Jump to content
turbomaxim

Se împlinesc zece ani de când profesorul rus Igor Panarin a prezis dezbinarea Statelor Unite ale Americii. Deşi teoria lui nu a fost luată în serios p

Recommended Posts

Posted

Se împlinesc zece ani de când profesorul rus Igor Panarin a prezis dezbinarea Statelor Unite ale Americii. Deşi teoria lui nu a fost luată în serios pentru foarte multă vreme, Panarin a câştigat ceva fani din rândul ruşilor, anunţă The Wall Street Journal pe pagina electronică. În ultima perioadă, profesorul a dat mai mult de două interviuri pe zi presei ruse.

"Atenţia presei asupra teoriei mele este mare acum. Sunt convins, însă, că va fi şi mai mare pe viitor." spune profesorul rus.

În vârstă de 50 de ani, profesorul Panarin este fost agent KGB. În prezent, este decanul Academiei pentru Diplomaţi din cadrul Ministerului de Afaceri Externe rus. Însă, activitatea lui nu se rezumă la această funcţie. Panarin este şi scriitor şi este invitat în mod constant de televiziunile ruse în calitate de expert în relaţiile dintre Rusia şi SUA.

Teoria lui Panarin referitoare la viitorul SUA este muzică pentru urechile ruşilor care învinuiesc Statele Unite atât pentru criza financiară, cât şi pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu.

"În momentul de faţă, şansele ca SUA să se dezbine sunt de 55%. Dezbinarea SUA ar face Rusia mai puternică la nivel global, însă economia rusă ar avea de suferit deoarece are strânsă legătură cu evoluţia dolarului şi a comerţului cu SUA." susţine profesorul.

Potrivit teoriei lui Panarin, criza economică şi imigrarea în masă vor conduce la un război civil în SUA care va avea loc în 2010. În luna iunie a aceluiaşi an, SUA se va împărţi în şase teritorii separate, iar Alaska va intra sub control rusesc. "E normal ca Alaska să intre sub controlul Rusiei", consideră Panarin.

http://antena3.ro/stiri/externe/muzica-pen...-sua_62233.html

E serioasa treaba,sa nu ne inchipuim ca vor veni mexicanii,sau chinezii sa-i cucereasca cu razboi,ei sunt cuceriti deja,prin majoritatea populatie din etniile respective.Urmeaza doar inceperea razboiului civil pentru declararea independentei pe baza majoritatii etnice sau o dovada clara ca rusii beau cam mult..

Voi ce credeti?

Posted

asta se poate intampla si daca dispare McDonald's

Posted

De ce sa isi ceara independenta cand fiecare minoritate nu este tratata diferit fata de cum ar fii tratata in tara sa.

Consider Statele Unite nu o natiune unita,ci un teritoriu in care traiesc mai multe etnii.. 8-|

Posted

Era si timpu.....abia astept :D

cu obama la putere....sar putea ca numele sua sa nu mai existe:))

Mi se pare mie sau voua va e dor de perioada comunista? :rofl1:

Posted

ca americanii sunt pe final...asta nu ma mira, ca rusii isi doresc asta, iar nu ma mira...de fapt ce sa ne mai mire??? :-??

In nici un caz scenariu' rusesc va fi valabil.

Posted

Sunt convins ca masinaria americana de propaganda isi va face datoria in caz de criza politica majora. Un razboi civil in USA sustinut din interior de diversitatea de etnii de acolo? Nu prea imi vine sa cred...cel putin nu asa cum doreste profesorul rus sa prezinte situatia.Cei care au plecat acolo nu au facut-o de cat de bine le era in tarile lor de origine. Mai degraba cred ca masina ruseasca de propaganda incepe sa se puna incet incet din nou in miscare. Probabil ca la un moment dat se va intampla si asta la fel cum e si normal si cum s-a intamplat cu toate imperiile. "Tot ce are un inceput are si un sfarsit" nu? Nu sunt totusi atat de convins ca americanilor le-a sunat ceasul.

Posted

Si nu ti se pare? Nu au vrut sa dea petrol europei, inca putin si intra economia UE in criza. Depindem de rusi in ce priveste resursele naturale.

Posted

asta se poate intampla si daca dispare McDonald's

:coffee: .. :))

ON: nu stiu ce sa zic ... :| ........ nasoala treaba ...e mai bine in momentu de fata .... decat ce urmeaza sa se intample ... bineinteles , banuiesc ca este doar o teorie .. :-j

Posted

' date='Jan 16 2009, 19:17' post='3398410']

nu cred ca SUA se va destrama orcat am vrea noi ...

sa nu-ti doresti asta ...

Nu aveti idee cum ar fi aratat sau ar arata lumea fara S.U.A.

Urasc americanii obisnuiti dar cei care au condus tara, de-a lungul timpului, au salvat lumea !!!

Sper sa tina suprematia lor la infinit si sa invadeze tari comuniste pentru a le lua petrolul. Nu ma intereseaza atata timp cat de asta depinde soarta intregii lumi.

Fara S.U.A., Rusia si Germania s-ar fi batut la infinit pana cand una din ele si-ar fi pus stampila pe Europa si acum eram doar un alt 'judet' rusesc.

Posted

Ar fi un pic nasol sa se dezbine SUA, pentru ca dupa-aia Romania ar intra intr-un fel de era neo-comunista, unde nu vor mai exista cocalari, emo, OTV si reclame enervante la radio :(

Posted

' date='Jan 16 2009, 00:05' post='3396953']

Mi se pare mie sau voua va e dor de perioada comunista? :rofl1:

cum sa le fie dor daca nici n-au trecut prin asa ceva? :blink:

Posted

ideile din stirea asta mi-au amintit de un banc care circula pe timpul lui Ceausescu...

pe scurt era vb ca peste 50 de ani :

-in colhozurile din Florida tovarasii cooperatori au realizat o recolta de porumb de 10 tone/ha

-in ranch-urile din Yekaterinburg cowboy priceputi cresc peste 100.000 de vite

-la al 25-lea Congres "Ceausescu reales"...(sau daca ar fi sa-l actualizam putin...la autostrada din Romania s-au construit inca 5km/an)

o.t. cat despre dezbinarea SUA, cred ca trebuie sa vedem ca o "furtuna" financiara de acolo a fost in masura sa provoace "valuri" in intrega lume ....asadar un razboi civil sau ceva de genul asta ar provoca situatii inimaginabile oriunde... :whiteflag:

Posted

sa nu-ti doresti asta ...

Nu aveti idee cum ar fi aratat sau ar arata lumea fara S.U.A.

Urasc americanii obisnuiti dar cei care au condus tara, de-a lungul timpului, au salvat lumea !!!

Eu zic tocmai invers,

Cum au salvat americanii lumea?Le-a dat japonezilor bomba atomica?I-a dezbinat pe koreeni si vietnamezi?Sug petrolul din Irak?Sau ca urmeaza la rand Siria si Iran...

Lumea a supravietuit si fara SUA,pana continentul America a fost descoperit,asa ca nu se schimba nimic,lumea evolua cu sau fara ei.

Nu ca o-r fi si rusii niste sfinti,dar macar aia isi vad de treaba lor,populatia americana e manipulata de ani de zile,75% dintre ei habar n-au ce se intampla in afara tarii lor

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...