Jump to content
-HoneyBfly-

Motorola lansează telefonul din sticle de apă reciclate

Recommended Posts

Posted

ce argumente frate esti chior ? ti`am mai zis de 2 ori in 2 posturi diferite , nu stii citii sau dupa primele 2 cuvinte citite din postul meu tu deja dai replica ta da "cocalar" .. ce expresie frate .. , uitate dinou si dinou , i`ati niste borcane si punele pe ochi sa citesti mai bine daca nu vezi bine .. , ti`am mai zis de 100 de ori ca nu practic nimic ce e ecologic si asa mai departe , ci doar ca unii de aici ar trebuii sa ia asta in ochi buni nu in ochi rai ca si cum de acu inainte toate or sa fie facute din hartie igienica reciclata si porcarii dastea.

esti greu de cap sau ce nu pricepi ? hai lasa`ne si du`te`tareee ca ma doare mintea in cap cand vad oameni ca tine.

Posted

deci tu esti genul care n-ar practica nimic ecologic dar faci pe toti incompetenti ca nu agreeaza ceva ecologic. apoi ne spui ca esti bucuros ca gandesc altii pentru tine si ne faci pe noi prosti. ok, am inteles

asta mai lipsea ma, sa vina unu obsedat dupa tot ce e de ultima generatie si sa-mi zica mie cat de neecologic sunt, vai si amar

iar eu am zis ca n-ai tu treaba sa faci lumea incompetenta ( implicit pe mine ) atata timp cat tu detii ceea ce detii. apreciezi dar nu sustii si totusi arunci insulte in stanga si-n dreapta.

aprofuneaza

Posted

1. Nu am facut pe nimeni prost.

2. Incompetent = nu te duce capul

3. Sunt genul de persoana care nu practic nimic ecologic doar chestiile ce tin de bun simt, dar am bunu simt sa apreciez cand fac altii.

Posted

normal, bun simt ai din plin. stii sa respecti parerile altora si sa ti le spui pe ale tale fara sa incerci sa le impui ca fiind adevaruri general valabile. apreciezi si apoi te caci cu totul pe toata ideea facand exact invers, iar cand face si altcineva la fel, te iei de el.

Posted

1. Nu am facut pe nimeni prost.

2. Incompetent = nu te duce capul

3. Sunt genul de persoana care nu practic nimic ecologic doar chestiile ce tin de bun simt, dar am bunu simt sa apreciez cand fac altii.

Nu stau sa ma contrazic cu tine,nu am rabdarea lui Lucian.

Mi'ai demonstrat in posturile precendente ca nu ai multa minte,sustii lucruri aiurea in care nici tu nu crezi.

Nu am bun simt ca nu imi place grebla aia de telefon? :huh:

Posted

asa le intelegi ca si catzelu meu cu fundu, nici nu am incercat sa iti demonstrez nimic desteptule, nu am de ce, esti un nimeni in internet pt mine deci nu vad de unde ti'a iesit fie ideea asta:)) ,la nivelu tau nici nu ma mir ca eu zic una si tu te iei de mine cu alta, deci stai linistit, te inteleg :> , apropo dute bea apa pana nu iei foc kiddo !

Posted

asa ziceam si eu, da apropo tu de unde ai dedus ca is din caransebes ? Asa ti-ai imaginat tu ca restu afirmatiilor penale pe care mii le-ai aruncat paici total aiurea? :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...