Jump to content
turbomaxim

Un băieţel de patru ani din Ohio, SUA, şi-a împuşcat dădaca, pentru că aceasta l-a călcat din greşeală pe picior.

Recommended Posts

Posted

Un băieţel de patru ani din Ohio, SUA, şi-a împuşcat dădaca, pentru că aceasta l-a călcat din greşeală pe picior.

Micuţul se afla acasă, alături de alţi câţiva prieteni de vârstă apropiată. Aceştia erau vegheaţi de o tânără de 18 ani care, într-un moment de neatenţie, l-a călcat pe micuţ pe picior.

Pentru că s-a enervat la culme de gestul fetei, puştiul a mers în dormitorul părinţilor săi de unde a luat un pistol, l-a îndreptat spre tânără şi a tras.

Potrivit postului american de televiziune CBS, din fericire, glonţul a nimerit-o în braţ, aşa că dădaca se află în afara oricărui pericol.

Tipic americanilor, fiecare are o arma in casa si copii au capu plin cu violenta...

Guest stefteo21
Posted

Cat respect pentru dadaca :rofl2:

Posted

WTF :))))) lol cum ma un copil de 4 ani sa stie sa umble cu pistolul :)))) si sa o impuste pe dadaca =)))

Posted

Voi nu va dati seama cat de grav e ? Uita`te la desene .. Ce vezi ? Violenta.. Acum parintii nu mai au timp de copii le iau o consola sau un PC si le iau acolo la jocuri sa nu se plitciseasca..Inca o dovada de proasta educatie ..

Posted

good boy !

eu nush cum de a stiut sa scoata siguranta la arma :-?

cred k dau pun eu mana p un pistol imi ia 10 min sa reusesc sa trag

dar un copil d 4 ani o.O

Posted

lo fi invatat taicasu : "Fiule cand te supara cineva faci asta : te duci in dormitor si aduci pistolu , tintesti capul si apoi tragi =)) "

din alta parte nu avea de unde sa stie ca taicasu are un pistol pe undeva ascuns .. si mai ales cum sa traga cu el

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...