Jump to content
LeX LuTHoR

Referendum anti-romani

Recommended Posts

Posted

Din cat se crede au venit din India deci nu amestecati Africani cu asiatici e o mica mare branza.

Cat despre ceea ce fac elvetieni, nu are treaba cu tiganii, hotii, cum zicea si c3nz0r e vb de forta de munca, romanul munceste mult si pe bani putini iar elvetieni de rand is pierd painea de la gura.

aia inseamna ca sunt prosti ce-i care lucreaza acolo nu ca suntem hoti .. wtf ?!

@Loyd , vorbeste in numele tau daca aia consideri tu .. , eu unu ma consider o persoana respectabila, locul de munca , castigul si viata sociala mi-o dovedeste. Sub nici o forma nu ma consider un hot, tigan sau ce o mai zis fatalaii aia de elvetieni..

Posted

De ce sa dau dreptate unei tari atat de egoiste,mai ales la capitolul economiei?

V-ati intrebat vreodata de ce Elvetia nu vrea sa intre in UE?Nu vor sa ajute alte tari,ei sunt ,,cealalta,, rasa superioara care n-are nevoie de nimeni.

Sunt sigur ca toti europenii s-au temut de intrarea romanilor in UE,de ce?Suntem un popor destept,avem adevarate capacitati in domeniul stiintific,occidentalii sunt anosti,italienii si spaniolii sunt mai oameni mai de omenie,ca doar sunt latini ca si noi.Neam mai inventiv si adaptabil ca romanii nu exista si nici nu va exista,sunt mandru ca sunt roman,si nu un strain care priveste alte tari mai destepte ,,de sus,,

Posted

Sunt foarte curios ce reactie o sa aiba Misterul de Externe. Probabil o sa aplice din nou tactica strutului. In rest , perfect de acord cu c3nzor.

Posted

Uneori mi-e asa rusine ca m-am nascut in Romania -_-

vai ce ai zis tu mare patriot #-o care te bateai cu pumnu`n pept ca Romania e super tara :-j

Posted

Ar trebui sa va fie rusine pt aia care afirma ca asa este si ca asa ne trebe sa va fie rusine ...sunteti Romanii si trebe sa accepti asta acuma daca strica imaginea cativa oameni nu trebe sa condamni o tara intreaga...parerea mea este ca li sau urcat la cap popularitatea aia "tara civilizata" si ale chestii

Posted

bun ... sa fie clar fiecare tara are un personaj gen Vadim Tudor care vrea sa taie sa spanzure maghiari, turci , tatari, tigani si alte nationalitati. Toata Europa se plange de infractorii romani da ia hai sa ne uitam putin la rata de infractionalitate ( si mai ales la ce nivel ) din Napoli sau Palermo ( da in Italia orase controlate de ogranizatii mafiote ), Marsilia sau Paris ( toate drogurile din Africa trec pe acolo, toate armele catre Africa pleaca pe acolo ) la fel si Spania se aduc o groaza de substante interzise din Maroc, toata Europa stie ca cei mai buni spargatori de masini si aparatamente locuiesc la Budapesta, Irlanda este tarisoara care gazduieste IRA, Romania este acuzata de imoralitate what about Amsterdam un Bangkok european unde aproape totule este posibili ( in materie de droguri si sex ) sa nu vorbim de talharii and stuff .... hai sa nu ne mai flatam atat ca nici macar la capitolul asta nu excelam, suntem romani si atat.

Domnule ministru de externe ce facem ? ciocu mic si inghitim toate acuzatiile ?

Sunt perfect de acord cu tine..

Posted

romani sau rromani?

ROMANII!!!

Respect Elvetia....

Afara cu tiganii!!!!!!!!!!

Adica toti suntem tigani ... ;)

Cu ROMANII are treaba ... tiganu`i tigan ... stiu si elvetienii deja :).

@OT: Felicitari Elvetia ... un lucru minunat ... zburati hotii dar lasati oamenii care s-au ridicat pe munca lor ... pentru ca nu toti romanii sau bulgarii sunt hoti.

PS: @Burne ... nu stie asta engleza ... daca Basescu m-a lasat rece cu engleza lui :rofl2: ... sa fim seriosi ... suntem sub nivel pe langa Spania, Italia ... Franta ... si restu care au ceva mai rau ca noi ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...