el, de calculator ca atunci e nasol....
i sin Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Am zis ca nu dau suspenduriNu stiu cine esti dupa semnaturaVrei sa iti zic cum am ajuns moderator?Il cunosc pe vrazvan,ai ceva impotriva?Da il cunosc pe vrazvan de la un Gather CS din Craiova ;)Si vreti sa va mai zic ceva?Istoria se repetaCum era Kitte cu vRazvan,asa e ija4ok cu vDragosCum zicea Kitte ceva vRazvan auzea imediatCum zice ija4ok ceva vDragos aude imediatAla de te-a postat pentru abuz , acum vad ca-mi dai dreptate , K .N-am nimic impotriva , razvan nici nu intra pe forum :\And macar un lucru bun ai facut :rofl1: ^@uite-o pe dadina O.o
Guest loyd08 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nu loyd stai linistit nu mi-a zis nimeni nimik Din potriva vDragos mi-a zis bine sa stau unde sunt,dar eu nu m-am multumit cu atata si am plecat Nu ma datea nimeni din staff afara nici in 3 ani de acuma incolo Voi nu puteti parasi o functie fara sa mintiti? :rofl2: Stiu ceea ce se petrece in staff,probabil mai multe decat tine,asa ca lasa-ma cu vrajelile astea :) vdragosh Ultima data vazut,acum 17 minute
14ALEX14 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Voi nu puteti parasi o functie fara sa mintiti? :rofl2: Stiu ceea ce se petrece in staff,probabil mai multe decat tine,asa ca lasa-ma cu vrajelile astea :) vdragosh Ultima data vazut,acum 17 minute Inseamna ca esti prea inapt,ca sa vezi diferenta dintre 1 adevar si o minciuna Eu iti zic ca mi-am dat demisia de buna voie,fara sa imi fi zis cineva ca o sa ma dea afara ( cineva din staff ),am vrut eu sa plec de "buna voie si nesilit de nimeni"
Challanger^ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Inseamna ca esti prea inapt,ca sa vezi diferenta dintre 1 adevar si o minciunaEu iti zic ca mi-am dat demisia de buna voie,fara sa imi fi zis cineva ca o sa ma dea afara ( cineva din staff ),am vrut eu sa plec de "buna voie si nesilit de nimeni"Adi, nu-ti bate capul cu nebunii ca nu ii convingi sa recunoasca :D Felicitarile mele pentru activitatea desfasurata shi mult noroc in real :clap:
SWAt2000 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Voi nu puteti parasi o functie fara sa mintiti? :rofl2: Stiu ceea ce se petrece in staff,probabil mai multe decat tine,asa ca lasa-ma cu vrajelile astea :) vdragosh Ultima data vazut,acum 17 minute esti si tu vreun mod sau gm important sau esti ruda cu mama omida? -_- toti le stiti pe toate -_-
Guest loyd08 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Inseamna ca esti prea inapt,ca sa vezi diferenta dintre 1 adevar si o minciunaEu iti zic ca mi-am dat demisia de buna voie,fara sa imi fi zis cineva ca o sa ma dea afara ( cineva din staff ),am vrut eu sa plec de "buna voie si nesilit de nimeni"Ok,cap sec,asa-i cum zici tu :lol: si porcu zbura,nu ? :lol:
boomeey Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 fain asa:P.........eu astept ziua in care sa isi dea demisia lancelot:(..........dar cred ca mor si tot vrei parerea mea? :) nu stii nimic despre mu , nu stiu cum ai ajuns moderator si nici nu prea imi pasa , ai ifose , aere , te crezi cel mai bun , cred ca esti si manelist :) si lista ar putea continua. Vrei sa iti zic cum am ajuns moderator? Il cunosc pe vrazvan,ai ceva impotriva? Da il cunosc pe vrazvan de la un Gather CS din Craiova ;) Si vreti sa va mai zic ceva? Istoria se repeta Cum era Kitte cu vRazvan,asa e ija4ok cu vDragos Cum zicea Kitte ceva vRazvan auzea imediat Cum