Jump to content
nu ma cunosti

Cel mai scump telefon din lume, lansat de catre compania Apple

Recommended Posts

Posted

cand ai o avere de vreo 10 miliarde de euro crezi ca se simte 2 miliaone ?

Nush...sunt altii mai zgarciti :)) eu una n`as da....as putea sa`mi iau alte lucruri mult mai utile si bune cu banii aia

Posted

Nush...sunt altii mai zgarciti :)) eu una n`as da....as putea sa`mi iau alte lucruri mult mai utile si bune cu banii aia

Telefon cu diamant,ce vrei mai de fita? :o

Iesi in evidenta 100% cu ala ;;)

Guest <Raziel>
Posted

arata bine,dar tot nu mi-ar trebui :)

Posted

' date='Jan 9 2009, 23:53' post='3370027']

Telefon cu diamant,ce vrei mai de fita? :o

Iesi in evidenta 100% cu ala ;;)

ete nah ....fitze de 2 mil de euro? :o no way

arata bine,dar tot nu mi-ar trebui :)

+1 ^_^

Posted

lol.....scump doamana sump....dincolo era mai ieftin:))) ...mare prostie cu astia...sa scoata in ditamai criza economica asa telefon...eu donam banii la un centru de plasament sa fi fost presedinte la apple;)...oricum aicea se vede prostia "internationala" :))

Posted

Eu daca as avea as da... pe cuvant ! Daca as avea ...

Eu nu as da. :)) Traim in romania, vine unul iti da un cot in coaste si ti-l ia. Ce fericire va fi pe omul ala? Chiar si eu as fi in stare sa fac asa ceva, iar eu nu sunt o persoana cu natura violenta.

Posted

cati aveti curaju sa mergeti cu un telefon de asta in mana pe strada in romania ? :))

da face si mancare ceva la bani aia ?

da' ce, crezi ca mai mergi pe jos daca ai bani de un dinasta? :))

Posted

mai bine iti iei un bugatti decat telefonu asta...

Posted

Sa ridice mana cine nu a scapat niciodata telefonu pe jos!

Astia care ziceti ca v-ati lua ... fiti seriosi. Daca, Doamne ajuta, o sa ajungeti vreodata sa aveti 2 milione, nu cred ca v-ati bate joc de toata munca voastra cumparanduva un telefon.

Eu, unu, niciodata nu am inteles ce e atat de misto la un iphone 3G?! Mi se pare jucarie pt copii mici sau pt snobi ... si oricum, cred ca tre se putin idiot ca sa dai 2 mil pt un kkt

Posted

n-ai inteles aspectul. daca ai bani destui, poti lua si telu ala si lucrurile utile despre care vorbesti. si un bugatti. si un ferrari. si un lamborghini. daca ai bani doar pentru telu asta, evident ca nu o sa-i dai pe toti pe el. asta nu a fost creat pentru "parlitii cu cateva milioane de euro in cont".

mie mi-a cazut de la etajul 2. samsung d900 si inca merge superb, doar o zgarietura putin vizibila :D

Posted

Astia care ziceti ca v-ati lua ... fiti seriosi. Daca, Doamne ajuta, o sa ajungeti vreodata sa aveti 2 milione, nu cred ca v-ati bate joc de toata munca voastra cumparanduva un telefon.

Eu, unu, niciodata nu am inteles ce e atat de misto la un iphone 3G?! Mi se pare jucarie pt copii mici sau pt snobi ... si oricum, cred ca tre se putin idiot ca sa dai 2 mil pt un kkt

Tu crezi ca o sa isi cumpere telefonu asta Nea Ion care a muncit pe santier o viatza a strans si el 2 milioane de euro si o sa isi ia iphonul asta ...

Telefonul asta e doar pentru miliardari si oameni care nu stiu ce sa mai faca cu banii...

Posted

mai bine iti iei un bugatti decat telefonu asta...

Sa-mi dai mie banii aia... O casa draguta si o masina decenta. Casa sa zicem 500.000, iar masina 100.000 ca sa fiu 'smecher'. Restul NU i-as cheltui pe mofturi, sincer. Ce ma freaca pe mine sa am un mobil cu pietre pretioase si aur suflat cand cu 1000 euro (ca sa zic mai scump) imi iau un mobil incredibil...

Ce-mi ramane pana la 1.000.000 investesc intr-o afacere, iar jumatatea care imi ramane merg frumos in banca, am auzit ca sunt dobanzi de chiar 7%. 70.000 de euro care imi vin pe an chiar ma scutesc de servici. In afara de afacere, desigur.

Posted

Sa-mi dai mie banii aia... O casa draguta si o masina decenta. Casa sa zicem 500.000, iar masina 100.000 ca sa fiu 'smecher'. Restul NU i-as cheltui pe mofturi, sincer. Ce ma freaca pe mine sa am un mobil cu pietre pretioase si aur suflat cand cu 1000 euro (ca sa zic mai scump) imi iau un mobil incredibil...

Ce-mi ramane pana la 1.000.000 investesc intr-o afacere, iar jumatatea care imi ramane merg frumos in banca, am auzit ca sunt dobanzi de chiar 7%. 70.000 de euro care imi vin pe an chiar ma scutesc de servici. In afara de afacere, desigur.

idem..... cine ar da atata pe un telefon o.0

Posted

telefonu asta e pentru fite ... dak stai sa te gandesti ca unii cumpara tablouri q nuj cate mil sau diamante ... nu e o piatra ?! dar astia ii cumpara pt fite ... sa zica cine are cel mai scump telefon din lume ?!

ALA !!

Posted

urat telefon, mai bun e un telefon simplu care sa suni/primesti

( eu am un sony ericsson k220i =)) costa 0 bani e gratis , sau era )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...