Jump to content
Dropkillerz

Noul horoscop cu 13 zodii

Recommended Posts

Astronomii au ajuns la concluzia ca miscarea Pamantului a dus la modificarea horoscopului bazat pe cele 12 semne pe care le cunoastem. Astfel, se pare ca viata noastra este influentata de miscarea a 13 planete, ceea ce a dus la aparitia unui nou horoscop.

Horoscopul cu 12 zodii a fost calculat acum 2.200 de ani in functie de pozitia Soarelui fata de constelatii. In timp insa, planetele si-au schimbat pozitia cu aproximativ o luna in zodiacul vechi. Trebuie sa stii insa ca pozitiile planetelor variaza de la an la an, asa ca in timp horoscopul poate suferi si alte modificari.

Iata ce zodie esti in horoscopul guvernat de 13 planete!

Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie

Varsator: 16 februarie - 11 martie

Pesti: 11 martie - 18 aprilie

Berbec: 18 aprilie - 13 mai

Taur: 13 mai - 21 iunie

Gemeni: 21 iunie - 20 iulie

Rac: 20 iulie - 10 august

Leu: 10 august - 16 septembrie

Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie

Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie

Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie

Opchiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie

Sagetator: 17 decembrie - 20 ianuarie.

Trasaturile zodiei Opchiuchus

Persoanele care s-au nascut intre 29 noiembrie si 17 decembrie sunt intr-o zodie noua, Opchiuchus, pentru ca Soarele trece in acea perioada in constelatia Opchiuchus.

Zodia Opchiuchus este cunoscuta si sub denumirea de “Purtatorul de Serpi” si este simbolizata de un barbat pe care este incolacit un sarpe. Cei nascuti sub acest semn au caracteristici total diferite de cei din Scorpion sau Sagetator, sub semnul carora credeau ca se afla pana acum. Un Opchiuchus nu are inclinatii spre politica sau posturi de conducere, ci par mai potriviti pentru lumea spectacolului, fiind foarte talentati in ceea ce priveste muzica. Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte nehotarate si iau decizii in functie de parerea celor din jur, ceea ce le face sa fie foarte influentabile.

Un Opchiuchus este nascut pentru a fi mereu in centrul atentiei. Este un bun povestitor si stie intotdeauna sa intretina atmosfera la o petrecere sau la o iesire cu prietenii. Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte sociabile, isi fac repede prieteni si la fel de repede renunta la cei din jurul lor. Sunt firi sensibile, talentate si au pretentia sa fie mereu intelesi si apreciati de prieteni, chiar si atunci cand nu au dreptate.

Compatibilitati cu alte zodii

Persoanele nascute sub acest semn sunt considerate a fi compatibile cu cei nascuti in zodiile Balanta, Berbec, Rac, si Capricorn, dar si cu persoanele nascute cu 10 zile inainte si dupa data lor de nastere. Un Opchiuchus nu se va intelege niciodata cu persoanele nascute in Fecioara, Varsator, Pesti, Leu si Taur.

sursa:iDieta.ro

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...