zice ija4ok ceva vDragos aude imediat si eu il cunosc pe primaru din sat de la bunicamea :) auzi adriane.. da pe tine chiar te afecteaza ca nu esti mana dreapta a lu' vdragosh/razvan nu? e dureros sa fii pe locul doi nu? plangi? Pacat ca ai iesit din staff AdRiaN ... a plecat Invisible acuma pleci tu ... mai urmeaza Cr1sTy si dupa aia se duce Mu-Linkmania de rapa... tu-l compari pe adrian cu invisible? Inseamna ca esti prea inapt,ca sa vezi diferenta dintre 1 adevar si o minciuna Eu iti zic ca mi-am dat demisia de buna voie,fara sa imi fi zis cineva ca o sa ma dea afara ( cineva din staff ),am vrut eu sa plec de "buna voie si nesilit de nimeni" asa si pentru ce era necesar sa iti faci topic? plecai si gata. sunt atatia care au plecat cu capul sus (fie dati afara, fie de bunavoie) PS: te urasc pentru permanentul ala de pe userul _boom :) PPS: papa :)
the_first Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Vreau sa incep prin a imi cere scuze la toate persoanele pe care le-am suparat ( in afara de gexy,care e o janghina )Se pare ca a venit si randul meu sa plec,acuma depinde de voi cum credeti ca plec,cu coada intre picioare sau cu capul susMotivele,le stie domnu "sef" care a venit la conducere acuma si le stiu si ceilalti din Staff In primul rand multumesc prietenilor BATOSAI,RamonaMG,Neamtu_BK,Marijuana ( fratele meu :D ),picola,EliTe,georgescu,Ender,Alina ( Maiev_ELF ),Sady,Rosy,Bianca (kalypso),imi cer scuze daca am mai uitat pe cinevaMultumiri si staffului LinkMania si Staffului Mu LinkManiaStiu ca nu am fost primit cu ochi buni de prima data de cand am intrat in Staff si multi dintre voi stateau ca pe rug sa imi dau demisia de mult,dar uite ca am rezistat pana astazi,astazi s-a inchis usa pentru mine pe Mu LinkManiaSincer am facut si eu 2 lucruri bune pe Mu LinkMania,am reusit sa imi aduc 2 prieteni buni in staff Dream ( lulis,jos palaria ) si pe MurDocvDragos vreau sa iti zic doar atata esti la fel ca fratele tau,un singur lucru te deosebeste de el,tu raspunzi mai repede pe messenger decat el Va rog pe toata lumea spuneti-va parerile bune/rele despre mine nu ma voi supara,nu voi da nici un suspend ( cat timp voi mai avea functia ),puteti sa va bagati si sa va scoateti cat vretivDragos,am cerut atat de mult?incat nu mi-ai putut DA?am zis sa astept sa astept dar pana cand?orice om are si el o limita,cand te-am intrebat pe messenger de ce ti-am cerut,nici nu mi-ai raspuns,te-a durut fix in cot nici acolo Doamne feresteSi multi au fost si vor ramane impotriva mea din staff,la acea conferintaNe vedem pe la Gathere daca se vor mai face prin Craiova asa ceva,ca multi zic dar pun si in aplicare ce zicNu o sa mai revin niciodata in Staff-ul Mu LinkMania,nici daca veniti cu covorul rosu si cu lautari,aici mi-am pierdut 1 an si ceva din viata si numai vreau,sincer sa fiu au inceput sa imi apara fire albe de par,de cand sunt in staffCu stima si respect,AdRiaN17.01.2009Forzza Stiinta!!!Hai CRAIOVA!!!Gexy stai linistit fratzika ca stiu si unde stai ;) ,doar sa am timp liber sa dau o raita pana la tine,ca din casa te iau,tuti dumnezei ...Va rog eu din suflet sa lasati topicul deschis cateva zile ca sa vad si eu parerile altora ;)up up and flyy ... cat de departe poti
qudsieh Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bafta Adi in real live , mi-a parut bine sa te cunosc poate odata si oadata ne vedem si la o bericica , pacat ca parasesti staful, le faci pe plac dusmanilor :-j Pup si din partea lui Rosy